Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 2.195 a 2.214 di 2.876
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Purification and partial characterization of a novel bacteriocin produced by a thermophilic endospore-forming strain Geobacillus stearothermophilus 32A 2003 M. Stuknyte + Article (author) -
Purificazione delle proteine di soia per ultrafiltrazione-diafiltrazione 1974 C. PompeiM. Lucisano Article (author) -
Purified sakacin A shows a dual mechanism of action against Listeria spp: proton motive force dissipation and cell wall breakdown 2012 F. SessaS. IamettiF. Bonomi + Article (author) -
Puroindolines: Impact of their presence on gluten forming proteins 2017 A. Marti + Conference Object -
Pyroglutamyl-γ3-casein as marker of proteolysis and ripening period of Grana Padano and Parmigiano Reggiano cheeses 2009 F. MasottiJ. HogenboomI. De NoniL. Pellegrino Conference Object -
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari 2004 C. PeriC. Alamprese Book Part (author) -
Qualitative and sensory evaluation of Sangiovese red wine obta ined from organically and conventionally grown grapes 2014 M. LaureatiE. Pagliarini + Article (author) -
Qualità della carne bovina, determinante la gestione 2009 C.A. Sgoifo RossiV. Dell'Orto + Article (author) -
Qualità e genuinità dei prodotti lattiero-caseari 2007 L. Pellegrino Conference Object -
La qualità igienica dell’ingrediente uovo nella pasta fresca 2008 C. Alamprese Article (author) -
Qualità panificatoria di miscele di sfarinati di frumento duro con farina di tenero 1997 M.A. PaganiM. Lucisano + Article (author) -
Qualità tecnologica della carne di pollo Brianzolo 2014 C. Alamprese Conference Object -
Quality and nutritional properties of pasta products enriched with immature wheat grain 2013 M.C. CasiraghiM.A. PaganiD. ErbaA. Marti + Article (author) -
Quality and Sensory Profile of Durum Wheat Pasta Enriched with Carrot Waste Encapsulates 2022 Hidalgo, A + Article (author) -
Quality assurance in high performance liquid chromatography 1993 L. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Book Part (author) -
Quality assurance in high performance liquid chromatography 1993 L. PellegrinoI. De NoniP. Resmini Book Part (author) -
Quality attributes of Milano salami, an Italian dry-cured sausage 1996 E. CasiraghiC. Pompei + Article (author) -
Quality changes of extra virgin olive oil packaged in coloured polyethylene terephthalate bottles stored under different lighting conditions 2014 L. Piergiovanni + Article (author) -
Quality characteristics of dried pasta enriched with buckwheat flour 2011 A. MartiL. FongaroM. LucisanoM. A. Pagani + Article (author) -
Quality evaluation of traditional and aromatic Italian rice varieties 2007 M. LucisanoM.A. PaganiM. MariottiG. Bottega + Book Part (author) -
Mostrati risultati da 2.195 a 2.214 di 2.876
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile