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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Genetic diversity and physiological traits of Brettanomyces bruxellensis strainsnisolated from Tuscan Sangiovese wines 2009 I. VigentiniA. MericoA.G. TirelliC.M. CompagnoR. Foschino + Article (author) -
Geographical characterization of wine and olive oil by means of CAIMAN (Classification and Influence Matrix Analysis) 2006 S. Buratti + Article (author) -
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oils by an electronic nose in combination with artificial neural networks 2006 M.S. CosioD. BallabioS. BenedettiC. Gigliotti Article (author) -
Germinated wheat as an alternative to conventional flour improvers in bread-making 2016 A. MartiG. CardoneM. MarengoM.A. Pagani + Book Part (author) -
GERMINATION AS A BIO-TECHNOLOGICAL PROCESS TO ENHANCE THE USE OF QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) IN CEREAL-BASED PRODUCTS 2019 SUAREZ ESTRELLA, DIEGO PATRICIO Doctoral Thesis -
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli 2003 D. BassiL. MarianiO. FaillaF. GeunaD. Tura + Book (author) -
La gestione dell'autocontrollo igienico in un caseificio sociale di montagna 2000 E. PagliariniGAETA, DAVIDE NICOLA VINCENZO + Book Part (author) -
La gestione dell'autocontrollo igienico nelle imprese agro-alimentari. Il comparto delle carni trasformate 1998 D. GaetaE. Pagliarini + Book Part (author) -
GLCM, an image analysis technique for early detection of biofilm 2016 C. MalegoriL. FranzettiR. GuidettiE. CasiraghiR. Rossi Article (author) -
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano 1993 P. ResminiJ.A. HogenboomC. PazzagliaL. Pellegrino Article (author) -
Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato 1985 P. ResminiL. PellegrinoPAZZAGLIA, CARLOJ.A. Hogenboom Article (author) -
Gli indici di qualità della pasta fresca all’uovo 2008 C. Alamprese Article (author) -
Gli ovoprodotti 2011 C. Alamprese Article (author) -
Gli scambiatori di calore a piastre : formazione di depositi, pulizia e pratiche di manutenzione 2015 F. Masotti Article (author) -
Gli zuccheri nella produzione del gelato 1999 C. AlampreseE. CasiraghiM. Rossi Article (author) -
Gluten aggregation kinetics as a tool for predicting wheat quality and end-use 2016 A. Marti + Conference Object -
Gluten aggregation kinetics as a tool for predicting wheat quality and end-use 2016 A. Marti Conference Object -
Gluten aggregation properties as a tool for durum wheat quality assessment: A chemometric approach 2021 Grassi, SilviaMarti, Alessandra + Article (author) -
Gluten aggregation properties extrapolation for a comprehensive evaluation of wholegrain and refined flours 2017 S. GrassiC. MalegoriA. Marti Conference Object -
Gluten content in oat and buckwheat flours from different technological treatments 2002 S. IamettiF. BonomiM. MariottiM.A. Pagani + Article (author) -
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