UBOLDI, ELEONORA
UBOLDI, ELEONORA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Shelf life extension of raspberry : passive and active modified atmosphere inside master bag solutions
2015 A. Adobati, E. Uboldi, L. Franzetti, S. Limbo
Master bag low-oxygen packaging system: Quality evolution of ground beef patties during storage, blooming and display presentation
2015 E. Uboldi, M. Zanoletti, L. Franzetti, S. Limbo
THE ROLE OF OXYGEN PARTIAL PRESSURES ON CHEMICAL AND BIOCHEMICAL PROPERTIES OF RED MEATS
2014 E. Uboldi
Low O2 master bag for beef patties: effects of primary package permeability and structure
2014 E. Uboldi, M. Lamperti, S. Limbo
Evoluzione della qualità di carne bovina a fette confezionata in atmosfera protettiva in combinazione con assorbitori di ossigeno
2013 E. Uboldi, A. Adobati, M. Zanoletti, L. Piergiovanni, S. Limbo
Ruolo di materiali e sistemi di condizionamento in anossia nel prolungamento della shelf-life di carne equina case-ready
2013 E. Uboldi, L. Piergiovanni, S. Dessì, E. Raimondi, S. Limbo
Shelf life of case-ready beef steaks (Semitendinosus muscle) stored in oxygen-depleted master bag system with oxygen scavengers and CO2/N2 modified atmosphere packaging
2013 S. Limbo, E. Uboldi, A. Adobati, S. Iametti, F. Bonomi, E. Mascheroni, S. Santagostino, T. Powers, L. Franzetti, L. Piergiovanni
Prolungamento della vita distributiva di carne fresca bovina: confezionamento in master bag con assorbitori di ossigeno (MAPLOX®)
2013 E. Uboldi, S. Limbo, L. Piergiovanni, T.H. Powers
Composizione Idroalcolica Schiumosa
2012 P. Gottardello, F. Acerbi, E. Uboldi, V. BESSERO BELTI, S. Farris