CERLETTI, PAOLO
CERLETTI, PAOLO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE MOLECOLARI AGROALIMENTARI (attivo dal 01/01/1988 al 27/04/2012)
Accessibility of amino groups in gluten proteins studied by a combination of chemical labeling and immunochemical detection
2000 D. Scardone, F. Forlani, P. Cerletti
The gluten complex studied by urea denaturation and red-ox titration
1998 N. Guerrieri, V. Lavelli, P. Cerletti
Wheat cultivar discrimination by capillary electrophoresis of gliadins in isoelectric buffers
1998 L. Capelli, F. Forlani, F. Perini, N. Guerrieri, P. Cerletti, P.G. Righetti
Interaction of protein and starch studied through amyloglucosidase action
1997 N. Guerrieri, L. Eynard, V. Lavelli, P. Cerletti
Use of spectroscopic and fluorescence techniques to assess heat induced molecular modifications of gluten
1996 N. Guerrieri, E. Alberti, V. Lavelli, P. Cerletti
Modification of gluten submitted to mild heat treatment
1996 V. Lavelli, N. Guerrieri, P. Cerletti
Urea denaturation of the gluten complex
1996 N. Guerrieri, V. Lavelli, P. Cerletti
Criteri di ottimizzazione nella scelta di varietà di grano tenero per la panificazione mediante lunghe fermentazioni
1996 G. Rinaldi, N. Guerrieri, V. Lavelli, S. Saini, P. Cerletti
Relationships among protein molecular properties, surface hydrophobicity and technological behaviour in wheat flour
1996 G. Rinaldi, N. Guerrieri, V. Lavelli, S. Saini, P. Cerletti
Definizione di parametri molecolari per l'ottimizzazione dei trattamenti termici di bassa intensità di prodotti del grano
1996 V. Lavelli, N. Guerrieri, P. Cerletti
Controlled reduction study of modifications induced by gradual heating in gluten proteins
1996 V. Lavelli, N. Guerrieri, P. Cerletti
An endopeptidase in dormant lupin seeds
1992 A. Scarafoni, D. Giani, P. Cerletti