TURA, DEBORA
TURA, DEBORA
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
Andamento meteorologico e qualità dell'olio extra vergine di oliva
2005-01-01 D. Tura, O. Failla, S. Pedò, C. Gigliotto, A. Serraiocco, D. Bassi
Applicazione della spettroscopia nel vicino infrarosso per la caratterizzazione di oli vergini di oliva
2008-01-01 N. Sinelli, V. Di Egidio, D. Tura, E. Casiraghi
Capillary zone elactrophoresis of hydroxynitrile lyase and b-glucosidase from sweet almond
1996-01-01 M. Chiari, S. Riva, D. Tura
Caratterizzazione dell'olivicoltura del Garda : aspetti compositivi e qualitativi degli oli
2002-01-01 S. Pedo', D. Tura, O. Failla, D. Bassi
Characterisation and classification of Italian virgin olive oils by near- and mid-infrared spectroscopy
2008-01-01 N. Sinelli, E. Casiraghi, D. Tura , G. Downey
Comparative analysis of quality parameters of Italian extra virgin olive oils according to their region of origin
2008-01-01 A.G. Mignani, P.B. Garcia-Allende, L. Ciaccheri, O.M. Conde, A. Cimato, C. Attilio, D. Tura
Cultivar influence on virgin olive (Olea europea L.) oil flavor based on aromatic compounds and sensorial profile
2008-01-01 D. Tura, O. Failla, D. Bassi, S. Pedò, A. Serraiocco
Effects of Seasonal Weather Variability on Olive Oil Composition in Northern Italy
2008-01-01 D. Tura, O. Failla, S. Pedò, C. Gigliotti, D. Bassi, A. Serraiocco
Elementi di tipicità di oli monovarietali provenienti dalla riviera gardesana
2003-01-01 C. Gigliotti, D. Tura, S. Pedò
Environmental and seasonal influence on virgin olive (Olea europaea L.) oil volatiles in northern Italy
2009-01-01 D. TURA, O. FAILLA, D. BASSI, S. PEDÒ, A. SERRAIOCCO
Evoluzione degli indici di qualità-freschezza in oli extra vergini di oliva provenienti dalla riviera gardesana
2003-01-01 C. Gigliotti, D. Tura, S. Pedò
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli
2003-01-01 D. Bassi, S. Pedò, L. Mariani, R. Minelli, O. Failla, F. Geuna, S. Pedò, D. Tura, C. Gigliotti
Influence of cultivar and site of cultivation on levels of lipophilic and hydrophilic antioxidants in virgin olive oils (Olea Europea L.) and correlations with oxidative stability
2007-01-01 D. Tura, C. Gigliotti, S. Pedò, O. Failla, D. Bassi, A. Serraiocco
L'influenza della cultivar e dell'ambiente negli oli del nord Italia : esperienze pluriennali in Lombardia
2011-01-01 D. Tura, O. Failla, D. Bassi
Olio di Qualità : produzione e commercializzazione dell'olio extravergine di oliva lombardo
2002-01-01 D. Bassi, S. Pedò, D. Tura, O. Failla, L. Mariani, R. Pretolani, P. Zani, E. Bezzi, G. Prete, F. Marca
PEACH (Prunus persica (L.) Batsch)
2016-01-01 D. Bassi, I. Mignani, A. Spinardi, D. Tura
Solid-phase microextraction in the analysis of the volatile fraction of extra-virgin olive oil from fourteen cultivars grown in the lake Garda region (Italy)
2008-01-01 M. Bononi, D. Tura, D. Bassi, F. Tateo
Stadio di maturazione e indici qualitativi e compositivi di oli monovarietali
2003-01-01 S. Pedò, D. Tura, O. Failla, D. Bassi
Studio dell'influenza genotipo-ambiente sulle caratteristiche qualitative dell'olio vergine di oliva (Olea europea L.)
2004-02-13 D. Tura
Varietal discrimination of extra virgin olive oils by near and mid infrared spectroscopy
2010-01-01 N. Sinelli, M. Casale, V. Di Egidio, P. Oliveri, D. Bassi, D. Tura, E. Casiraghi