MOLES, AGOSTINA
MOLES, AGOSTINA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Effect of alkaline salts and whey protein isolate on the quality of rice-maize gluten-free pasta
2024 M. Bouziane, C. Cappa, A. Bouasla, A. Moles, A.B. Terno, C. D'Arrigo, A. Brandolini, A. Hidalgo
Phenolic content and antioxidant activity of processed products obtained from wild bludberries (Vaccinium myrtillus) and cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum)
2014 G. Giovanelli, A. Moles
The way from a wheat- to a gluten free-sourdough up to gluten free breads
2013 M. Mariotti, C. Cappa, C. Picozzi, B. Tedesco, L. Fongaro, A. Moles, A. Moretti, I. Vigentini, R.C. Foschino, M. Lucisano
The emitted dose of drug from a valved holding chamber using five pressurized metered dose inhalers
2012 F. Di Berardino, A. Antonio Cesarani, A. Moles, O. Brenna
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì)
2011 L. Bodria, R. Guidetti, R. Beghi, V. Giovenzana, I. Mignani, A. Spinardi, G. Cocetta, E. Casiraghi, G. Giovanelli, N. Sinelli, S. Buratti, S. Benedetti, L. Fongaro, A. Moles, A. Giugni
Monitoring of alcoholic fermentation using near infrared and mid infrared spectroscopies combined with electronic nose and electronic tongue
2011 S. Buratti, D. Ballabio, G. Giovanelli, C.M. Zuluanga Dominguez, A. Moles, S. Benedettia, N. Sinelli
Monitoring of alcoholic fermentation using Mir and Nir spectroscopy
2010 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
NIR and MIR Spectroscopy as rapid method to monitor red wine fermentation
2010 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso
2008 N. Sinelli, A. Moles, E. Casiraghi