SINELLI, NICOLETTA
SINELLI, NICOLETTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
2D-IR-COSS as a tool in understanding milk rennet coagulation processes
2004-01-01 C. Giardina, N. Sinelli, T.M.P. Cattaneo, R. Giangiacomo
An automated approach for the quality evaluation of bread wheat
2010-01-01 G. Foca, R. Caramanico, N. Sinelli, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani, A. Ulrici
An automated classification model based on NIR spectra to predict the technological quality of common wheat
2010-01-01 M. Mariotti, N. Sinelli, M. Lucisano, G. Foca, R. Caramanico, M.A. Pagani, A. Ulrici
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese
2005-01-01 T.Cattaneo, C. Giardina, N. Sinelli, M. Riva, R. Giangiacomo
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice.
2007-01-01 N. Sinelli, G. Bottega, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani
Application of near (NIR) infrared and mid (MIR) infrared spectroscopy as a rapid tool to classify extra virgin olive oil on the basis of fruity attribute intensity
2010-01-01 N. Sinelli, L. Cerretani, V. Di Egidio, A. Bendini, E. Casiraghi
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries
2009-01-01 N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Brambilla, S. Barzaghi, E. Casiraghi
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries
2009-01-01 N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Brambilla, E. Casiraghi
Application of NIR and MIR spectroscopy to assess freshness in sea bream (Sparus auratus) and salmon (Salmo salar) during ice storage
2012-11-01 C. Alamprese, N. Sinelli, F. Rauzzino, E. Casiraghi, C. Pompei
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte I
2010-01-01 N. Sinelli, M. Mariotti, M. Lucisano, G. Foca, A. Ulrici
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte II.
2010-01-01 A. Ulrici, G. Foca, C. Ferrari, N. Sinelli, M. Mariotti, R. Caramanico
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari
2008-05-01 V. Di Egidio, N. Sinelli, I. Vigentini, R. Foschino, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva
2008-01-01 N. Sinelli, V. Di Egidio, D. Tura, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti
2007-01-01 N. Sinelli, M. Riva, M.A. Pagani
Applicazione della spettroscopia NIR all’identificazione di carne decongelata
2012-09-01 C. Alamprese, N. Sinelli, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR e MIr per la verifica dello stato di conservazione di oli vergini di oliva
2006-01-01 N. Sinelli, M.S. Cosio, S. Mannino, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta
2010-05-01 N. Sinelli, G. Giovanelli, L. Fongaro, R. Beghi, E. Casiraghi
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso
2008-01-01 N. Sinelli, A. Moles, E. Casiraghi
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy
2008-01-01 N. Sinelli, E. Casiraghi, D. Tura , G. Downey
Chemometric strategies for feature selection and data compression applied to NIR and MIR spectra of extra virgin olive oils for cultivar identification
2010-01-01 M. Casale, N. Sinelli, P. Oliveri, V. Di Egidio, S. Lanteri.