RIVA, MARCO

RIVA, MARCO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 24 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Suitability of contact angle measurement as an index of overall oil degradation and oil uptake during frying 2009 M. RossiC. AlampreseS.M. RattiM. Riva Article (author) -
Use of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to monitor the shelf life of minced beef meat 2008 N. SinelliS. LimboV. Di EgidioE. CasiraghiM. Riva Book Part (author) -
Influence of an osmotic pre-treatment on structure-property relationships of air-dehydrated tomato slices 2008 P. PaniM. Riva + Article (author) -
Time-temperature exposure of fresh fish in the commercial chain 2007 M. RivaN. Sinelli + Article (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti 2007 N. SinelliM. RivaM.A. Pagani Article (author) -
Contact angle measurement by image analysis to study oil degradation during frying 2006 C. AlampreseM. RivaS. RattiM. Rossi Book Part (author) -
A preliminary study of applying FT-NIR spectroscopy to predict semolina and pasta quality 2006 M.A. PaganiN. SinelliM. MariottiM. Riva + Conference Object -
Studio della cottura della pasta mediante protocolli semplificati di Image Analysis 2006 M. RivaM. Mariotti + Article (author) -
Evaluation of the Optimal Cooking Time of Rice by Using FT-NIR Spectroscopy and Electronic Nose 2006 N. SinelliS. BenedettiG. BottegaM. RivaS. Buratti Article (author) -
Livelli di contaminazione di piombo e cadmio nel latte lombardo 2005 S. GobbiM. Riva + Article (author) -
Kinetic approach to aroma and structure changes during strawberry osmodehydration 2005 M. RivaS. Buratti + Book Part (author) -
Cooking kinetics of rice samples as measured by FT-NIR spectroscopy 2005 N. SinelliM. RivaM.A. PaganiM. Zardi + Book Part (author) -
Analisi dell'immagine e naso elettronico 2005 M. RivaS. ManninoS. Benedetti. Article (author) -
La presenza italiana nella pubblicistica scientifica del settore delle scienze e delle tecnologie alimentari 2005 Marco RivaCarlo Pompei Article (author) -
Shelf life of Crescenza cheese as measured by electronic nose 2005 S. BenedettiN. SinelliS. BurattiM. Riva Article (author) -
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to study the shelf-life of Crescenza cheese 2005 N. SinelliM. Riva + Article (author) -
Structure-property relationships in osmo-air-dehydrated apricot cubes 2005 M. Riva + Article (author) -
Spettroscopia FT-NIR nel monitoraggio on-line di prodotti da forno : lievitazione e raffermamento 2004 N. SinelliM.A. PaganiM. Riva + Article (author) -
Impiego di metodi ottici per lo studio di modelli di coagulazione presamica 2004 N. SinelliM. Riva + Article (author) -
Tecniche combinate NIRS e Naso Elettronico per lo studio della shelf life di prodotti lattiero-caseari 2004 M. RivaS. BenedettiN. Sinelli Article (author) -