SINELLI, NICOLETTA
SINELLI, NICOLETTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
2D-IR-COSS as a tool in understanding milk rennet coagulation processes
2004 C. Giardina, N. Sinelli, T.M.P. Cattaneo, R. Giangiacomo
A preliminary study of applying FT-NIR spectroscopy to predict semolina and pasta quality
2006 M.A. Pagani, N. Sinelli, M. Mariotti, M. Riva, M.G. D'Egidio
A preliminary study of using the FT-NIR spectroscopy to monitor the shelf-life of packed industrial Ricotta cheese
2005 N. Sinelli, S. Barzaghi, C. Giardina, T.M.P. Cattaneo
An automated approach for the quality evaluation of bread wheat
2010 G. Foca, R. Caramanico, N. Sinelli, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani, A. Ulrici
An automated classification model based on NIR spectra to predict the technological quality of common wheat
2010 M. Mariotti, N. Sinelli, M. Lucisano, G. Foca, R. Caramanico, M.A. Pagani, A. Ulrici
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese
2005 T.Cattaneo, C. Giardina, N. Sinelli, M. Riva, R. Giangiacomo
Application of FT-NIR Spectroscopy to Evaluate the Optimal Cooking Time of Rice.
2007 N. Sinelli, G. Bottega, M. Mariotti, M. Lucisano, M.A. Pagani
Application of near (NIR) infrared and mid (MIR) infrared spectroscopy as a rapid tool to classify extra virgin olive oil on the basis of fruity attribute intensity
2010 N. Sinelli, L. Cerretani, V. Di Egidio, A. Bendini, E. Casiraghi
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries
2009 N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Brambilla, E. Casiraghi
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries
2009 N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Brambilla, S. Barzaghi, E. Casiraghi
Application of NIR and MIR spectroscopy to assess freshness in sea bream (Sparus auratus) and salmon (Salmo salar) during ice storage
2012 C. Alamprese, N. Sinelli, F. Rauzzino, E. Casiraghi, C. Pompei
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte I
2010 N. Sinelli, M. Mariotti, M. Lucisano, G. Foca, A. Ulrici
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte II.
2010 A. Ulrici, G. Foca, C. Ferrari, N. Sinelli, M. Mariotti, R. Caramanico
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari
2008 V. Di Egidio, N. Sinelli, I. Vigentini, R. Foschino, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva
2008 N. Sinelli, V. Di Egidio, D. Tura, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti
2007 N. Sinelli, M. Riva, M.A. Pagani
Applicazione della spettroscopia NIR all’identificazione di carne decongelata
2012 C. Alamprese, N. Sinelli, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR e MIr per la verifica dello stato di conservazione di oli vergini di oliva
2006 N. Sinelli, M.S. Cosio, S. Mannino, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta
2010 N. Sinelli, G. Giovanelli, L. Fongaro, R. Beghi, E. Casiraghi
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso
2008 N. Sinelli, A. Moles, E. Casiraghi