BOTTEGA, GABRIELLA

BOTTEGA, GABRIELLA  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice. 1-gen-2007 N. SinelliG. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani Conference Object -
Caratteristiche chimiche e fisiche e comportamento in cottura del riso parboiled 1-gen-2006 G. Bottega Article (author) -
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero 1-giu-2009 G. BottegaM. MariottiR. CaramanicoA. MartiM.A. Pagani Conference Object -
Caratterizzazione di impasti e pani gluten-free arricchiti con proteine vegetali. 1-gen-2007 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani. + Conference Object -
Caratterizzazione di impasti e pani senza glutine arricchiti con proteine vegetali 1-gen-2008 M. MariottiG. BottegaM. LucisanoM.A. Pagani + Article (author) -
Characteristics of cous cous samples prepared with different semolina and process parameters 1-set-2009 M.A. PaganiG. BottegaM. MariottiR. CaramanicoM. LucisanoA. Marti Conference Object -
CHARACTERISTICS OF WHEAT AND RYE BRAN FRACTIONS OBTAINED BY DEBRANNING 1-mag-2012 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
Characterization of a rice-based pasta : comparison with conventional semolina pasta 2-giu-2009 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani + Conference Object -
Characterization of gluten-free dough enriched by vegetable proteins 1-gen-2007 G. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
Characterization of Sorghum Flours and their Exploitation for Gluten-Free Pasta Making 1-mag-2010 G. BottegaA. MartiS. IamettiM.A. Pagani Conference Object -
Characterizing sorghum-based pasta : a multi-disciplinary approach 1-giu-2010 M.A. PaganiF. BonomiG. BottegaM.C. CasiraghiS. Iametti + Conference Object -
Cooking and textural properties of some traditional and aromatic rice cultivars 1-gen-2009 M. LucisanoM. MariottiM.A. PaganiG. BottegaL. Fongaro Article (author) -
Cooking behaviour of rice pasta : effect of thermal treatments and extrusion conditions 1-gen-2013 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Article (author) -
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls 1-gen-2009 G. BottegaM. LucisanoM. MariottiL. FranzettiM.A. Pagani. + Article (author) -
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products 1-gen-2009 G. BottegaA. MartiM.A. Pagani + Article (author) -
La decorticazione? Anche per il frumento tenero 1-ott-2011 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani Article (author) -
Dietary fibre enzymatic treatment: a way to improve the rheological properties of high-fibre-enriched dough 1-gen-2014 A. MartiG. BottegaM.C. CasiraghiF. FaoroS. IamettiM.A. Pagani Article (author) -
Different technological approaches to reduce the glycemic index of bread 1-gen-2010 M. C. CasiraghiS. IamettiG. BottegaM. A. Pagani Conference Object -
Effect of enzymatic treatment on high fibre ingredients 1-gen-2012 G. BottegaA. MartiM.C. CasiraghiS.IamettiM.A. Pagani Book Part (author) -
Effect of physical treatments on wheat fine bran 1-gen-2013 A. MartiG. BottegaS. IamettiM. MarengoM. MirianiM.A. PaganiF. Bonomi Conference Object -