RESMINI, PIERPAOLO
RESMINI, PIERPAOLO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
A sensitive method to determine spinacine (6-carboxy-1,2,3,4-tetrahydroimidazopyridine) in ripened cheese by HPLC
1989 P. Resmini, L. Pellegrino, S. Saracchi, J. Chiodi
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein
1997 I. De Noni, L. Pellegrino, P. Resmini, P. Ferranti
Accurate quantification of furosine in milk and dairy products by direct HPLC method
1990 P. Resmini, L. Pellegrino, G. Battelli
Assessment (indices) of heat treatment of milk
1995 L. Pellegrino, P. Resmini, W. Luf
Bioactive peptides in milk products
1997 A. TIRELLI, I. De Noni, P. Resmini
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con aspetti disgenesici
1995 P. Resmini, I. De Noni, G. Sala
Caratteristiche chimico-analitiche di composti del latte correlabili con le diverse caratteristiche disgenesiche
1993 P. Resmini, I. De Noni, G. Sala
Caseificazione a formaggio Grana con chimosina da Kluyveromyces lactis (Maxiren)
1990 C. Corradini, V. Bottazzi, P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, R. Lodi, S. Carini, M. Rampilli
Chimica e tecnologia dello yogurt
1999 I. De Noni, P. Resmini, A. Tirelli
COUPLING OF LACTULOSE AND FUROSINE INDEXES FOR QUALITY EVALUATION OF STERILIZED MILK
1995 L. PELLEGRINO, I. DE NONI, P. RESMINI
Detection of buttermilk solids in skimmilk powder by HPLC quantification of aminophospholipids
1988 P. Resmini, L. Pellegrino, J.A. Hogenboom, V. Sadini, M. Rampilli
Determinazione del latte di vacca nei formaggi di specie minori mediante HPLC delle sieroproteine
1991 L. Pellegrino, I. De Noni, A. Tirelli, P. Resmini
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico
2005 L.M. Pellegrino, P. Resmini, S. Cattaneo
Effect of semolina quality and processing conditions on nonenzymatic browning in dried pasta
1996 P. Resmini, M. Pagani, L. Pellegrino
Effects of heat load gradient occurring in moulding on characterization and ripening of Grana Padano
1997 L. Pellegrino, G. Battelli, P. Resmini, P. Ferranti, F. Barone, F. Addeo
Einflusse einer Hitzebehandlung der Weizenstarke wahrend des Trocknungsprozesses
1985 G. Dalbon, M.A. Pagani, P. Resmini, M. Lucisano
Evaluation and interpretation of alkaline phosphatase activity in hard cheeses made with raw milk
1996 P. Resmini, L. Pellegrino
Evaluation of the stable reaction products of histidine with formaldehyde or with other carbonyl compounds in dairy products
1996 L. Pellegrino, P. Resmini
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca
1996 M.A. Pagani, L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca
1996 M.A. Pagani, L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini