RESMINI, PIERPAOLO

RESMINI, PIERPAOLO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Grated Grana Padano cheese : new hints on how to control quality and recognize imitations 2008 S. CattaneoJ.A.L.A. HogenboomF. MasottiV. RosiL.M. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
HPLC of proteose peptones for evaluating ageing of packaged pasteurized milk 2007 I. De NoniL. PellegrinoS. CattaneoRESMINI, PIERPAOLO Article (author) -
Valutazione della fosfatasi alcalina nel formaggio Grana Padano grattugiato 2006 S.CATTANEOL.PELLEGRINOP.RESMINI Book Part (author) -
Indici descrittori del trattamento termico del latte alimentare 2006 I. DE NONIL. PELLEGRINOP. RESMINI Book Part (author) -
LIBRO BIANCO SUL LATTE E I PRODOTTI LATTIERO CASEARI 2006 F. SANGIORGIL.M. PELLEGRINOC.V. AGOSTONII. DE NONIP. RESMINIA. ZECCONI + Book (author) -
Determinazione della lisinoalanina mediante HPLC e rilevamento fluorimetrico 2005 L.M. PellegrinoP. ResminiS. Cattaneo Conference Object -
Identification of rennet-whey solids in “traditional butter” by means of HPLC/ESI-MS of non-glycosylated caseinomacropeptide A 2005 I. De NoniP. Resmini Article (author) -
ISO International Standard 18329:2004 - Milk and milk products - Determination of furosine content - Ion-pair reverse-phase high-performance liquid chromatography method 2004 Pierpaolo Resmini Patent -
Furosine and other heat treatment indicators for detecting fraud in milk and milk products 2003 P. RESMINIL. PELLEGRINOS. CATTANEO Article (author) -
Valutazione del Grana Padano grattugiato attraverso determinazione per elettroforesi capillare di frazioni caseiniche e di loro peptidi di degradazione 2003 L. PellegrinoA. TirelliI. De NoniP. Resmini Article (author) -
Occurrence of glucosyl-beta-pyranone and other AGEs from 1-deoxyosone pathway in cereal based foods 2002 L. PellegrinoP. ResminiI. De NoniS. Cattaneo Book Part (author) -
Riconoscimento di crema e di latte magro trattati termicamente in condizioni diverse e rimiscelati 2002 S. CattaneoL. PellegrinoP. Resmini Article (author) -
Chimica e tecnologia dello yogurt 1999 I. De NoniP. ResminiA. Tirelli Book Part (author) -
Heat-induced aggregation and covalent linkages in beta-casein model systems 1999 L. PellegrinoP. ResminiM.A. Pagani + Article (author) -
Effects of heat load gradient occurring in moulding on characterization and ripening of Grana Padano 1997 L. PellegrinoP. Resmini + Article (author) -
Phosphopeptides from Grana Padano cheese: nature, origin and changes during ripening 1997 L. PellegrinoP. Resmini + Article (author) -
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein 1997 I. De NoniL. PellegrinoP. Resmini + Article (author) -
Lysinoalanine, a molecular marker for characterising natural Mozzarella cheese 1997 P. ResminiL. PellegrinoI. DeNoni Article (author) -
Il latte e i prodotti derivati 1997 I. De NoniP. ResminiA. Tirelli Book Part (author) -
Bioactive peptides in milk products 1997 A. TIRELLII. De NoniP. Resmini Article (author) -