PERI, CLAUDIO
PERI, CLAUDIO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)
Extra virgin olive oil packaging
2014 S. Limbo, C. Peri, L. Piergiovanni
Exploiting the Burkholderia pseudomallei acute phase antigen BPSL2765 for structure-based epitope discovery/design in structural vaccinology
2013 L.J. Gourlay, C. Peri, M. Ferrer Navarro, O. Conchillo Solé, A. Gori, D. Rinchai, R.J. Thomas, O.L. Champion, S.L. Michell, C. Kewcharoenwong, A. Nithichanon, P. Lassaux, L. Perletti, R. Longhi, G. Lertmemongkolchai, R.W. Titball, X. Daura, G. Colombo, M. Bolognesi, C. Peri
Ricerca, Innovazione, trasferimento tecnologico: le proposte della Facoltà di Agraria
2006 C. Peri, D. Piazza, C. Sorlini
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari
2004 C. Peri, C. Alamprese
Effect of filtration on virgin olive oil stability during storage
2004 G. Fregapane, V. Lavelli, S. Leon, J. Kapuralin, A. Salvador, C. Peri
La rintracciabilità di filiera : aspetti tecnici e giuridici
2004 C. Peri, P. Di Martino
Le DOP e la legislazione dell'olio di oliva : un contributo per costruire nuove prospettive
2004 C. Peri, M. Mariotti
La qualità alimentare: definizioni e applicazioni
2003 C. Peri, C. Alamprese
La riforma degli ordinamenti didattici nelle facoltà di agraria. 2, Metodi e modelli attuativi
2001 C. Peri, B. Zanoni, J. Rosi, M. Bertuccioli, E. Pagliarini
The antioxidant activity of tomato : 2: Effects of wine and post-harvest ripening
2001 G. Giovanelli, V. Lavelli, C. Peri, S. Nobili
Properties of tomato powders as additives for food fortification and stabilization
2001 V. Lavelli, S. Hippeli, K. Dornisch, C. Peri, E.F. Elstner
The antioxidant activity of tomato : 1: Evaluation of fresh and processed products by chemical-physical indexes and biochemical models systems through the Principal Component Analysis
2001 V. Lavelli, A. Pagliarini, G. Giovanelli, C. Peri, B. Zanoni
Antioxidant activity of tomato products as studied by model reactions using xanthine oxidase, myeloperoxidase, and copper-induced lipid peroxidation
2000 V. Lavelli, C. Peri, A. Rizzolo
Variation in antioxidant components of tomato during vine and post-harvest ripening
1999 G. Giovanelli, V. Lavelli, C. Peri, S. Nobili
Evaluation of radical scavenging activity of fresh and air-dried tomatoes by three model reactions
1999 V. Lavelli, S. Hippeli, C. Peri, E.F. Elstner
Oxidative heat damage of tomato halves as affected by drying
1998 B. Zanoni, C. Peri, R. Nani, V. Lavelli
Elogio del pomodoro
1997 C. Peri, V. Lavelli, E. Pagliarini, B. Zanoni
Linee guida per la messa a punto dei sistemi aziendali di autocontrollo dell'igiene, il metodo Peri
1997 C. Peri, B. Zanoni, E. Pagliarini, G. Giovanelli
Optimisation of olive paste expression: maximizing yield by central composite design approach
1996 E. Pagliarini, C. Peri, B. Zanoni, M. Ghizzardi
Optimisation of olive paste expression: a study of variables affecting expression yield
1996 C. Peri, B. Zanoni, E. Pagliarini, C. Rastelli