COCETTA, GIACOMO
COCETTA, GIACOMO
Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali - Produzione, Territorio, Agroenergia
Quality and physiological evaluation of tomato subjected to different supplemental lighting systems
2024 A. Ali, V. Cavallaro, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Impact of cyclic-mild-drought stress on the metabolism of Mentha spicata L.: A strategy to improve quality traits
2024 F. Araniti, B. Prinsi, G. Cocetta, N. Negrini, F.F. Nocito, L. Espen
SILKROP: a research project to develop a new biostimulant from silk processing wastewater
2023 B. Prinsi, M. Sorlini, C. Muratore, T. Petrov, F. Araniti, V. Cavallaro, G. Cocetta, L. Brancadoro, S. Corsi, A. Ferrante, C. Magni, A. Scarafoni, L. Espen
The new “E. Dioli” Botanical Garden in Valmalenco (SO, Italy): from ethnobotany a means to the conservation and promotion of autochthonous plant species
2023 F. Milani, M. Bottoni, G. Cocetta, G. Elsa De Gaspari, A. Spadola, L. Colombo, P. Sira Colombo, P. Bruschi, C. Giuliani, G. Fico
Valorizzazione della filiera della canapa in ambiente protetto attraverso l’impiego di sistemi di illuminazione HID e LED
2023 D. Guffanti, G. Cola, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Coltivazione in floating system di Lactuca sativa L. (var. Salanova) con soluzione nutritiva a due concentrazioni
2023 D. Guffanti, G. Cocetta, A. Ferrante
Caratterizzazione di piante di pomodoro esposte a differenti tipi di illuminazione e a radiazione infrarossa in ambiente protetto
2023 V. Cavallaro, A. Ali, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Qualitative responses of rocket cultivars to biostimulants application
2023 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, M. Gibin, A. Petrini, C. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Transcriptomic and physiological responses of Diplotaxis tenuifolia under heat stress
2023 A. Petrini, G. Cocetta, A. Ferrante
Effect of UV-B elicitation on spearmint’s (Mentha spicata L.) morpho-physiological traits and secondary metabolites production
2023 A. Ali, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Investigating pulsed LED effectiveness as an alternative to continuous LED through morpho-physiological evaluation of baby leaf lettuce (Lactuca sativa L. var. Acephala)
2023 A. Ali, P. Santoro, A. Ferrante, G. Cocetta
Investigating physiological responses of Wild Rocket subjected to artificial Ultraviolet B irradiation
2023 A. Ali, G. Franzoni, A. Petrini, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Evaluating spearmint’s morphological and physiological responses under different artificial lighting systems
2023 A. Ali, V. Cavallaro, P. Santoro, J. Mori, A. Ferrante, G. Cocetta
Application of Smart Techniques, Internet of Things and Data Mining for Resource Use Efficient and Sustainable Crop Production
2023 A. Ali, T. Hussain, N. Tantashutikun, N. Hussain, G. Cocetta
Effect of biostimulant raw materials on soybean (Glycine max) crop, when applied alone or in combination with herbicides
2023 G. Franzoni, R. Bulgari, F.E. Florio, E. Gozio, D. Villa, G. Cocetta, A. Ferrante
Efficacia di un biostimolante a base algale nel migliorare la risposta alle alte temperature in rucola selvatica (Diplotaxis tenuifolia L.)
2022 A. Petrini, G. Cocetta, J. Nolasco, L. Ugena, C.C.B. Levy, G. Scatolino, D. Villa, A. Ferrante
Valutazione dell’efficacia di diversi trattamenti per migliorare la conservazione post-raccolta del ranuncolo
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Changes in qualitative traits of rocket varieties (Eruca sativa and Diplotaxis tenuifolia) as influenced by biostimulants
2022 G. Franzoni, S. Vignati, D. Guffanti, F.E. Florio, G. Cocetta, A. Ferrante
Possibili strategie per prolungare la qualità postraccolta di ranuncolo e peonia
2022 V. Cavallaro, G. Franzoni, C.A. Colombani, G. Cocetta, A. Ferrante
Benzothiadiazole enhances ascorbate recycling and polyphenols accumulation in blueberry in a cultivar-dependent manner
2022 G. Cocetta, B. Cavenago, R. Bulgari, A. Spinardi