CERLETTI, PAOLO

CERLETTI, PAOLO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE MOLECOLARI AGROALIMENTARI (attivo dal 01/01/1988 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Accessibility of amino groups in gluten proteins studied by a combination of chemical labeling and immunochemical detection 2000 F. ForlaniP. Cerletti + Article (author) -
The gluten complex studied by urea denaturation and red-ox titration 1998 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti Book Part (author) -
Wheat cultivar discrimination by capillary electrophoresis of gliadins in isoelectric buffers 1998 F. ForlaniN. GuerrieriP. Cerletti + Article (author) -
Interaction of protein and starch studied through amyloglucosidase action 1997 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti + Article (author) -
Modification of gluten submitted to mild heat treatment 1996 V. LavelliN. GuerrieriP. Cerletti Book Part (author) -
Controlled reduction study of modifications induced by gradual heating in gluten proteins 1996 V. LavelliN. GuerrieriP. Cerletti Article (author) -
Urea denaturation of the gluten complex 1996 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti Book Part (author) -
Relationships among protein molecular properties, surface hydrophobicity and technological behaviour in wheat flour 1996 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti + Book Part (author) -
Criteri di ottimizzazione nella scelta di varietà di grano tenero per la panificazione mediante lunghe fermentazioni 1996 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti + Book Part (author) -
Definizione di parametri molecolari per l'ottimizzazione dei trattamenti termici di bassa intensità di prodotti del grano 1996 V. LavelliN. GuerrieriP. Cerletti Book Part (author) -
Use of spectroscopic and fluorescence techniques to assess heat induced molecular modifications of gluten 1996 N. GuerrieriV. LavelliP. Cerletti + Article (author) -
An endopeptidase in dormant lupin seeds 1992 a. scarafonip. cerletti + Article (author) -