Sfoglia per SSD
Purification and partial characterization of a novel bacteriocin produced by a thermophilic endospore-forming strain Geobacillus stearothermophilus 32A
2003 K. Pokusajeva, M. Stuknyte, N. Kuisiene, D. Chitavichius
Purificazione delle proteine di soia per ultrafiltrazione-diafiltrazione
1974 C. Pompei, M. Lucisano
Purified sakacin A shows a dual mechanism of action against Listeria spp: proton motive force dissipation and cell wall breakdown
2012 V. Trinetta, A. Morleo, F. Sessa, S. Iametti, F. Bonomi, P. Ferranti
Puroindolines: Impact of their presence on gluten forming proteins
2017 C. Gajadeera, A. Cummins, A. Marti, B.P. Ismail
Pyroglutamyl-γ3-casein as marker of proteolysis and ripening period of Grana Padano and Parmigiano Reggiano cheeses
2009 F. Masotti, J. Hogenboom, I. De Noni, L. Pellegrino
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari
2004 C. Peri, C. Alamprese
Qualitative and sensory evaluation of Sangiovese red wine obta ined from organically and conventionally grown grapes
2014 M. Laureati, D. Gaeta, E. Pagliarini
Qualità della carne bovina, determinante la gestione
2009 C.A. Sgoifo Rossi, V. Dell'Orto, S. Santini
Qualità e genuinità dei prodotti lattiero-caseari
2007 L. Pellegrino
La qualità igienica dell’ingrediente uovo nella pasta fresca
2008 C. Alamprese
Qualità panificatoria di miscele di sfarinati di frumento duro con farina di tenero
1997 G. Boggini, M.A. Pagani, M. Lucisano
Qualità tecnologica della carne di pollo Brianzolo
2014 C. Alamprese
Quality and nutritional properties of pasta products enriched with immature wheat grain
2013 M.C. Casiraghi, M.A. Pagani, D. Erba, A. Marti, C. Cecchini, M.G. D’Egidio
Quality and Sensory Profile of Durum Wheat Pasta Enriched with Carrot Waste Encapsulates
2022 V. Seregelj, D. Skrobot, J. Kojic, L. Pezo, O. Sovljanski, V. Saponjac, J. Vulic, A. Hidalgo, A. Brandolini, J. Canadanovic-Brunet, G. Cetkovic
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Quality assurance in high performance liquid chromatography
1993 L. Pellegrino, I. De Noni, P. Resmini
Quality attributes of Milano salami, an Italian dry-cured sausage
1996 E. Casiraghi, C. Pompei, S. Dellaglio, G. Parolari, R. Virgili
Quality changes of extra virgin olive oil packaged in coloured polyethylene terephthalate bottles stored under different lighting conditions
2014 V. Rizzo, L. Torri, F. Licciardello, L. Piergiovanni, G. Muratore
Quality characteristics of dried pasta enriched with buckwheat flour
2011 A. Marti, L. Fongaro, M. Rossi, M. Lucisano, M.A. Pagani
Quality evaluation of traditional and aromatic Italian rice varieties
2007 M. Lucisano, M.A. Pagani, E. Lupotto, M. Mariotti, G. Bottega
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile