SINELLI, NICOLETTA

SINELLI, NICOLETTA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 85 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
2D-IR-COSS as a tool in understanding milk rennet coagulation processes 1-gen-2004 N. Sinelli + Book Part (author) -
An automated approach for the quality evaluation of bread wheat 1-gen-2010 R. CaramanicoN. SinelliM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
An automated classification model based on NIR spectra to predict the technological quality of common wheat 1-gen-2010 M. MariottiN. SinelliM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese 1-gen-2005 N. SinelliM. Riva + Article (author) -
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice. 1-gen-2007 N. SinelliG. BottegaM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani Conference Object -
Application of near (NIR) infrared and mid (MIR) infrared spectroscopy as a rapid tool to classify extra virgin olive oil on the basis of fruity attribute intensity 1-gen-2010 N. SinelliV. Di EgidioE. Casiraghi + Article (author) -
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries 1-gen-2009 N. SinelliA. BrambillaE. Casiraghi + Conference Object -
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries 1-gen-2009 N. SinelliG. GiovanelliA. BrambillaE. Casiraghi Book Part (author) -
Application of NIR and MIR spectroscopy to assess freshness in sea bream (Sparus auratus) and salmon (Salmo salar) during ice storage 1-nov-2012 C. AlampreseN. SinelliE. CasiraghiC. Pompei + Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte I 1-gen-2010 N. SinelliM. MariottiM. Lucisano + Conference Object -
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte II. 1-gen-2010 N. SinelliM. MariottiR. Caramanico + Conference Object -
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari 1-mag-2008 V. Di EgidioN. SinelliI. VigentiniR. FoschinoE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva 1-gen-2008 N. SinelliV. Di EgidioD. TuraE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti 1-gen-2007 N. SinelliM. RivaM.A. Pagani Article (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR all’identificazione di carne decongelata 1-set-2012 C. AlampreseN. SinelliE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR e MIr per la verifica dello stato di conservazione di oli vergini di oliva 1-gen-2006 N. SinelliM.S. CosioS. ManninoE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta 1-mag-2010 N. SinelliG. GiovanelliL. FongaroR. BeghiE. Casiraghi Conference Object -
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso 1-gen-2008 N. SinelliA. MolesE. Casiraghi Book Part (author) -
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy 1-gen-2008 N. SinelliE. CasiraghiD. Tura + Article (author) -
Chemometric strategies for feature selection and data compression applied to NIR and MIR spectra of extra virgin olive oils for cultivar identification 1-gen-2010 N. SinelliV. Di Egidio + Article (author) -