Sfoglia per SSD
Mechanical behavior of biopolymer composite coatings on plastic films by depth-sensing indentation : a nanoscale study
2018 C. Rovera, C.A. Cozzolino, M. Ghaani, D. Morrone, R.T. Olsson, S. Farris
Mechanically triggered solute uptake in soft contact lenses
2015 S. Tavazzi, L. Ferraro, M. Fagnola, F. Cozza, S. Farris, S. Bonetti, R. Simonutti, A. Borghesi
Mechanisms of clostridium tyrobutyricum removal through natural creaming of milk: a microscopy study
2015 P. D’Incecco, F. Faoro, T. Silvetti, K. Schrader, L. Pellegrino
Melatonin : A New Perspective on the Mediterranean Diet
2015 M. Iriti, E.M. Varoni
Melatonin and its derivatives in red wine: contribution of fermenting microorganisms
2018 D. Fracassetti, I. Vigentini, S. Moiola, R.C. Foschino, A.G. Tirelli, M. Iriti
Melatonin and tryptophan-derivatives in wine: the yeast contribution during alcoholic fermentation
2015 I. Vigentini, C. Gardana, D. Fracassetti, M. Gabrielli, R. Foschino, P. Simonetti, A. Tirelli, M. Iriti
Melatonin isomer in wine is not an isomer of the melatonin but tryptophan-ethylester
2014 C. Gardana, M. Iriti, M. Stuknytė, I. De Noni, P. Simonetti
Membrane biopolimeriche nanofibrose per l’incapsulazione e il rilascio di sostanze volatili naturali
2013 C.A. FUENMAYOR BOBADILLA, E. Mascheroni, A. Pellicanò, L. Piergiovanni, M.S. Cosio, A. Schiraldi
Membranes for Food Packaging
2010 A. Figoli, E. Mascheroni, S. Limbo, E. Drioli
La memoria alimentare: implicazioni sulla percezione sensoriale ed edonistica degli alimenti
2013 M. Laureati, E. Pagliarini
Memory for sweet taste : an incidental learning experiment with children
2009 M. Laureati, E. Pagliarini, J. Mojet, E.P. Köster
Mesoscale investigation of the structural properties of unrefined cell wall materials extracted from minimally processed salads during storage
2016 T. Roversi, A. Ferrante, L. Piazza
Messa a punto del metodo microbiologico per il dosaggio dell'acido folico nel latte
1990 L. Franzetti, A. Pagliarini
Messa a punto di un gelato artigianale contenente microrganismi probiotici
2002 C. Alamprese
Messa a punto di un metodo gravimetrico per la determinazione della permeabilità ai vapori organici di film plastici
2007 L. Torri, G. Pulina, L. Piergiovanni
MESSA PUNTO E VALIDAZIONE DI UN METODO PER LA DETERMNAZIONE DELL¿ACIDO SALICILICO E ACIDO FERULICO NELL¿UOMO, E STUDIO DELL'INFLUENZA DEL PATTERN DI MEDITERRANEITÀ DELLA DIETA SULLE CONCENTRAZIONI EMATICHE DI DUESTE DUE MOLECOLE.
2012 S. Rinelli
Metabolic response of organic fruits subjected to PEF assisted-osmotic dehydration
2018 U. Tylewicz, S. Tappi, J. Genovese, S. Romani, M. Dalla Rosa, P. Rocculi
Metabolic response of organic strawberries and kiwifruit subjected to PEF assisted-osmotic dehydration
2019 U. Tylewicz, S. Tappi, J. Genovese, M. Mozzon, P. Rocculi
Metal-binding ability of gastrointestinal peptides from Phaseolus vulgaris : a spectroscopic study
2004 M. Carbonaro, S. Iametti, M. Mattera, F. Bonomi
Meteorological-Based Modeling of δ18O Values for Wines with the “Prosecco” Controlled Designation of Origin
2020 M. Bononi, F. Tateo, O. Failla, L. Mariani, G. Quaglia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile