MARTI, ALESSANDRA
MARTI, ALESSANDRA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
A molecular view of individual processing steps in pasta making
2012 S. Iametti, F. Bonomi, M. Marengo, A. Marti, M. Miriani, E. Ragg, M.A. Pagani
A PAT approach for common wheat with IIoT NIR devices
2021 S. Grassi, A. Marti, D. Cascella, S. Casalino, G.L. Cascella
Adaptation of the Mixolab for durum wheat testing
2013 M.G. D’Egidio, S. Moscaritolo, A. Marti, M.A. Pagani
Addressing the role of structural features of proteins in cereal processing
2015 M. Marengo, S. Iametti, F. Bonomi, A. Marti, A. Barbiroli, E.M. Ragg, M. Zanoletti, M.A. Pagani
Advances of using pulse flours in cereal-based products
2018 A. Marti, A. Bresciani, M.A. Pagani
Agriculture in Marginal Areas: Reintroduction of Rye and Wheat Varieties for Breadmaking in the Antrona Valley
2022 F. Colombo, N. Franguelli, G. Licheri, M. Ghidoli, E. Cassani, L. Castelli, M. Pasquali, A. Bresciani, A. Marti, M. Dell'Anno, L. Rossi, I. De Negri, M.V. Landoni, S.R. Pilu
Application of near-infrared handheld spectrometers to predict semolina quality
2020 C. Cecchini, F. Antonucci, C. Costa, A. Marti, P. Menesatti
Assessing the rheological properties of durum wheat semolina : A review
2021 C. Cecchini, A. Bresciani, P. Menesatti, M.A. Pagani, A. Marti
Baking performances of sprouted wheat flour
2016 A. Nicolodi, G. Cardone, M.A. Pagani, A. Marti
Bio-based coatings as potential barrier to chemical contaminants from recycled paper and board packaging
2014 V. Guazzotti, L. Piergiovanni, A. Marti, S. Limbo
Bio-coatings per imballaggio alimentare: studio della ripartizione e migrazione di contaminanti tipici da carta riciclata
2013 V. Guazzotti, A. Marti, L. Piergiovanni, S. Limbo
Bio-Functional and Structural Properties of Pasta Enriched with a Debranning Fraction from Purple Wheat
2020 P. ABBASI PARIZAD, M. Marengo, F. Bonomi, A. Scarafoni, C. Cecchini, M. Ambrogina Pagani, A. Marti, S. Iametti
Bioaccessibility and bioavailability of phenolic compounds in bread: A review
2017 D. Angelino, M. Cossu, A. Marti, M. Zanoletti, L. Chiavaroli, F. Brighenti, D. Del Rio, D. Martini
Bread-making performance of durum wheat as affected by sprouting
2020 G. Cardone, S. Grassi, A. Scipioni, A. Marti
Can irrigation conditions influence characteristics and cooking behaviour of rice?
2014 M. Lucisano, L. Azzini, V. Bono, C. Cappa, S. Feccia, M. Mariotti, A. Marti, M.A. Pagani, M. Romani
Capacità antiossidante della cariosside in linee di sorgo
2017 M. Alfieri, A. Marti, M.A. Pagani, G. Cabassi, E. Habyarimana, R. Redaelli
Capitalizing on a double crop: Recent advances in proso millet's transition to a food crop
2021 A. Marti, C. Tyl
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero
2009 G. Bottega, M. Mariotti, R. Caramanico, A. Marti, M.A. Pagani
Caratterizzazione della qualità tecnologica e nutrizionale di frumento tenero coltivato a concentrazione elevata di CO2
2018 P. Vaccino, V. Pollastri, A. Marti, M. Blandino, D. Giordano, F. Badek, F. Rizza
CARATTERIZZAZIONE DI FARINE DI FRUMENTO TENERO MEDIANTE GLUTOPEAK
2013 A. Marti, J. Dreisoerner, M.A. Pagani