BURATTI, SUSANNA

BURATTI, SUSANNA  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
A new HPLC method for the determination of polyphenols in wine that uses non aggressive eluent and a coupled revelation system 1-gen-1998 O. BrennaS. BurattiM.S. CosioS. Mannino Article (author) -
A new method for the evaluation of the “Antioxidant Power” of wines 1-gen-1998 S. ManninoO. BrennaS. BurattiM.S. Cosio Article (author) -
Alcoholic fermentation using electronic nose and electronic tongue 12-feb-2016 S. BurattiS. Benedetti Book Part (author) -
Amperometric detection of carbohydrate and thiols by using a glassy carbon electrode coated with Co oxide/multi-wall carbon nanotubes catalytic system 1-gen-2008 S. BurattiB. BrunettiS. Mannino Article (author) -
Analisi della freschezza di Valerianella locusta Laterr. di IV gamma mediante spettroscopia vis/NIR 1-mag-2014 R. CivelliR. BeghiV. GiovenzanaS. BurattiR. Guidetti Conference Object -
Application of Electronic Nose and Infrared Thermography to detect physiological disorders on apples (Golden Delicious and Stark Delicious 1-gen-2011 R. GuidettiS. BurattiV. Giovenzana Book Part (author) -
Application of electronic senses to characterize expresso coffees brewed with different thermal profiles 1-gen-2017 S. BurattiS. BenedettiG. Giovanelli Article (author) -
The application of intelligent sensor array for air pollution control in the food industry 1-gen-2006 S. ManninoS. BenedettiS. BurattiM.S. Cosio Book Part (author) -
Application of non-destructive techniques for the evaluation of fresh-cut Lamb’s lettuce (Valerianella locusta Laterr.) shelf life : a preliminary study 1-gen-2012 S. BurattiV. GiovenzanaR. CivelliR. BeghiR. GuidettiL. Piazza Conference Object -
Application of non-destructive techniques for the monitoring of red wine fermentation 1-gen-2011 S. BurattiG. Giovanelli Article (author) -
Application of the electronic nose in olive oil analyses 1-gen-2010 M.S. CosioS. BurattiS. Mannino + Book Part (author) -
Applicazione di tecniche analitiche sensoriali-strumentali per la caratterizzazione del prosciutto crudo 1-gen-2009 S. BurattiG. GiovanelliM. LaureatiS. BenedettiE. Pagliarini Conference Object -
Autenticazione di oli extravergini di oliva DOP mediante naso elettronico e lingua elettronica 1-gen-2005 M.S. CosioGIGLIOTTI, CARMELINAD. BallabioS. BenedettiS. Buratti Book Part (author) -
Authentication of food products by non destructive testing based on sensor array 1-gen-2005 S. BenedettiS. BurattiMANNINO, SAVERIO Book Part (author) -
Caratterizzazione di pasta integrale commerciale mediante approcci multidisciplinari utili alla definizione della sua qualità 1-gen-2018 M.A. PaganiP. ABBASI PARIZADS. BenedettiS. BurattiS. IamettiS. CattaneoF. MasottiA. Marti Conference Object -
Caratterizzazione di prosciutti crudi a Denominazione di Origine Protetta mediante metodi di analisi sensoriale e strumentale 1-nov-2010 M. LaureatiS. BurattiG. GiovanelliE. Pagliarini Book Part (author) -
Characterization and Classification of Italian Barbera Wines by Using an Electronic Nose and an Amperometric Electronic Tongue 1-gen-2004 S. BurattiS. BenedettiM. Scampicchio + Article (author) -
Characterization and differentiation of Italian Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams : a multi-disciplinary approach 1-gen-2014 M. LaureatiS. BurattiG. GiovanelliE. Pagliarini + Article (author) -
Characterization of Italian dry-cured hams by means of sensory evaluation and innovative sensory-instrumental methods 1-set-2010 M. LaureatiS. BurattiG. GiovanelliE. Pagliarini Conference Object -
Characterization of ready-to-eat baby foods based on fermented African rice 1-apr-2016 M. MarengoCARDONE, GAETANOS. IamettiS. BurattiS. BenedettiCASIRAGHI, MARIA CRISTINAA. Marti + Conference Object -