CARAMANICO, ROSITA

CARAMANICO, ROSITA  

Universita' degli Studi di MILANO  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File Abstract
An automated approach for the quality evaluation of bread wheat 1-gen-2010 R. CaramanicoN. SinelliM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte II. 1-gen-2010 N. SinelliM. MariottiR. Caramanico + Conference Object -
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero 1-giu-2009 G. BottegaM. MariottiR. CaramanicoA. MartiM.A. Pagani Conference Object -
Celiac-related properties of chemically and enzymatically modified gluten proteins 21-mar-2007 C. BertiL. RoncoroniM.L. FaliniR. CaramanicoE. DolfiniM.T. BardellaL. ElliC. TerraniF. Forlani Article (author) -
Characteristics of cous cous samples prepared with different semolina and process parameters 1-set-2009 M.A. PaganiG. BottegaM. MariottiR. CaramanicoM. LucisanoA. Marti Conference Object -
CHARACTERISTICS OF WHEAT AND RYE BRAN FRACTIONS OBTAINED BY DEBRANNING 1-mag-2012 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
Characterization of a rice-based pasta : comparison with conventional semolina pasta 2-giu-2009 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani + Conference Object -
Cooking behaviour of rice pasta : effect of thermal treatments and extrusion conditions 1-gen-2013 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Article (author) -
La decorticazione? Anche per il frumento tenero 1-ott-2011 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani Article (author) -
Effect of thermal treatments on rice flour and cooking behavior of rice pasta 1-gen-2012 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Conference Object -
Immunoreactivity of antibodies against transglutaminase-deamidated gliadins in adult celiac disease 1-ott-2008 M.L. FaliniL. ElliR. CaramanicoM.T. BardellaC. TerraniL.R. RoncoroniL. DonedaF. Forlani Article (author) -
Influenza dei trattamenti termici sulla materia prima nella produzione di pasta gluten-free di riso 1-ott-2012 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Article (author) -
Interplay between starch and proteins in waxy wheat 1-mag-2017 R. CaramanicoA. BarbiroliM. MarengoD. FessasF. BonomiM. LucisanoM. A. PaganiS. IamettiA. Marti Article (author) -
Macromolecular and rheological properties of Italian waxy wheat 1-ott-2011 R. CaramanicoG. BottegaA. BarbiroliS. IamettiM.A. Pagani + Conference Object -
MACROMOLECULAR CHARACTERISTICS AND BREAD MAKING PROPERTIES OF ITALIAN WAXY WHEAT LINES 27-gen-2012 R. Caramanico Doctoral Thesis -
Minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat using experimental design and signal processing techniques 1-gen-2011 N. SinelliM. MariottiM. LucisanoR. Caramanico + Article (author) -
New approaches for semolina characterization 13-set-2009 A. MartiG. BottegaR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
Pasta supplemented with isolated lupin protein fractions reduces body weight gain and food intake of rats and decreases plasma glucose concentration upon glucose overload trial 1-gen-2014 C. MagniA. ScarafoniR. CaramanicoM. Duranti + Article (author) -
Prodotti ottenuti dalla decorticazione industriale del frumento tenero 1-gen-2010 G. BottegaR. CaramanicoM. MariottiA. MartiM.A. Pagani Article (author) -
Rheological properties and baking performance of new waxy lines : Strengths and weaknesses 1-feb-2018 R. CaramanicoA. MartiG. BottegaC. CappaM. LucisanoM.A. Pagani + Article (author) -