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Technological properties, shelf life and consumer preference of spelt-based sourdough bread using novel, selected starter cultures
2021 D. Korcari, R. Secchiero, M. Laureati, A. Marti, G. Cardone, N.S. Rabitti, G. Ricci, M.G. Fortina
Technological quality and chemical composition of puffed grains from einkorn (Triticum monococcum L. subsp. monococcum) and bread wheat (Triticum aestivum L. subsp. aestivum)
2016 A. Hidalgo, S. Scuppa, A. Brandolini
Technological tools to include whey proteins in cheese : current status and perspectives
2017 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni
Technology and stability of probiotic and prebiotic ice cream
2011 C. Alamprese, R. Foschino
Technology of baked goods
2012 M.A. Pagani, G. Bottega, M. Mariotti
Techological processes to decrease the allergenicity of peach juice and nectar
2000 O. Brenna., C. Pompei, C. Ortolani, V. Pravettoni, L. Farioli, E.A. Pastorello
Tecnica combinata acustico-meccanica per la caratterizzazione di prodotti da forno a bassa umidità
2007 L. Piazza, J. Gigli, S. Benedetti, M. Scampicchio
Tecnica combinata acustico-meccanica per la caratterizzazione di prodotti da forno a bassa umidità
2005 L. Piazza, J. Gigli, S. Benedetti, M. Scampicchio
Tecniche analitiche integrate per la caratterizzazione e qualificazione delle piante officinali
2002 M. Bononi, F. Tateo
Tecniche combinate NIRS e Naso Elettronico per lo studio della shelf life di prodotti lattiero-caseari
2004 M. Riva, S. Benedetti, N. Sinelli
Tecniche innovative combinate "naso elettronico" e "lingua elettronica" per la predizione di descrittori sensoriali di vini rossi secchi mediante l'uso degli Algoritmi Genetici
2005 S. Buratti, S. Benedetti, D. Ballabio, M.S. Cosio
Tecniche innovative combinate “naso elettronico” e “lingua elettronica” per la predizione di descrittori sensoriali di vini rossi secchi mediante l’uso degli Algoritmi Genetici
2006 S. Buratti, S. Benedetti, D. Ballabio
Tecnologia dei prodotti lievitati da forno
2010 M.A. Pagani, G. Bottega, M. Mariotti
Tecnologie di packaging per il miglioramento della sicurezza degli alimenti
2023 S. Limbo, M. Rollini
Tecnologie di produzione, di controllo analitico e di distribuzione nel settore erboristico: motivazioni per un Sistema Qualità
2003 M. Bononi, M. Cocucci, F. Tateo
Temperature‑induced changes in dough elasticity as a useful tool in defining the firmness of cooked pasta
2014 A. Marti, M.G. D'Egidio, J. Dreisoerner, K. Seetharaman, M.A. Pagani
Temporal perception of natural and synthetic sweeteners
2006 E. Pagliarini, M. Laureati, A. Marzagalli
Terpenes and fatty acid profiles of milk fat and "Bitto" cheese as affected by transhumance of cows on different mountain pastures
2008 I. De Noni, G. Battelli
Testing a coated PE-based mono-material for food packaging applications: an in-depth performance comparison with conventional multi-layer configurations
2023 D. Carullo, A. Casson, C. Rovera, M. Ghaani, T. Bellesia, R. Guidetti, S. Farris
Testing of a new high voltage electrical discharge generator prototype at high frequencies to assist anthocyanin extraction from blueberries
2022 R. Díaz-Álvarez, D. Carullo, G. Pataro, G. Ferrari, L. Segura-Ponce
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