CARAMANICO, ROSITA

CARAMANICO, ROSITA  

Universita' degli Studi di MILANO  

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Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Rheological properties and baking performance of new waxy lines : Strengths and weaknesses 2018 R. CaramanicoA. MartiG. BottegaC. CappaM. LucisanoM.A. Pagani + Article (author) -
Interplay between starch and proteins in waxy wheat 2017 R. CaramanicoA. BarbiroliM. MarengoD. FessasF. BonomiM. LucisanoM. A. PaganiS. IamettiA. Marti Article (author) -
Pasta supplemented with isolated lupin protein fractions reduces body weight gain and food intake of rats and decreases plasma glucose concentration upon glucose overload trial 2014 J. CapraroC. MagniA. ScarafoniR. CaramanicoM. Duranti + Article (author) -
Cooking behaviour of rice pasta : effect of thermal treatments and extrusion conditions 2013 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Article (author) -
Influenza dei trattamenti termici sulla materia prima nella produzione di pasta gluten-free di riso 2012 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Article (author) -
Effect of thermal treatments on rice flour and cooking behavior of rice pasta 2012 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani Conference Object -
CHARACTERISTICS OF WHEAT AND RYE BRAN FRACTIONS OBTAINED BY DEBRANNING 2012 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
MACROMOLECULAR CHARACTERISTICS AND BREAD MAKING PROPERTIES OF ITALIAN WAXY WHEAT LINES 2012 R. Caramanico Doctoral Thesis -
Macromolecular and rheological properties of Italian waxy wheat 2011 R. CaramanicoG. BottegaA. BarbiroliS. IamettiM.A. Pagani + Conference Object -
La decorticazione? Anche per il frumento tenero 2011 G. BottegaA. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani Article (author) -
Textural changes of gluten-free pastas during cooking and cooking quality evaluation 2011 S. IamettiF. BonomiM. A. PaganiR. CaramanicoA. Marti + Conference Object -
Minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat using experimental design and signal processing techniques 2011 N. SinelliM. MariottiM. LucisanoR. Caramanico + Article (author) -
Starch Characterization of Rice Pasta : Comparison between Extrusion-cooking and Conventional Pasta-Making Process 2010 A. MartiR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la classificazione tecnologica del frumento tenero: Parte II. 2010 N. SinelliM. MariottiR. Caramanico + Conference Object -
Prodotti ottenuti dalla decorticazione industriale del frumento tenero 2010 G. BottegaR. CaramanicoM. MariottiA. MartiM.A. Pagani Article (author) -
An automated approach for the quality evaluation of bread wheat 2010 R. CaramanicoN. SinelliM. MariottiM. LucisanoM.A. Pagani + Conference Object -
Characteristics of cous cous samples prepared with different semolina and process parameters 2009 M.A. PaganiG. BottegaM. MariottiR. CaramanicoM. LucisanoA. Marti Conference Object -
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero 2009 G. BottegaM. MariottiR. CaramanicoA. MartiM.A. Pagani Conference Object -
New approaches for semolina characterization 2009 A. MartiG. BottegaR. CaramanicoM.A. Pagani + Conference Object -
Characterization of a rice-based pasta : comparison with conventional semolina pasta 2009 A. MartiR. CaramanicoG. BottegaM.A. Pagani + Conference Object -