CATTANEO, DONATA MARIA IOLANDA RENATA
CATTANEO, DONATA MARIA IOLANDA RENATA
Dipartimento di Medicina Veterinaria e Scienze Animali
A Review on the Role of EPA and DHA Through Goat Nutrition to Human Health : Could they be Effective both to Animals and Humans?
2015 G. Farina, D. Cattaneo, C. Lecchi, G. Invernizzi, G. Savoini, A. Agazzi
Amino acid effects on mammary epithelial cell growth and protein synthesis
1997 F. Cheli, A. Baldi, L. Gregoretti, D. Cattaneo, F. Fantuz, V. Dell'Orto
Andamento di alcuni parametri ruminali in bovine in lattazione alimentate con bentonite sodica
1991 F. Polidori, E. Salimei, G. Savoini, D. Cattaneo, F. Cheli, G. Contarini
Applicazione di biotecnologie nello studio delle interazioni fra stato nutrizionale ed accrescimento
1995 P. White, K.A. Burton, D. Cattaneo, A.P. Harrison, M.J. Dauncey
Approccio nutrigenomico alle variazioni del metabolismo epatico in capre da latte alimentate con diverse fonti lipidiche nel periparto
2007 G. Savoini, A. Agazzi, G. Invernizzi, A. Campagnoli, M. Ferroni, M. Crestani, A. Galmozzi, D. Cattaneo
Bacteriological Quality of Milk in Raw Bovine Bulk Milk in the Selected Milk Collection Centers : Smallholder Dairy Processing Ethiopia
2016 H.D. Wodajo, G. Savoini, D. Cattaneo, G. Soncini, P. Martino
Benessere nei piccoli ruminanti: quali opportunità? : Strategie alimentari e salute animale
2011 G. Savoini, A. Agazzi, G. Invernizzi, D. Cattaneo
Biotechnology applied to animal nutrition
1995 V. Dell'Orto, D. Cattaneo
Caratteristiche nutrizionali del latte caprino prodotto nelle Prealpi Lombarde: profilo acidico e aromatico
2006 D. Cattaneo, R. Rossi, S. Panseri, G. Savoini, A. Agazzi, V.M. Moretti
Changes of plasma insulin, urea, amino acids and rumen metabolites in somatotropin treated dairy cows
1998 F. Cheli, A. Baldi, L. Gregoretti, F. Rosi, D. Cattaneo, V. Dell'Orto
Characterization of Fat Quality in Cow Milk from Alpine Farms as Influenced by Seasonal Variations of Diets
2022 A. Lopez, F. Bellagamba, G. Savoini, V.M. Moretti, D. Cattaneo
Characterization of mountain cheese from cows fed Alpine pasture grass by fatty acids composition and multivariate analysis
2021 A. Lopez, F. Bellagamba, G. Savoini, V.M. Moretti, D.M.I.R. Cattaneo
Characterization of mountain cheese from cows fed Alpine pasture grass by fatty acids composition and multivariate analysis
2021 A. Lopez, F. Bellagamba, G. Savoini, V.M. Moretti, D. Cattaneo
Colostrum, n-3 FA status and immune response of newborn kids as influenced by maternal lipid supplementation
2015 M. Ferroni, D. Cattaneo, A. Agazzi, J.M. Caputo, G. Invernizzi, F. Bellagamba, F. Caprino, G. Savoini
Come aumentare le proteine del latte
2007 G. Savoini, D. Cattaneo, V. Dell'Orto
Come influenzare il metabolismo dei lipidi nel fegato delle vacche
2009 G. Savoini, A. Agazzi, D. Cattaneo, M. Ferroni, G. Invernizzi, V. Dell'Orto
Con più fibre nella dieta c'è più grasso nel latte
2007 G. Savoini, D. Cattaneo, V. Dell'Orto
Consolidated Properties and New Perspectives for Polyunsaturated Fatty Acids in Ruminant Diet
2016 A. Agazzi, D. Cattaneo
Contenuto ruminale e assorbimento degli acidi grassi volatili in bovine trattate con somatotropina a lento rilascio (rbST)
1992 F. Cheli, A. Baldi, V. Bontempo, D. Cattaneo, E. Salimei, L. Degano
Crescita e differenziazione di cellule epiteliali di ghiandola mammaria: effetto di diverse concentrazioni di metionina e lisina
1997 F. Cheli, A. Baldi, L. Gregoretti, F. Fantuz, D. Cattaneo