CASIRAGHI, ERNESTINA MARIA

CASIRAGHI, ERNESTINA MARIA  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
A METHOD FOR THE EVALUATION OF CURD SYNERESIS 1-gen-1994 C. POMPEIE. CASIRAGHIM. LUCISANO Article (author) -
Agricoltura e territorio 1-gen-2009 C. SorliniG. SaliS. BocchiE. Casiraghi + Multimedia Object (author) -
Application of FT-NIR and FT-IR spectroscopy to fish fillet authentication 1-set-2015 C. AlampreseE. Casiraghi Article (author) -
Application of FT-NIR spectroscopy to assess the ripening stage of olives 1-mag-2018 E. CasiraghiS. GrassiV. GiovenzanaR. GuidettiC. Alamprese Book Part (author) -
Application of IR spectroscopy for the assessment of egg and egg product quality 1-set-2013 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Article (author) -
Application of near (NIR) infrared and mid (MIR) infrared spectroscopy as a rapid tool to classify extra virgin olive oil on the basis of fruity attribute intensity 1-gen-2010 N. SinelliV. Di EgidioE. Casiraghi + Article (author) -
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries 1-gen-2009 N. SinelliA. BrambillaE. Casiraghi + Conference Object -
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries 1-gen-2009 N. SinelliG. GiovanelliA. BrambillaE. Casiraghi Book Part (author) -
Application of NIR and MIR spectroscopy to assess freshness in sea bream (Sparus auratus) and salmon (Salmo salar) during ice storage 1-nov-2012 C. AlampreseN. SinelliE. CasiraghiC. Pompei + Book Part (author) -
Application of NIR and MIR spectroscopy to extra virgin olive oil classification 1-gen-2013 E. CasiraghiC. Alamprese + Book Part (author) -
Application of NIR and MIR spectroscopy to mullet fillet authentication 1-gen-2013 C. AlampreseE. Casiraghi Book Part (author) -
Application of NIR spectroscopy to study egg albumen gelling properties 1-giu-2014 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia IR alla classificazione di oli vergini di oliva 11-ott-2013 E. CasiraghiC. Alamprese Conference Object -
Applicazione della spettroscopia IR alla discriminazione di filetti di pesce freschi e decongelati 1-mag-2014 C. AlampreseE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia nel vicino e medio infrarosso nel controllo della trasformazione malolattica : studi preliminari 1-mag-2008 V. Di EgidioN. SinelliI. VigentiniR. FoschinoE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva 1-gen-2008 N. SinelliV. Di EgidioD. TuraE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR al monitoraggio di processi alimentari 1-gen-2016 C. AlampreseS. GrassiE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR all’identificazione di carne decongelata 1-set-2012 C. AlampreseN. SinelliE. Casiraghi Book Part (author) -
Applicazione della spettroscopia NIR e MIr per la verifica dello stato di conservazione di oli vergini di oliva 1-gen-2006 N. SinelliM.S. CosioS. ManninoE. Casiraghi Conference Object -
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta 1-mag-2010 N. SinelliG. GiovanelliL. FongaroR. BeghiE. Casiraghi Conference Object -