SONCINI, GABRIELLA
SONCINI, GABRIELLA
Dipartimento di Scienze Veterinarie per la Salute, la Produzione Animale e la Sicurezza Alimentare (attivo dal 27/04/2012 al 01/01/2022)
Le frodi nel settore lattiero-caseario
2018 L. Vallone, G. Soncini
Prevalence and quantification of thermophilic Campylobacter spp. in Italian retail poultry meat : analysis of influencing factors
2017 S. Stella, G. Soncini, G. Ziino, A. Panebianco, F. Pedonese, R. Nuvoloni, E. Di Giannatale, G. Colavita, L. Alberghini, V. Giaccone
Bacteriological Quality of Milk in Raw Bovine Bulk Milk in the Selected Milk Collection Centers : Smallholder Dairy Processing Ethiopia
2016 H.D. Wodajo, G. Savoini, D. Cattaneo, G. Soncini, P. Martino
Determination of Volatile Organic Compounds (VOCs) from wrapping films and wrapped PDO Italian cheeses by using HS-SPME and GC/MS
2014 S. Panseri, L.M. Chiesa, A. Zecconi, G. Soncini, I. De Noni
Secondary metabolites from Penicillium roqueforti, a starter for the production of Gorgonzola cheese
2014 L. Vallone, A. Giardini, G. Soncini
Progetto di sicurezza alimentare in Etiopia : sviluppo di un sistema di controllo della qualità del latte bovino nelle regioni di Arsi e East Shewa in Etiopia
2012 D. Cattaneo, H.D. Wodajo, P.A. Martino, G. Soncini, G. Savoini
Occurrence of pathogenic species of Enterobacteriaceae, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Brucella in bovine raw bulk milk in the selected milk sheds Asella Dairy Union and Ada Dairy Cooperatives, Ethiopia
2012 H. Desta, D. Cattaneo, P.A. Martino, V. Antoniazzi, G. Soncini, V. Dell'Orto, G. Savoini, H.D. Wodajo
Chemical composition, fatty acid profile and food safety criteria to characterise an artisanal Italian mountain cheese from goats grazin on pastures
2011 L. Valnegri, S. Panseri, M. Franzoni, V. Antoniazzi, S. Soncin, G. Soncini, L.M. Chiesa
Presenza di Salmonella spp in matrici alimentari nel triennio 2007-2010
2010 L. Valnegri, V. Antoniazzi, G. Soncini
Valutazione di punti critici della lavorazione in un impianto di macellazione suina
2010 L. Valnegri, G. Casirani, G. Soncini
Microbiological evaluation of the dry-slaughter process for small scale poultry meat production
2010 L. Valnegri, M. Franzoni, L. Vercellotti, G. Soncini
Ricerca e identificazione di Salmonella spp in carne fresca di suino
2009 L. Valnegri, M. Franzoni, G. Soncini
Indagine qualitativa su prodotti lattiero-caseari industriali nel triennio 2005/2007
2008 L. Valnegri, M. Franzoni, G. Soncini
Hafnia alvei e Yersinia enterocolitica in manzo confezionato sottovuoto
2008 G. Soncini, S. Milesi, S. Panseri, C. Cantoni
Alterazione da Penicillium echinulatum in taleggio DOP : caratterizzazione dei composti volatili
2008 S. Panseri, L.M. Chiesa, L. Valnegri, S. Milesi, M. Franzoni, G. Soncini
Isolation and identification of thermophilic Campylobacter spp.in cattle carcasses from a northern Italian slaughterhouse
2008 L. Valnegri, M. Franzoni, F. Colombo, G. Soncini
Campylobacter spp
2008 G. Soncini
Riscontro di Rahnella aquatilis quale probabile causa di bombaggio in confezioni di carote mignon di quarta gamma
2008 M. Franzoni, L. Valnegri, G. Soncini, C. Cantoni
Prinicipali malattie trasmesse con gli alimenti di origine animale
2008 P. Avellini, S. Bonardi, F. Briandani, C. Cantoni, G. Colavita, E. Desantis, V. Giaccone, A. Giuffrida, A. Panebianco, C. Sarano, A. Salsi, G. Soncini, A. Vergara
Conserve di carne e prodotti a base di carne
2008 C. Cantoni, G. Soncini