Sfoglia per SSD
Hydroxymethylfurfural and Furosine reaction kinetics in tomato products
2000 A. Hidalgo, C. Pompei
Hygienic aspects of maize milling
1993 C. Finoli, L. Franzetti, A. Galli, S. Quaroni, P. Sardi, A. Vecchio, M. Saracchi
Hygienic aspects on the production of some italian cookies
1994 C. Finoli, L. Franzetti, A. Galli, D.P. Locatelli, A. Vecchio
Hygienic quality evaluation of the egg product used as ingredient in fresh egg pasta
2004 C. Alamprese, M Rossi, E. Casiraghi, A. Hidalgo, F. Rauzzino
Hypericin and hypericin-like substances: analytical problems
1998 F. Tateo, S. Martello, E. Lubian, M. Bononi
Hypoglycemic Effect of Dried Moringa Oleifera Leaf Powder Produced in the Saharawi Refugee Camps
2017 A. Battezzati, S. Di Lello, S.M. Lamin, A. Leone, S. Bertoli
I dolcificanti isovanillici come additivi in formulazioni alimentari
2008 M. Laureati, E. Pagliarini, A. Bassoli
I legumi : materie prime versatili per la produzione di pane e pasta
2021 A. Bresciani, G. Chiesa, E. Dossi, S. Baroffio, A. Marti
I media fanno male al latte?
2017 M. Cipolla
I processi di trasformazione dei cereali tra tradizione ed innovazione
2019 A. Marti, M.A. Pagani
I rifiuti alimentari? Una risorsa da sfruttare
2019 F. Girotto, L. Piazza
I sapori coreani spiegati agli italiani : un esperimento di "pranzo didattico" sui concetti di "umami" e "kokumi"
2008 A. Bassoli, E. Pagliarini, G. Borgonovo, M. Laureati, G. Morini, M.R. Rhyu
I “nuovi” salumi italiani: frutto di un rinnovamento tecnologico nel rispetto della tradizione
2014 C. Alamprese
Identification and quantification of turkey meat adulteration in fresh, frozen-thawed and cooked minced beef by FT-NIR spectroscopy and chemometrics
2016 C. Alamprese, J.M. Amigo, E. Casiraghi, S.B. Engelsen
Identification of 1,3-dioxolanes in coffee-like flavorings
1998 F. Tateo, M. Bononi, E. Lubian, S. Martello
Identification of a melting type variant among.peach (P. persica L. Batsch) fruit textures by a digital penetrometer
2018 A. Ciacciulli, R. Chiozzotto, G. Attanasio, M. Cirilli, D. Bassi
Identification of a peptidoglycan-lytic enzyme in Bifidobacterium bifidum and study of its immune-stimulatory effect on dendritic cells
2009 S. Guglielmetti, S. Arioli, I. Zanoni, S. Barresi, I. De Noni, M. Stuknyte, F. Granucci, M. Karp, D. Mora
Identification of desirable mechanical and sensory properties of bread for the elderly
2023 M. Moretton, C. Cattaneo, A.C. Mosca, C. Proserpio, M. Anese, E. Pagliarini, N. Pellegrini
Identification of Diisobutyl Phthalate (DIBP) Suspected as Possible Contaminant in Recycled Cellulose for Take-away Pizza Boxes
2009 M. Bononi, F. Tateo
Identification of discriminant sensory and instrumental parameters for designating PGI Fucino carrots
2007 E. Pagliarini, N. Tomaselli, V. Lavelli, B. Zanoni
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile