Sfoglia per SSD
COUPLING OF LACTULOSE AND FUROSINE INDEXES FOR QUALITY EVALUATION OF STERILIZED MILK
1995 L. PELLEGRINO, I. DE NONI, P. RESMINI
Criteri analitici differenziati per lo studio della shelf-life in matrici alimentari
2017 M. Bononi, F. Tateo
Criteri complementari per la qualità e la sicurezza alimentare : rispetto di norme volontarie e repressione attraverso sanzioni.
2008 F. Tateo
Criteri complementari per la qualità e la sicurezza alimentare: rispetto delle norme volontarie e repressioni attraverso sanzioni
2008 F. Tateo
Criteri di ottimizzazione nella scelta di varietà di grano tenero per la panificazione mediante lunghe fermentazioni
1996 G. Rinaldi, N. Guerrieri, V. Lavelli, S. Saini, P. Cerletti
Criteri non convenzionali di verifica dell'efficacia di preparati a base di gomma arabica
2007 F. Tateo, M. Bononi
Criterio di caratterizzazione PCA di liquori limoncello
2001 M. Bononi, E. Lubian, L. Puleo, S. Fasan, F. Tateo
Critical evaluation of strategies for integration of data from different analytical instruments: fusion of information
2012 M. Casale, M.C. Casolino, C. Alamprese, E. Casiraghi, S. Lanteri
Cross-cultural differences in lingual tactile acuity, taste sensitivity phenotypical markers, and preferred oral processing behaviors
2020 C. Cattaneo, J. Liu, A.C. Bech, E. Pagliarini, W.L.P. Bredie
Cross-cultural differences of oral tactile acuity, PROP sensitivity and fungiform papillae density among Chinese and Danish consumers
2019 J. Liu, C. Cattaneo, A.C. Bech, W.L.P. Bredie
Cross-modal interactions for custard desserts differ in obese and normal weight Italian women
2016 C. Proserpio, M. Laureati, C. Invitti, L. Pasqualinotto, V. Bergamaschi, E. Pagliarini
Cross-national differences in child food neophobia : a comparison of five European countries
2020 C. Proserpio, V.L. Almli, P. Sandvik, M. Sandell, L. Methven, M. Wallner, H. Jilani, G.G. Zeinstra, B. Alfaro, M. Laureati
Crossability of triticum urartu and triticum monococcum wheats, homoeologous recombination and description of a panel of interspecific introgression lines
2014 A. Fricano, A. Brandolini, L. Rossini, P. Sourdille, J. Wunder, S. Effgen, A. Hidalgo, D. Erba, P. Piffanelli, F. Salamini
Crosstalk between biopolymers in rice: are we listening to all the voices?
2015 F. Bonomi, A. Barbiroli, S. Iametti, A. Marti, M. Marengo, M.A. Pagani
Cross‐national differences in consumer responses to savoury crackers containing blackcurrant pomace
2021 A. Reißner, S. Struck, K. Alba, C. Proserpio, R. Foschino, C. Turner, I. Hernando, S. Zahn, H. Rohm
Cultivar influence on virgin olive (Olea europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile
2008 D. Tura, O. Failla, D. Bassi, S. Pedò, A. Serraiocco
Cultured meat in the European Union: Legislative context and food safety issues
2024 D. Lanzoni, R. Rebucci, G. Formici, F. Cheli, G. Ragone, A. Baldi, L. Violini, T.S. Sundaram, C. Giromini
Current insights into non-thermal preservation technologies alternative to conventional high-temperature short-time pasteurization of drinking milk
2021 F. Masotti, S. Cattaneo, M. Stuknyte, I. De Noni
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus)
2006 M. Bononi, G. Andreoli, G. Granelli, T. Eccher, F. Tateo
Cytoplasm alkalinization positively affects the efficiency of lactose hydrolysis and the rate of glycolysis in Streptococcus thermophilus
2008 S. Arioli, S. Guglielmetti, I. De Noni, E. Ragg, L. Scaglioni, D. Daffonchio, M. Karp, D. Mora
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile