SONCINI, GABRIELLA
SONCINI, GABRIELLA
Dipartimento di Scienze Veterinarie per la Salute, la Produzione Animale e la Sicurezza Alimentare (attivo dal 27/04/2012 al 01/01/2022)
A Preliminary Trial Using Multi-target Polymerase Chain Reaction (multiplex PCR) and Restriction Fragment Length Polymorphism (PCR-RFLP) on the Same Feedstuffs to Detect Tissues of Animal Origin
2004 F. Colombo, E. Marchisio, I.E. Trezzi, V. Peri, L. Pinotti, A. Baldi, G. Soncini
Alterazione da Penicillium echinulatum in taleggio DOP : caratterizzazione dei composti volatili
2008 S. Panseri, L.M. Chiesa, L. Valnegri, S. Milesi, M. Franzoni, G. Soncini
Analysis of bulk goats' milk and milk-filters from Valtellina and Valchiavenna (Lombardy Prealps) for the presence of Listeria species
2005 G. Soncini, L. Valnegri
Bacteriological Quality of Milk in Raw Bovine Bulk Milk in the Selected Milk Collection Centers : Smallholder Dairy Processing Ethiopia
2016 H.D. Wodajo, G. Savoini, D. Cattaneo, G. Soncini, P. Martino
Batteri pigmentati presenti nelle acque dell'industria lattiero-casearia
2006 M. Cozzi, S. Milesi, G. Antoniotti, G. Soncini, C. Cantoni
Campylobacter spp
2008 G. Soncini
Chemical composition, fatty acid profile and food safety criteria to characterise an artisanal Italian mountain cheese from goats grazin on pastures
2011 L. Valnegri, S. Panseri, M. Franzoni, V. Antoniazzi, S. Soncin, G. Soncini, L.M. Chiesa
Colorazioni anomale e rigonfiamenti di formaggi fusi e mozzarelle
2006 C. Cantoni, G. Soncini, S. Milesi, L. Cocolin, L. Iacumin, G. Comi
Conserve di carne e prodotti a base di carne
2008 C. Cantoni, G. Soncini
Controllo microbiologico di carni macinate provenienti dalla grande distribuzione
2008 C. Bersani, S. Stella, S.M.G. Pirani, G. Soncini, B. Ripamonti
Determination of Volatile Organic Compounds (VOCs) from wrapping films and wrapped PDO Italian cheeses by using HS-SPME and GC/MS
2014 S. Panseri, L.M. Chiesa, A. Zecconi, G. Soncini, I. De Noni
Effect of administration of live Saccharomyces cerevisiae on milk production, milk composition, blood metabolites, and faecal flora in early lactating dairy goats
2007 A.V. Stella, R. Paratte, L. Valnegri, G.L. Cigalino, G. Soncini, E. Chevaux, V. Dell’Orto, G. Savoini
Evaluation of the presence of aflatoxin M1 in goat milk
2005 F. Caloni, L. Valnegri, G. Soncini
Fermenti lattici per battere le micotossine
2005 A. Giardini, G. Soncini, P. Vigezzi
Frazioni volatili di formaggi pecorini a pasta dura
2006 L.M. Chiesa, G. Soncini, M. Duchini, S. Soncin, L. Valnegri
Hafnia alvei e Yersinia enterocolitica in manzo confezionato sottovuoto
2008 G. Soncini, S. Milesi, S. Panseri, C. Cantoni
HS-SPME characterization of volatile compounds in milk tainted with off-flavour
2007 S. Panseri, L.M. Chiesa, P.A. Biondi, G. Soncini
Indagine immunologica sulle dermatomicosi sperimentali della cavia
1975 G. Poli, G. Soncini, G. Faravelli, R. Giovannini
Indagine qualitativa su prodotti lattiero-caseari industriali nel triennio 2005/2007
2008 L. Valnegri, M. Franzoni, G. Soncini
Indagine su probabili cause microbiche di gonfiore in formaggi fusi
2007 M. Franzoni, L. Valnegri, G. Soncini