BONONI, MONICA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.214
NA - Nord America 5.195
AS - Asia 2.518
SA - Sud America 215
AF - Africa 87
OC - Oceania 56
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 4
Totale 19.289
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.083
IT - Italia 4.217
GB - Regno Unito 3.529
CN - Cina 1.127
SE - Svezia 999
DE - Germania 497
TR - Turchia 336
IN - India 334
FR - Francia 326
UA - Ucraina 307
KR - Corea 287
IE - Irlanda 239
NL - Olanda 190
RU - Federazione Russa 172
EU - Europa 163
FI - Finlandia 145
GR - Grecia 114
DK - Danimarca 81
ES - Italia 80
ID - Indonesia 72
CO - Colombia 71
SG - Singapore 65
BR - Brasile 62
PL - Polonia 59
CA - Canada 58
JP - Giappone 52
MX - Messico 49
CZ - Repubblica Ceca 46
BE - Belgio 42
AU - Australia 38
CH - Svizzera 38
PK - Pakistan 38
EG - Egitto 34
PT - Portogallo 33
RO - Romania 32
AR - Argentina 30
HK - Hong Kong 27
TW - Taiwan 27
PH - Filippine 25
IR - Iran 23
MY - Malesia 22
TH - Thailandia 21
VN - Vietnam 20
NZ - Nuova Zelanda 18
PE - Perù 17
AT - Austria 15
EC - Ecuador 15
HR - Croazia 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CL - Cile 9
IQ - Iraq 9
NG - Nigeria 9
DZ - Algeria 7
MA - Marocco 7
PY - Paraguay 7
RS - Serbia 7
TN - Tunisia 7
ZA - Sudafrica 7
BG - Bulgaria 6
IL - Israele 6
SC - Seychelles 5
GE - Georgia 4
LB - Libano 4
MK - Macedonia 4
NO - Norvegia 4
SA - Arabia Saudita 4
VE - Venezuela 4
BH - Bahrain 3
GT - Guatemala 3
LK - Sri Lanka 3
MD - Moldavia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BD - Bangladesh 2
KH - Cambogia 2
LT - Lituania 2
LV - Lettonia 2
MG - Madagascar 2
MU - Mauritius 2
NA - Namibia 2
SI - Slovenia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
AP - ???statistics.table.value.countryCode.AP??? 1
BS - Bahamas 1
CD - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CY - Cipro 1
GL - Groenlandia 1
IM - Isola di Man 1
IS - Islanda 1
JO - Giordania 1
KE - Kenya 1
LY - Libia 1
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 1
TZ - Tanzania 1
Totale 19.451
Città #
Southend 3.290
Milan 605
Seattle 466
Chandler 439
Princeton 324
Mountain View 306
Wilmington 270
Fairfield 259
Dublin 234
Jacksonville 209
Ashburn 206
Rome 206
Redmond 202
Beijing 193
Woodbridge 138
Nanjing 130
Ann Arbor 128
Redwood City 126
Sakarya 119
Cambridge 113
Bengaluru 111
Des Moines 97
Houston 96
Athens 91
Serra 88
Boardman 82
Dearborn 78
Guangzhou 78
Eitensheim 68
Andover 66
Sunnyvale 63
Jinan 60
Bogotá 59
Turin 59
Roxbury 55
Bologna 52
Somerville 48
Shenyang 47
Medford 45
Padova 44
Hebei 43
Naples 41
Pisa 39
Nanchang 38
Napoli 38
Changsha 37
Tianjin 37
Shanghai 36
Florence 33
Palermo 33
Verona 33
Catania 32
Hangzhou 30
Istanbul 30
San Diego 30
Bari 29
Torino 29
Berlin 27
Modena 27
Seoul 27
Jiaxing 26
Parma 24
Olomouc 23
Warsaw 23
Margão 22
Taipei 22
Zhengzhou 22
Genoa 21
Duncan 20
Dallas 19
Brussels 18
Cremona 18
Genova 18
Ningbo 18
Norwalk 17
Phoenix 17
Hamburg 16
London 16
Paris 16
Rende 16
Chicago 15
Delhi 15
Islamabad 15
Jakarta 15
Kunming 15
Lima 15
Ottawa 15
Chengdu 14
Los Angeles 14
New York 14
Pescara 14
Washington 14
Brescia 13
Fuzhou 13
Haikou 13
Hefei 13
Malang 13
Messina 13
Ravenna 13
Trieste 13
Totale 10.690
Nome #
Preliminary data on volatile composition of olive fruits of cv. "Simona" and possible relationship to resistance to fly oviposition 659
Determinazione dell’acrilammide in matrici alimentari contenenti suoi precursori 603
Triglycerides variability in donkey milk 582
Identificazione di safrolo, metil-eugenolo, miristicina ed elemicina in bevande "cola" per GC/MS e GC/HRMS 322
Criterio di caratterizzazione PCA di liquori limoncello 303
Identification of perflurooctanoic acid release from commercial coated cooking pans by liquid chromatography coupled to electrospray ionization tandem mass spectrometry 302
Estrazione di aflatossine con una nuova metodica di purificazione atta alla determinazione per HPLC/FD in spezie. 291
LC-ESI-MS/MS identification of oleuropein as marker of Olea europaea L., leaves used as a bulking agent in ground oregano and sage 286
Stevioside content of Stevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni grown in east Paraguay 255
Overview sulla ricerca analitica in tema di acrilammide negli alimenti : campionamento e strategie analitiche adeguate ai livelli di riferimento 245
L'acrilammide:problematica emergente nel settore alimentare 242
"Flavor Intensity" Evaluation of Two Peach Fruit Accessions and Their Four Offspring at Unripe and Ripe Stages by HS-SPME-GC/MS 240
Acrylamide levels in cooked rice, tomato sauces and some fast food on the Italian market 225
Stabilization of cranberry anthocyanins in nutraceutical capsules 224
'Cyanidin volumetric index' and 'chromaticity coordinates ratio' to characterize red raspberry (Rubus idaeus) 223
Fast Determination of Sudan I by HPLC/APCI-MS in Hot Chilli, Spices, and Oven-Baked Foods 222
SHELF LIFE : Tecniche di Monitoraggio e Qualità 215
Ricerca e determinazione dell'Ocratossina A nei vini 214
Determination of capsaicinoids from dried pepper fruits by Fast-Gas Chromatography 205
Guida all'Analisi Chimica degli Alimenti - Distillati Alcolici 198
A GC/MS method for the routine determination of acrylamide in food 192
Verifiche di ripetibilità nell’analisi GC dei trigliceridi 192
A new method for the identification of cyclic diglycerols in wine 191
A simplified method for the HPLC resolution of alpha-carotene and beta-carotene (trans and cis) isomers 191
Determination of furan by headspace solid-phase microextraction– gas chromatography–mass spectrometry in balsamic vinegars of Modena (Italy) 184
Trichomes on vegetative and reproductive organs of Stevia rebaudiana (Asteraceae). Structure and secretory products 183
Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) to Evaluate the Volatile Compounds’ Profile of Primitivo Wine 180
First data on the antimicrobial activity of Yucca filamentosa L. bark exytacts 175
Yarrow (Achillea millefolium L.) Growth at Different Altitudes in Central Italian Alps: Biomass Yield, Oil Content and Quality 174
Analytical Data for Identification of the Cannabimimetic Phenylacetylindole JWH-203 174
Estrazione del DNA per ricerca OGM in barrette energetiche 173
OGM e alimenti: etichettatura e tracciabilità 167
A new glycoside as a substitute of acetaldehyde in flavourings 166
A mutation in the FZL gene of Arabidopsis causing alteration in chloroplast morphology results in a lesion mimic phenotype 165
Identification of organic contaminants in disposable aluminium foil vessels 164
Determination of gamma-butyrolactone (GBL) in foods by SBSE-TD/GC/MS 164
In tema di gas propellenti per spray food 163
Valutazione della produzione di principi attivi da colture di piante officinali in ambiente montano 162
Criteri analitici differenziati per lo studio della shelf-life in matrici alimentari 162
Caratterizzazione di trigliceridi di sintesi con funzione di solvente/supporto in aroma burro 160
Characterization of the biogenic volatile organic compounds (BVOCs) and analysis of the PR1 molecular marker in Vitis vinifera L. inoculated with the nematode Xiphinema index 160
Identification of Diisobutyl Phthalate (DIBP) Suspected as Possible Contaminant in Recycled Cellulose for Take-away Pizza Boxes 159
Effect of the mineral fertilization on the yield and the oil content of two cultivars of rosemary 158
Identification of ethylene oxide in herbs, spices and other dried vegetables imported into Italy 156
Stevioside content and morphological variability in a population of Stevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni from Paraguay 156
Contenuto di Ocratossina A in vino e birra: “Indice di qualità” correlato alla sicurezza. 155
Identification of 1,3-dioxolanes in coffee-like flavorings 155
Rapid detection of dimethyl yellow dye in curry by liquid chromatography-electrospray-tandem mass spectrometry 153
Il rosmarino di Montevecchia: caratterizzazione, concimazione, produzione e composizione dell'olio essenziale. 152
Acrylamide content in potato chips on the Italian market determined by liquid chromatography tandem mass spectrometry 152
Headspace-SPME Analysis of Volatiles from Quince Whole Fruits 151
Validation data for HPLC/FLD determinations of ochratoxin A in red paprika and black pepper adopting a one-step clean-up procedure 149
Determination of ethylene chlorhydrin as marker of spices fumigation with ethylene oxide 143
Rapid GC/MS test for identification of Olea europaea L. leaves in ground oregano 141
Evaluation of productivity and volatile compounds' quality of Artemisia absinthium L. planted in Valle Camonica (Italy) 139
Dati di validazione a confronto di due metodiche per la determinazione del deossinivalenolo (DON) nelle paste alimentari 139
Acrylamide in Tomato Products 137
Solid-phase microextraction in the analysis of the volatile fraction of extra-virgin olive oil from fourteen cultivars grown in the lake Garda region (Italy) 136
GC-C-IRMS and 1H-NMR characterization of synthetic bis(methylthio)methane in truffle flavorings 136
Comparative analysis of vermicompost quality produced from brewers’ spent grain and cow manure by the red earthworm Eisenia fetida 133
DDX ed Ethion : metodica di estrazione/purificazione per analisi GC/MS da matrice Peperoncino 132
The an1-4736 mutation of anther ear1 in maize alters scotomorphogenesis and the light response 130
Oli e grassi vegetali 129
On the enantiomeric distribution of R(-) and S(+) linalool in Muscat Wine 129
The potential of Low Phytic Acid1-1 mutant in maize (Zea mays L.): a sustainable solution to non-renewable phosphorus 128
Dati comparativi di due procedure di estrazione dell’Ocratossina A nell’analisi dei vini. 127
GC/MS-MID Determination of Safrole in Soft Drinks 125
Innovazioni in PCR per l'identificazione di OGM in lecitine di soia 125
Identification of the Volatile Compounds and Sensory Attributes of Long-Term Aging Vin Santo Wine from Malvasia di Candia Aromatic Grapes 125
Approccio multidisciplinare alla qualità dei cereali e derivati : un compito assolto da 60 anni da Tecnica Molitoria 124
Identificazione di ITX in vini e succhi di frutta per GC/MS e LC/MS/MS 121
Sfarinati 120
δ13C data of the total water-soluble fraction and triacylglycerols as related indexes for differentiating the geographical origin of saffron (Crocus sativus L.) [delta C-13 data of the total water-soluble fraction and triacylglycerols as related indexes for differentiating the geographical origin of saffron (Crocus sativus L.)] 119
Chimica Analitica degli Aromi - Vol.1 118
Prima indagine comparativa fra alcuni pastificati al “farro 100%” presenti sul mercato nazionale. 116
Le erbe officinali e aromatiche: aspetti condizionanti dello sviluppo produttivo 114
Le spezie e le erbe aromatiche, presente e futuro 112
HPLC/APCI-MS determination of Sudan I in tomato sauces containing hot chilli 111
Caratterizzazione di una popolazione di Triticum dicoccon Schrank (Sel. Nutrinova) atta a trafilazione 111
Indagini sulle variazioni stagionali della composizione dell'olio essenziale di Thymus vulgaris L. 111
Caratterizzazione elettroforetica di due popolazioni di farro medio atte a trafilazione e pastificazione. 109
La concimazione del rosmarino 109
Sviluppo di "blend" edulcoranti e delle relative tecniche analitiche di controllo in previsione della liberalizzazione di impiego dello stevioside da Stevia rebaudiana (Bertoni) Bertoni 109
Impiego della Tecnica di stereo-microscopia per l’identificazione di foglie di Olea europaea L.in origano contuso 108
Flavors ed off-flavors in alimenti e ambiente: shelf-life, sicurezza e normative 108
Considerazioni in tema di residui negli alimenti di origine animale 103
Fondamenti chimico-analitici per lo studio di "vita ottimale" degli alimenti e possibili parametri di valutazione 101
Liquid chromatography/tandem mass spectrometry analysis of chloramphenicol in propolis extracts available on the Italian market 99
Indagini sul contenuto di Ocratossina A in vini presenti sul mercato nazionale 99
Sui motori dell'economia nel settore alimentare: Strumenti a garanzia e shelf-life-Parte I ; The engine of the economy in the food industry : Tools to ensure safety and shelf-life - Part I 98
Problematiche nell'identificazione di composti volatili caratteristici di Boletus edulis - Nota 1. Sui composti 1-octen-3-olo, 1-octen-3-one, 3-ottanone, 2-octen-1-olo e fenilacetaldeide 98
Identification of polysaccharides DP12-19 in honey by liquid chromatography high resolution mass spectrometry 97
Survey on Ochratoxin A in wines. More data concerning bottled red wines. 96
Sul controllo di qualità dei distaccanti, ausiliari per prodotti da forno 96
Sostenibilità nel consumo degli alimenti e razionale utilizzo di atmosfera modificata 96
Gel-electrophoretic characterization of emmer (Triticum dicoccum Schübler) selected from a local population grown in the Apulia region (Italy) 95
Preliminary study on acrylamide in baby foods on the Italian market. 93
La misurazione del rischio 93
Attualità analitiche in tema di sicurezza degli alimenti 92
Enantiomeric analysis of linalool for the study of the muscat wine flavorings composition 90
Totale 16.914
Categoria #
all - tutte 41.165
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 41.165


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019277 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 138 139
2019/20202.213 277 120 155 144 156 152 273 139 296 250 153 98
2020/20212.893 155 179 242 113 312 189 219 196 323 236 566 163
2021/20222.314 190 173 99 141 197 201 227 118 146 175 177 470
2022/20232.754 332 198 295 253 306 489 152 200 231 52 151 95
2023/20241.235 73 160 97 123 227 103 122 86 101 143 0 0
Totale 20.439