PERI, CLAUDIO

PERI, CLAUDIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE ALIMENTARI E MICROBIOLOGICHE (attivo dal 01/11/1985 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 38 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Extra virgin olive oil packaging 2014 S. LimboC. PeriL. Piergiovanni Book Part (author) -
Exploiting the Burkholderia pseudomallei acute phase antigen BPSL2765 for structure-based epitope discovery/design in structural vaccinology 2013 L.J. GourlayC. PeriA. GoriP. LassauxL. PerlettiG. ColomboM. BolognesiC. Peri + Article (author) -
Ricerca, Innovazione, trasferimento tecnologico: le proposte della Facoltà di Agraria 2006 C. PeriC. Sorlini + Book (editor) -
Quale qualità? Presentazione dei concetti e dei termini fondamentali della qualità in vista della valorizzazione dei prodotti alimentari 2004 C. PeriC. Alamprese Book Part (author) -
Effect of filtration on virgin olive oil stability during storage 2004 V. LavelliC. Peri + Book Part (author) -
La rintracciabilità di filiera : aspetti tecnici e giuridici 2004 C. PeriP. Di Martino Article (author) -
Le DOP e la legislazione dell'olio di oliva : un contributo per costruire nuove prospettive 2004 C. PeriM. Mariotti Book Part (author) -
La qualità alimentare: definizioni e applicazioni 2003 C. PeriC. Alamprese Book Part (author) -
La riforma degli ordinamenti didattici nelle facoltà di agraria. 2, Metodi e modelli attuativi 2001 C. PeriE. Pagliarini + Book (editor) -
The antioxidant activity of tomato : 2: Effects of wine and post-harvest ripening 2001 G. GiovanelliV. LavelliC. Peri + Article (author) -
Properties of tomato powders as additives for food fortification and stabilization 2001 V. LavelliC. Peri + Article (author) -
The antioxidant activity of tomato : 1: Evaluation of fresh and processed products by chemical-physical indexes and biochemical models systems through the Principal Component Analysis 2001 V. LavelliA. PagliariniG. GiovanelliC. Peri + Article (author) -
Antioxidant activity of tomato products as studied by model reactions using xanthine oxidase, myeloperoxidase, and copper-induced lipid peroxidation 2000 V. LavelliC. Peri + Article (author) -
Variation in antioxidant components of tomato during vine and post-harvest ripening 1999 G. GiovanelliV. LavelliC. Peri + Article (author) -
Evaluation of radical scavenging activity of fresh and air-dried tomatoes by three model reactions 1999 V. LavelliC. Peri + Article (author) -
Oxidative heat damage of tomato halves as affected by drying 1998 C. PeriV. Lavelli + Article (author) -
Elogio del pomodoro 1997 C. PeriV. LavelliE. Pagliarini + Article (author) -
Linee guida per la messa a punto dei sistemi aziendali di autocontrollo dell'igiene, il metodo Peri 1997 C. PeriE. PagliariniG. Giovanelli + Book Part (author) -
Optimisation of olive paste expression: maximizing yield by central composite design approach 1996 E. PagliariniC. Peri + Article (author) -
Optimisation of olive paste expression: a study of variables affecting expression yield 1996 C. PeriE. Pagliarini + Article (author) -