MASOTTI, FABIO
MASOTTI, FABIO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
A mass spectrometry approach to dairy science
2014 M. Stuknyte, S. Cattaneo, F. Masotti, I. De Noni
Airborne contamination in the food industry : An update on monitoring and disinfection techniques of air
2019 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. De Noni
An analytical approach to reveal the addition of heat-denatured whey proteins in lab-scale cheese making
2016 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyte, I. De Noni
Analytical advances in the determination of calcium in bovine milk, dairy products and milk-based infant formulas
2020 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyte, V. Pica, I. De Noni
Assessment of casein phosphopeptide profile in in vitro digestates of Trentingrana PDO cheese
2018 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, I. de Noni
Bovine milk fortifiers and fortified pasteurized donor human milk for premature infant nutrition. Peptidomic overview
2021 V. Pica, M. Stuknyte, F. Masotti, I. De Noni, S. Cattaneo
Calcolo della resa di caseificazione a Grana Padano mediante una formula di previsione: applicazione in un caseificio di piccole dimensioni
2006 F. Masotti, A. Stroppa
Caratterizzazione di pasta integrale commerciale mediante approcci multidisciplinari utili alla definizione della sua qualità
2018 M.A. Pagani, P. ABBASI PARIZAD, S. Benedetti, S. Buratti, S. Iametti, S. Cattaneo, F. Masotti, A. Marti
Characterization of Whole Grain Pasta: Integrating Physical, Chemical, Molecular, and Instrumental Sensory Approaches
2017 A. Marti, S. Cattaneo, S. Benedetti, S. Buratti, P. ABBASI PARIZAD, F. Masotti, S. Iametti, M.A. Pagani
Chemical modifications of casein occurring during industrial manufacturing of milk protein powders
2012 S. Cattaneo, F. Masotti., L. Pellegrino
Composition, proteolysis, and volatile profile of Strachitunt cheese
2017 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknytė, G. Battelli, L. Vallone, I. De Noni
Current insights into non-thermal preservation technologies alternative to conventional high-temperature short-time pasteurization of drinking milk
2021 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyte, I. De Noni
Detection of milk powder and caseinates in Halloumi cheese
2010 L. Pellegrino, S. Cattaneo, F. Masotti, G. Psathas
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori : applicazione ai formaggi di capra
1996 I. De Noni, A. Tirelli, F. Masotti
Effect of dairy ingredients on the heat damage and the in vitro digestibility of infant biscuits
2019 S. Cattaneo, F. Masotti, T. Silvetti, A. Hidalgo, I. De Noni
Effect of protein fortification on heat damage and occurrence of beta-casomorphins in (un)digested donor human milk intended for nutrition of preterm infants
2020 S. Cattaneo, V. Pica, M. Stuknytė, F. Masotti, D. Mallardi, C. Tabasso, P. Roggero, I. De Noni
Effectivenees of air disinfection by ozonation or hydrogen peroxide aerosolization in dairy environments
2019 F. Masotti, L. Vallone, S. Ranzini, T. Silvetti, S. Morandi, M. Brasca
Effects of overprocessing on heat damage of UHT milk
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, L.M. Pellegrino
Effetto della frequenza di mungitura sulla produzione di latte e formaggio
2017 F. Masotti
Evaluation of some heat-treatment indices in UHT milk marketed in Italy
2008 S. Cattaneo, F. Masotti, V. Rosi