Sfoglia per SSD
Roquefortine C occurrence in blue cheese
2001 C. Finoli, A. Vecchio, A. Galli, I. Dragoni
Roquefortine occurrence in blue cheeses
2000 C. Finoli, A. Vecchio, I. Dragoni
Routes to recycle food byproducts into new food chains
2018 V. Lavelli
Ruolo del packaging nel controllo delle alterazioni microbiche degli alimenti
2013 L. Piergiovanni, S. Limbo
Il ruolo delle moderne tecniche di chimica analitica strumentale per una migliore qualità di produzione nel settore agroalimentare
1998 F. Tateo, M. Bononi, E. Lubian, S. Martello
Ruolo dell’acqua nel decadimento della qualita’ degli alimenti
2006 L. Piazza
Ruolo di materiali e sistemi di condizionamento in anossia nel prolungamento della shelf-life di carne equina case-ready
2013 E. Uboldi, L. Piergiovanni, S. Dessì, E. Raimondi, S. Limbo
Il ruolo fondamentale dell'amido
2006 M. Mariotti, M.A. Pagani, M. Lucisano
Saffron valorization by NIR spectroscopy
2023 I. Locatelli, D. Pedrali, S. Grassi
Salt reduction in bakery products: A critical review on the worldwide scenario, its impacts and different strategies
2022 G.T. Ferrari, C. Proserpio, L.K. Stragliotto, J.M. Boff, E. Pagliarini, V.R.D. Oliveira
Salt-soluble protein extracts from Hermetia illucens and Bombix mori for high protein pasta production
2023 A. Hidalgo, M. Cullere, A. Dalle Zotte, G. Pasini
Sample handling strategies for the determination of biophenols in food and plants - Review
2002 D. Tura, K. Robards
Sanificazione nell'industria alimentare
2008 A. Vecchio
School children preferences for fish formulations : the impact of child and parental food neophobia
2016 M. Laureati, C. Cattaneo, V. Bergamaschi, C. Proserpio, E. Pagliarini
School-based intervention with children : peer-modeling, reward and repeated exposure reduce food neophobia and increase liking of fruits and vegetables
2014 M. Laureati, V. Bergamaschi, E. Pagliarini
Scientific Report of EFSA prepared by a DATEX Working Group on the potential health impact of β-casomorphins and related peptides
2009 I. De Noni, R.J. Fitzgerald, H.J.T. Korhonen, Y. Le Roux, C.T. Livesey, I. Thorsdottir, D. Tomé, R. Witkamp
Scienza del latte : principi di tecnologia del latte e dei derivati. - 3. ed.
2000 I. De Noni
A screen-printed electrode modified with gold nanoparticles/cellulose nanocrystals for electrochemical detection of 4,4′-methylene diphenyl diamine
2023 D. Buyuktas, M. Ghaani, C. Rovera, D. Carullo, R.T. Olsson, F. Korel, S. Farris
Screening among byproducts of winemaking, tomato- and apple- processing for selection of efficient natural inhibitors against hyperglycemia complications
2013 S. Pedapati, V. Lavelli
Screening chimico-analitico di imballaggi in carta e cartone per uso alimentare: approccio chemiometrico e valutazione del rischio di migrazione
2013 V. Guazzotti, B. Giussani, L. Piergiovanni, S. Limbo
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile