BONONI, MONICA
BONONI, MONICA
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
"Flavor Intensity" Evaluation of Two Peach Fruit Accessions and Their Four Offspring at Unripe and Ripe Stages by HS-SPME-GC/MS
2012 M. Bononi, D. Bassi, F. Tateo
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus)
2006 M. Bononi, G. Andreoli, G. Granelli, T. Eccher, F. Tateo
A GC/MS method for the routine determination of acrylamide in food
2003 F. Tateo, M. Bononi
A mutation in the FZL gene of Arabidopsis causing alteration in chloroplast morphology results in a lesion mimic phenotype
2013 M. Landoni, A. De Francesco, S. Bellatti, M. Delledonne, A. Ferrarini, L. Venturini, R. Pilu, M. Bononi, C. Tonelli
A new glycoside as a substitute of acetaldehyde in flavourings
1995 F. Tateo, G. Russo, L. Panza, M. Bononi
A new method for the identification of cyclic diglycerols in wine
2001 M. Bononi, C. Favale, E. Lubian, F. Tateo
A simplified method for the HPLC resolution of alpha-carotene and beta-carotene (trans and cis) isomers
2002 M. Bononi, I. Commissati, E. Lubian, A. Fossati, F. Tateo
Acrylamide content in potato chips on the Italian market determined by liquid chromatography tandem mass spectrometry
2010 F. Tateo, M. Bononi, F. Gallone
Acrylamide in Tomato Products
2008 F. Tateo, M. Bononi
Acrylamide levels in cooked rice, tomato sauces and some fast food on the Italian market
2007 F. Tateo, M. Bononi, G. Andreoli
Analytical Data for Identification of the Cannabimimetic Phenylacetylindole JWH-203
2011 M. Bononi, P. Belgi, F. Tateo
Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) to Evaluate the Volatile Compounds’ Profile of Primitivo Wine
2005 M. Bononi, F. Tateo, V. Liuzzi
Approccio multidisciplinare alla qualità dei cereali e derivati : un compito assolto da 60 anni da Tecnica Molitoria
2009 F. Tateo, M. Bononi
Attualità analitiche in tema di sicurezza degli alimenti
2006 M. Bononi
Caratterizzazione dei distillati e dei derivati attraverso metodi analitici non convenzionali per la garanzia di autenticità, valorizzazione e incremento delle aree di utilizzo nel food & beverage
2017 F. Tateo, M. Bononi
Caratterizzazione di trigliceridi di sintesi con funzione di solvente/supporto in aroma burro
2001 M. Bononi, A. Fossati, E. Lubian, S. Fasan, F. Tateo
Caratterizzazione di una popolazione di Triticum dicoccon Schrank (Sel. Nutrinova) atta a trafilazione
2007 M. Bononi, G. Andreoli, F. Tateo, M. Sturaro
Caratterizzazione elettroforetica di due popolazioni di farro medio atte a trafilazione e pastificazione.
2008 M. Bononi, G. Andreoli, F. Tateo, M. Sturaro
Characterization of the biogenic volatile organic compounds (BVOCs) and analysis of the PR1 molecular marker in Vitis vinifera L. inoculated with the nematode Xiphinema index
2020 G. Castorina, F. Grassi, G. Consonni, S. Vitalini, R. Oberti, A. Calcante, E. Ferrari, M. Bononi, M. Iriti
Chimica Analitica degli Aromi - Vol.1
1995 F. Tateo, M. Bononi