Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 2.340 a 2.359 di 2.876
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Roquefortine C occurrence in blue cheese 2001 A. VecchioA. GalliI. Dragoni + Article (author) -
Roquefortine occurrence in blue cheeses 2000 A. VecchioI. Dragoni + Book Part (author) -
Routes to recycle food byproducts into new food chains 2018 V. Lavelli Book Part (author) -
Ruolo del packaging nel controllo delle alterazioni microbiche degli alimenti 2013 L. PiergiovanniS. Limbo Book Part (author) -
Il ruolo delle moderne tecniche di chimica analitica strumentale per una migliore qualità di produzione nel settore agroalimentare 1998 F. TateoM. Bononi + Article (author) -
Ruolo dell’acqua nel decadimento della qualita’ degli alimenti 2006 Laura Piazza Book Part (author) -
Ruolo di materiali e sistemi di condizionamento in anossia nel prolungamento della shelf-life di carne equina case-ready 2013 E. UboldiL. PiergiovanniS. Limbo + Conference Object -
Il ruolo fondamentale dell'amido 2006 M. MariottiM.A. PaganiM. Lucisano Article (author) -
Saffron valorization by NIR spectroscopy 2023 Irene LocatelliDavide PedraliSilvia Grassi Conference Object -
Salt reduction in bakery products: A critical review on the worldwide scenario, its impacts and different strategies 2022 Proserpio C.Pagliarini E. + Article (author) -
Salt-soluble protein extracts from Hermetia illucens and Bombix mori for high protein pasta production 2023 Hidalgo, Alyssa + Article (author) -
Sample handling strategies for the determination of biophenols in food and plants - Review 2002 D. Tura + Article (author) -
Sanificazione nell'industria alimentare 2008 A. Vecchio Book (editor) -
School children preferences for fish formulations : the impact of child and parental food neophobia 2016 M. LaureatiC. CattaneoV. BergamaschiC. ProserpioE. Pagliarini Article (author) -
School-based intervention with children : peer-modeling, reward and repeated exposure reduce food neophobia and increase liking of fruits and vegetables 2014 M. LaureatiV. BergamaschiE. Pagliarini Article (author) -
Scientific Report of EFSA prepared by a DATEX Working Group on the potential health impact of β-casomorphins and related peptides 2009 I. De Noni + Book (author) -
Scienza del latte : principi di tecnologia del latte e dei derivati. - 3. ed. 2000 I. De Noni Book (editor) -
A screen-printed electrode modified with gold nanoparticles/cellulose nanocrystals for electrochemical detection of 4,4′-methylene diphenyl diamine 2023 Ghaani M.Carullo D.Farris S. + Article (author) -
Screening among byproducts of winemaking, tomato- and apple- processing for selection of efficient natural inhibitors against hyperglycemia complications 2013 S. PedapatiV. Lavelli Book Part (author) -
Screening chimico-analitico di imballaggi in carta e cartone per uso alimentare: approccio chemiometrico e valutazione del rischio di migrazione 2013 V. GuazzottiL. PiergiovanniS. Limbo + Conference Object -
Mostrati risultati da 2.340 a 2.359 di 2.876
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile