Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 554 a 573 di 2.876
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
COUPLING OF LACTULOSE AND FUROSINE INDEXES FOR QUALITY EVALUATION OF STERILIZED MILK 1995 L. PELLEGRINOI. DE NONIP. RESMINI Article (author) -
Criteri analitici differenziati per lo studio della shelf-life in matrici alimentari 2017 M. BononiF. Tateo Conference Object -
Criteri complementari per la qualità e la sicurezza alimentare : rispetto di norme volontarie e repressione attraverso sanzioni. 2008 F. Tateo Conference Object -
Criteri complementari per la qualità e la sicurezza alimentare: rispetto delle norme volontarie e repressioni attraverso sanzioni 2008 F. Tateo Conference Object -
Criteri di ottimizzazione nella scelta di varietà di grano tenero per la panificazione mediante lunghe fermentazioni 1996 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti + Book Part (author) -
Criteri non convenzionali di verifica dell'efficacia di preparati a base di gomma arabica 2007 F. TateoM. Bononi Conference Object -
Criterio di caratterizzazione PCA di liquori limoncello 2001 M. BononiF. Tateo + Article (author) -
Critical evaluation of strategies for integration of data from different analytical instruments: fusion of information 2012 C. AlampreseE. Casiraghi + Book Part (author) -
Cross-cultural differences in lingual tactile acuity, taste sensitivity phenotypical markers, and preferred oral processing behaviors 2020 Cattaneo C.Pagliarini E. + Article (author) -
Cross-cultural differences of oral tactile acuity, PROP sensitivity and fungiform papillae density among Chinese and Danish consumers 2019 C. Cattaneo + Conference Object -
Cross-modal interactions for custard desserts differ in obese and normal weight Italian women 2016 PROSERPIO, CRISTINALAUREATI, MONICABERGAMASCHI, VALENTINAE. Pagliarini + Article (author) -
Cross-national differences in child food neophobia : a comparison of five European countries 2020 Proserpio C.Laureati M. + Article (author) -
Crossability of triticum urartu and triticum monococcum wheats, homoeologous recombination and description of a panel of interspecific introgression lines 2014 L. RossiniA. HidalgoD. Erba + Article (author) -
Crosstalk between biopolymers in rice: are we listening to all the voices? 2015 F. BonomiA. BarbiroliS. IamettiA. MartiM. MarengoM.A. Pagani Conference Object -
Cross‐national differences in consumer responses to savoury crackers containing blackcurrant pomace 2021 Proserpio, CristinaFoschino, Roberto + Article (author) -
Cultivar influence on virgin olive (Olea europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile 2008 D. TuraO. FaillaD. Bassi + Article (author) -
Cultured meat in the European Union: Legislative context and food safety issues 2024 Lanzoni, D.Rebucci, R.Formici, G.Cheli, F.Ragone, G.Baldi, A.Violini, L.Sundaram, T. S.Giromini, C. Article (author) -
Current insights into non-thermal preservation technologies alternative to conventional high-temperature short-time pasteurization of drinking milk 2021 Masotti F.Cattaneo S.Stuknyte M.De Noni I. Article (author) -
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus) 2006 M. BononiG. AndreoliGRANELLI, GIUSEPPET. EccherF. Tateo Article (author) -
Cytoplasm alkalinization positively affects the efficiency of lactose hydrolysis and the rate of glycolysis in Streptococcus thermophilus 2008 S. ArioliS. GuglielmettiI. De NoniE. RaggL. ScaglioniD. DaffonchioD. Mora + Conference Object -
Mostrati risultati da 554 a 573 di 2.876
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile