Sfoglia per SSD
Evolution of chemical and physical albumen characteristics during the storage of eggs
1996 M. Lucisano, A. Hidalgo, E. Comelli, M. Rossi
Evolution of chemical and physical yolk characteristics during the storage of shell eggs
1996 A. Hidalgo, M. Lucisano, E.M. Comelli, C. Pompei
Evolution of physicochemical, morphological and aromatic characteristics of Italian PDO dry-cured hams during processing
2016 G. Giovanelli, S. Buratti, M. Laureati, E. Pagliarini
Evolution of some phenolic components, carotenoids and chlorophylls during ripening of three Italian grape varieties
2007 G. Giovanelli, O.V. Brenna
Evoluzione degli indici di qualità-freschezza in oli extra vergini di oliva provenienti dalla riviera gardesana
2003 C. Gigliotti, D. Tura, S. Pedò
Evoluzione del vigneto Italia
2006 A. Calò, D. Gaeta, E. Pagliarini, C. Zavaglia, M. Antoniazzi
Evoluzione della qualità di carne bovina a fette confezionata in atmosfera protettiva in combinazione con assorbitori di ossigeno
2013 E. Uboldi, A. Adobati, M. Zanoletti, L. Piergiovanni, S. Limbo
Evoluzione delle temperature in pasti monoporzione trasportati per la refezione scolastica
2005 G. Giovanelli, C. Balzaretti
Evoluzione di carotenoidi, tocoli e danno termico durante la produzione di pane e gallette da specie diverse di frumento
2011 A. Hidalgo, S. Bottini, S. Ratti, L. Plizzari, A. Brandolini
Ex-vivo evaluation of the intestinal uptake of calcium contained in water or in vitro digest of Grana Padano cheese
2022 M. Dall’Asta, C. Martelli, L. Ottobrini, S. Cattaneo, I. De Noni, A. Ferraretto, P. Bendinelli, F. Rossi
Exceptional oxygen barrier performance of pullulan nanocomposites with ultra-low loading of graphene oxide
2015 I.U. Unalan, C. Wan, Ł. Figiel, R.T. Olsson, S. Trabattoni, S. Farris
Experimental review: Chemical reduction of graphene oxide (GO) to reduced graphene oxide (rGO) by aqueous chemistry
2017 L.G. Guex, B. Sacchi, K. Peuvot, R.L. Andersson, A.M. Pourrahimi, V. Strom, S. Farris, R.T. Olsson
Experimental studies to obtain a gluten-free beer 2°
2007 E.L.M. Ceppi
Experimental studies to obtain rice malt
2010 E.L.M. Ceppi, O.V. Brenna
Exploitation of bran from sprouted wheat: effect on dough rheology and bread-making performance
2017 G. Cardone, L. Quaglia, M.A. Pagani, A. Marti
Exploitation of common bean flours with low antinutrient content for making nutritionally enhanced biscuits
2016 F. Sparvoli, M. Laureati, R. Pilu, A. Pagliarini, I. Toschi, G. Giuberti, P. Fortunati, M.G. Daminati, E. Cominelli, R. Bollini
Exploiting Milling By-Products in Bread-Making : The Case of Sprouted Wheat
2020 G. Cardone, P. D'Incecco, M.C. Casiraghi, A. Marti
Exploiting the nano-sized features of microfibrillated cellulose (MFC) for the development of controlled release packaging
2013 C..A. Cozzolino, F. Nilsson, M. Iotti, B. Sacchi, A. Piga, S. Farris
An exploratory study for the technological classification of egg white powders based on infrared spectroscopy
2018 S. Grassi, R. Vitale, C. Alamprese
Exploring associations between interindividual differences in taste perception, oral microbiota composition, and reported food intake
2019 C. Cattaneo, P. Riso, M. Laureati, G. Gargari, E. Pagliarini
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile