Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1.159 a 1.178 di 2.883
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Gender Differences in Fat-Rich Meat Choice : Influence of Personality and Attitudes 2020 Proserpio Cristina. + Article (author) -
Gender, age, geographical area, food neophobia and their relationships with the adherence to the mediterranean diet: New insights from a large population cross-sectional study 2020 Pagliarini E.Cattaneo C.Laureati M. + Article (author) -
Gene organization, expression, and localization of ribotoxin-like protein ageritin in fruiting body and mycelium of Agrocybe aegerita 2020 D'incecco P.Faoro F. + Article (author) -
Genetic diversity and physiological traits of Brettanomyces bruxellensis strainsnisolated from Tuscan Sangiovese wines 2009 I. VigentiniA. MericoA.G. TirelliC.M. CompagnoR. Foschino + Article (author) -
Geographical characterization of wine and olive oil by means of CAIMAN (Classification and Influence Matrix Analysis) 2006 S. Buratti + Article (author) -
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oils by an electronic nose in combination with artificial neural networks 2006 M.S. CosioD. BallabioS. BenedettiC. Gigliotti Article (author) -
Germinated wheat as an alternative to conventional flour improvers in bread-making 2016 A. MartiG. CardoneM. MarengoM.A. Pagani + Book Part (author) -
GERMINATION AS A BIO-TECHNOLOGICAL PROCESS TO ENHANCE THE USE OF QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) IN CEREAL-BASED PRODUCTS 2019 SUAREZ ESTRELLA, DIEGO PATRICIO Doctoral Thesis -
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli 2003 D. BassiL. MarianiO. FaillaF. GeunaD. Tura + Book (author) -
La gestione dell'autocontrollo igienico in un caseificio sociale di montagna 2000 E. PagliariniGAETA, DAVIDE NICOLA VINCENZO + Book Part (author) -
La gestione dell'autocontrollo igienico nelle imprese agro-alimentari. Il comparto delle carni trasformate 1998 D. GaetaE. Pagliarini + Book Part (author) -
GLCM, an image analysis technique for early detection of biofilm 2016 C. MalegoriL. FranzettiR. GuidettiE. CasiraghiR. Rossi Article (author) -
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano 1993 P. ResminiJ.A. HogenboomC. PazzagliaL. Pellegrino Article (author) -
Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato 1985 P. ResminiL. PellegrinoPAZZAGLIA, CARLOJ.A. Hogenboom Article (author) -
Gli indici di qualità della pasta fresca all’uovo 2008 C. Alamprese Article (author) -
Gli ovoprodotti 2011 C. Alamprese Article (author) -
Gli scambiatori di calore a piastre : formazione di depositi, pulizia e pratiche di manutenzione 2015 F. Masotti Article (author) -
Gli zuccheri nella produzione del gelato 1999 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Article (author) -
Gluten aggregation kinetics as a tool for predicting wheat quality and end-use 2016 A. Marti Conference Object -
Gluten aggregation kinetics as a tool for predicting wheat quality and end-use 2016 A. Marti + Conference Object -
Mostrati risultati da 1.159 a 1.178 di 2.883
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile