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Geographical characterization of wine and olive oil by means of CAIMAN (Classification and Influence Matrix Analysis)
2006 D. Ballabio, A. Mauri, R. Todeschini, S. Buratti
Geographical origin and authentication of extra virgin olive oils by an electronic nose in combination with artificial neural networks
2006 M.S. Cosio, D. Ballabio, S. Benedetti, C. Gigliotti
Germinated wheat as an alternative to conventional flour improvers in bread-making
2016 A. Marti, G. Cardone, M. Marengo, A. Nicolodi, L. Quaglia, M.A. Pagani
GERMINATION AS A BIO-TECHNOLOGICAL PROCESS TO ENHANCE THE USE OF QUINOA (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) IN CEREAL-BASED PRODUCTS
2019 D.P. SUAREZ ESTRELLA
Il germoplasma dell'olivo in Lombardia: descrizione varietale e caratteristiche degli oli
2003 D. Bassi, S. Pedò, L. Mariani, R. Minelli, O. Failla, F. Geuna, S. Pedò, D. Tura, C. Gigliotti
La gestione dell'autocontrollo igienico in un caseificio sociale di montagna
2000 E. Pagliarini, D.N.V. Gaeta, C. Peri, M. Lazzarini
La gestione dell'autocontrollo igienico nelle imprese agro-alimentari. Il comparto delle carni trasformate
1998 D. Gaeta, E. Pagliarini, B. Zanoni
GLCM, an image analysis technique for early detection of biofilm
2016 C. Malegori, L. Franzetti, R. Guidetti, E. Casiraghi, R. Rossi
Gli amminoacidi liberi nella caratterizzazione analitica del formaggio Grana Padano
1993 P. Resmini, J.A. Hogenboom, C. Pazzaglia, L. Pellegrino
Gli amminoacidi liberi nella tipizzazione del formaggio Parmigiano-Reggiano ed in particolare del prodotto grattugiato
1985 P. Resmini, L. Pellegrino, C. Pazzaglia, J.A. Hogenboom
Gli indici di qualità della pasta fresca all’uovo
2008 C. Alamprese
Gli ovoprodotti
2011 C. Alamprese
Gli scambiatori di calore a piastre : formazione di depositi, pulizia e pratiche di manutenzione
2015 F. Masotti
Gli zuccheri nella produzione del gelato
1999 C. Alamprese, E. Casiraghi, M. Rossi
Gluten aggregation kinetics as a tool for predicting wheat quality and end-use
2016 A. Marti, M. Loens
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2016 A. Marti
Gluten aggregation properties as a tool for durum wheat quality assessment: A chemometric approach
2021 S. Grassi, M. Gullì, G. Visioli, A. Marti
Gluten aggregation properties extrapolation for a comprehensive evaluation of wholegrain and refined flours
2017 S. Grassi, C. Malegori, A. Marti
Gluten content in oat and buckwheat flours from different technological treatments
2002 S. Iametti, F. Bonomi, M. Mariotti, M.A. Pagani, L. Scafuri
Gluten free pasta: technology and quality evaluation.
2010 M. Mariotti, C. Cappa, M. Lucisano
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