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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Technological properties, shelf life and consumer preference of spelt-based sourdough bread using novel, selected starter cultures 2021 Korcari D.Laureati M.Marti A.Cardone G.Rabitti N. S.Ricci G.Fortina M. G. + Article (author) -
Technological quality and chemical composition of puffed grains from einkorn (Triticum monococcum L. subsp. monococcum) and bread wheat (Triticum aestivum L. subsp. aestivum) 2016 A. Hidalgo + Article (author) -
Technological tools to include whey proteins in cheese : current status and perspectives 2017 F. MasottiS. CattaneoM. StuknytėI. De Noni Article (author) -
Technology and stability of probiotic and prebiotic ice cream 2011 C. AlampreseR. Foschino Book Part (author) -
Technology of baked goods 2012 M.A. PaganiG. BottegaM. Mariotti Book Part (author) -
Techological processes to decrease the allergenicity of peach juice and nectar 2000 BRENNA, ORESTE VITTOREC. PompeiE.A. Pastorello + Article (author) -
Tecnica combinata acustico-meccanica per la caratterizzazione di prodotti da forno a bassa umidità 2007 L. PiazzaJ. GigliS. BenedettiM. Scampicchio Article (author) -
Tecnica combinata acustico-meccanica per la caratterizzazione di prodotti da forno a bassa umidità 2005 Laura PiazzaSimona Benedetti + Book Part (author) -
Tecniche analitiche integrate per la caratterizzazione e qualificazione delle piante officinali 2002 M. BononiF. Tateo Conference Object -
Tecniche combinate NIRS e Naso Elettronico per lo studio della shelf life di prodotti lattiero-caseari 2004 M. RivaS. BenedettiN. Sinelli Article (author) -
Tecniche innovative combinate "naso elettronico" e "lingua elettronica" per la predizione di descrittori sensoriali di vini rossi secchi mediante l'uso degli Algoritmi Genetici 2005 S. BurattiS. BenedettiD. BallabioM.S. Cosio Book Part (author) -
Tecniche innovative combinate “naso elettronico” e “lingua elettronica” per la predizione di descrittori sensoriali di vini rossi secchi mediante l’uso degli Algoritmi Genetici 2006 S. BurattiS. Benedetti + Article (author) -
Tecnologia dei prodotti lievitati da forno 2010 M.A. PaganiG. BottegaM. Mariotti Book Part (author) -
Tecnologie di packaging per il miglioramento della sicurezza degli alimenti 2023 S. LimboM. Rollini Book Part (author) -
Tecnologie di produzione, di controllo analitico e di distribuzione nel settore erboristico: motivazioni per un Sistema Qualità 2003 M. BononiM. CocucciF. Tateo Conference Object -
Temperature‑induced changes in dough elasticity as a useful tool in defining the firmness of cooked pasta 2014 A. MartiM.A. Pagani + Article (author) -
Temporal perception of natural and synthetic sweeteners 2006 E. PagliariniM. Laureati + Conference Object -
Terpenes and fatty acid profiles of milk fat and "Bitto" cheese as affected by transhumance of cows on different mountain pastures 2008 I. De Noni + Article (author) -
Testing a coated PE-based mono-material for food packaging applications: an in-depth performance comparison with conventional multi-layer configurations 2023 Carullo, DanieleCasson, AndreaRovera, CesareGhaani, MasoudBellesia, TommasoGuidetti, RiccardoFarris, Stefano Article (author) -
Testing of a new high voltage electrical discharge generator prototype at high frequencies to assist anthocyanin extraction from blueberries 2022 Carullo, D. + Article (author) -
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