CASSON, ANDREA

CASSON, ANDREA  

Risultati 1 - 20 di 22 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File Abstract
Application of a Cost-Effective Visible/Near Infrared Optical Prototype for the Measurement of Qualitative Parameters of Chardonnay Grapes 1-mag-2022 Alessia PampuriAlessio TugnoloValentina GiovenzanaAndrea CassonCarola PozzoliLucio BrancadoroRiccardo GuidettiRoberto Beghi Article (author) -
Atti del Pastaria Festival 2019. Life cycle assessment di un format street food sostenibile : dalla progettazione alla fornitura del servizio 1-mag-2020 Ilaria FiorindoAndrea CassonValentina GiovenzanaRoberto Beghi Article (author) -
Design of cost-effective LED based prototypes for the evaluation of grape (Vitis vinifera L.) ripeness 1-ott-2021 Pampuri, AlessiaTugnolo, AlessioGiovenzana, ValentinaCasson, AndreaGuidetti, RiccardoBeghi, Roberto Article (author) -
Design of prototypes of LED based devices for the evaluation of grape (Vitis Vinifera L.) ripeness 1-giu-2019 Roberto BeghiValentina GiovenzanaAlessio TugnoloAndrea CassonRiccardo Guidetti Conference Object -
Environmental benefits: Traditional vs innovative packaging for olive oil 1-gen-2019 Giovenzana V.Casson A.Beghi R.Tugnolo A.Grassi S.Alamprese C.Casiraghi E.Farris S.Fiorindo I.Guidetti R. Article (author) -
Environmental impact evaluation of legume-based burger and meat burger 1-giu-2019 Casson AndreaGiovenzana ValentinaBeghi RobertoTugnolo AlessioGuidetti Riccardo Article (author) -
Environmental impact of a new concept of food service: A case study for the re-use of naval shipping containers 20-nov-2020 Casson A.Giovenzana V.Tugnolo A.Fiorindo I.Beghi R.Guidetti R. Article (author) -
Experimentation of an optical prototype for monitoring the ripening of table tomatoes (Solanum lycopersicum L., Marinda F1) and oil olives (Olea europaea L.) 1-gen-2021 Alessio TugnoloValentina GiovenzanaAndrea CassonRiccardo GuidettiRoberto Beghi Book Part (author) -
Il LIFE CYCLE assessment come strumento per l’analisi della sostenibilità delle filiere agroalimentari: l’esperienza DISAA-UNIMI 1-apr-2019 Andrea CassonRoberto BeghiValentina GiovenzanaAlessio TugnoloIlaria FiorindoRiccardo Guidetti Article (author) -
Ingegnerizzazione e sperimentazione di un prototipo ottico per l’analisi della maturazione del pomodoro da mensa (Solanum lycopersicum L., Marinda F1) 1-ott-2019 Alessio TugnoloValentina GiovenzanaAndrea CassonIlaria FiorindoRiccardo GuidettiRoberto Beghi Book Part (author) -
Latte, un’app controllerà il suo impatto ambientale 1-ott-2019 Jacopo BacenettiAndrea CassonIlaria FiorindoCecilia ContiValentina GiovenzanaRoberto BeghiRiccardo Guidetti Article (author) -
LED per l’analisi in campo della maturazione degli acini 1-giu-2019 R. BeghiV. GiovenzanaA. TugnoloA. CassonR. Guidetti Article (author) -
Near-infrared spectroscopy as a green technology for more sustainable analyses on intact olive and olive oil 1-feb-2021 Andrea CassonRoberto BeghiValentina GiovenzanaAlessio TugnoloIlaria FiorindoRiccardo Guidetti Book Part (author) -
Optimization of the Olive Production Chain through Optical Techniques and Development of New Cost-Effective Optical Systems Inspired by Agriculture 4.0 1-mar-2022 Valentina GiovenzanaAlessia PampuriAlessio TugnoloAndrea CassonRiccardo GuidettiRoberto Beghi Book Part (author) -
Packaging influence in optical analysis of minimally processed and ready to eat Valerianella locusta L. by visible/near-infrared (vis/NIR) spectroscopy to monitor shelf life 1-gen-2021 Valentina GiovenzanaAlessio TugnoloRoberto BeghiIlaria FiorindoAndrea CassonRiccardo Guidetti Book Part (author) -
A reliable tool based on near-infrared spectroscopy for the monitoring of moisture content in roasted and ground coffee : A comparative study with thermogravimetric analysis 1-dic-2021 Tugnolo, AlessioGiovenzana, ValentinaCasson, AndreaGuidetti, RiccardoBeghi, Roberto + Article (author) -
SENSORISTICA INNOVATIVA: il progetto internazionale i-GRAPE 1-ago-2020 A. TUGNOLOR. BEGHIV. GIOVENZANAA. PAMPURIA. CASSONR. GUIDETTI Article (author) -
Sistemi innovativi per la misura dello stato idrico della vite 20-lug-2020 ALESSIA PAMPURIALESSIO TUGNOLOVALENTINA GIOVENZANAANDREA CASSONRICCARDO GUIDETTIROBERTO BEGHI Article (author) -
Stand-alone LED sensors for future field monitoring of grape (Vitis vinifera L.) ripeness 1-gen-2021 Alessio TugnoloValentina GiovenzanaRoberto BeghiAndrea CassonAlessia PampuriRiccardo Guidetti Book Part (author) -
Stima della qualità di funghi Agaricus bisporus mediante spettroscopia nel visibile e vicino infrarosso 1-ott-2019 Valentina GiovenzanaAlessio TugnoloRoberto BeghiAndrea CassonRiccardo Guidetti Book Part (author) -