BONONI, MONICA

BONONI, MONICA  

Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 149 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
"Flavor Intensity" Evaluation of Two Peach Fruit Accessions and Their Four Offspring at Unripe and Ripe Stages by HS-SPME-GC/MS 1-gen-2012 M. BononiD. BassiF. Tateo Article (author) -
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus) 1-gen-2006 M. BononiG. AndreoliGRANELLI, GIUSEPPET. EccherF. Tateo Article (author) -
A GC/MS method for the routine determination of acrylamide in food 1-gen-2003 F. TateoM. Bononi Article (author) -
A mutation in the FZL gene of Arabidopsis causing alteration in chloroplast morphology results in a lesion mimic phenotype 1-nov-2013 M. LandoniA. De FrancescoBELLATTI, SILVIAR. PiluM. BononiC. Tonelli + Article (author) -
A new glycoside as a substitute of acetaldehyde in flavourings 1-gen-1995 F. TateoM. Bononi + Article (author) -
A new method for the identification of cyclic diglycerols in wine 1-gen-2001 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
A simplified method for the HPLC resolution of alpha-carotene and beta-carotene (trans and cis) isomers 1-gen-2002 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Acrylamide content in potato chips on the Italian market determined by liquid chromatography tandem mass spectrometry 1-mar-2010 F. TateoM. Bononi + Article (author) -
Acrylamide in Tomato Products 1-set-2008 F. TateoM. Bononi Book Part (author) -
Acrylamide levels in cooked rice, tomato sauces and some fast food on the Italian market 1-mag-2007 F. TateoM. BononiG. Andreoli Article (author) -
Analytical Data for Identification of the Cannabimimetic Phenylacetylindole JWH-203 1-gen-2011 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) to Evaluate the Volatile Compounds’ Profile of Primitivo Wine 1-gen-2005 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Approccio multidisciplinare alla qualità dei cereali e derivati : un compito assolto da 60 anni da Tecnica Molitoria 1-dic-2009 F. TateoM. Bononi Article (author) -
Attualità analitiche in tema di sicurezza degli alimenti 19-ott-2006 Monica Bononi Conference Object -
Caratterizzazione dei distillati e dei derivati attraverso metodi analitici non convenzionali per la garanzia di autenticità, valorizzazione e incremento delle aree di utilizzo nel food & beverage 19-mag-2017 F. TateoM. Bononi Conference Object -
Caratterizzazione di trigliceridi di sintesi con funzione di solvente/supporto in aroma burro 1-gen-2001 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Caratterizzazione di una popolazione di Triticum dicoccon Schrank (Sel. Nutrinova) atta a trafilazione 1-gen-2007 M. BononiG. AndreoliF. Tateo + Article (author) -
Caratterizzazione elettroforetica di due popolazioni di farro medio atte a trafilazione e pastificazione. 1-gen-2008 M. BononiG. AndreoliF. Tateo + Article (author) -
Characterization of the biogenic volatile organic compounds (BVOCs) and analysis of the PR1 molecular marker in Vitis vinifera L. inoculated with the nematode Xiphinema index 1-giu-2020 Castorina G.Consonni G.Vitalini S.Oberti R.Calcante A.Bononi M.Iriti M. + Article (author) -
Chimica Analitica degli Aromi - Vol.1 1-gen-1995 F. TateoM. Bononi Book (author) -