PAGANI, MARIA AMBROGINA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 22645
NA - Nord America 11688
AS - Asia 4754
SA - Sud America 450
AF - Africa 161
OC - Oceania 117
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 36
Totale 39851
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10694
IT - Italia 9194
GB - Regno Unito 6093
CN - Cina 2141
DE - Germania 2041
SE - Svezia 1828
CA - Canada 897
TR - Turchia 776
FR - Francia 680
KR - Corea 510
IE - Irlanda 487
UA - Ucraina 483
IN - India 423
RU - Federazione Russa 400
FI - Finlandia 272
NL - Olanda 262
EU - Europa 234
PH - Filippine 227
CO - Colombia 145
BR - Brasile 127
PL - Polonia 115
BE - Belgio 107
DK - Danimarca 106
GR - Grecia 104
CH - Svizzera 99
AU - Australia 93
ID - Indonesia 93
ES - Italia 88
MX - Messico 81
JP - Giappone 74
VN - Vietnam 72
AR - Argentina 66
PK - Pakistan 65
TH - Thailandia 63
IR - Iran 58
EG - Egitto 52
RO - Romania 51
TW - Taiwan 51
SG - Singapore 48
MY - Malesia 45
PT - Portogallo 42
PE - Perù 38
NG - Nigeria 37
EC - Ecuador 31
HK - Hong Kong 27
RS - Serbia 25
NZ - Nuova Zelanda 24
AT - Austria 22
HU - Ungheria 22
IL - Israele 22
CZ - Repubblica Ceca 20
NO - Norvegia 20
CL - Cile 18
HR - Croazia 15
LT - Lituania 11
GH - Ghana 10
SD - Sudan 9
VE - Venezuela 9
BG - Bulgaria 8
IS - Islanda 8
JO - Giordania 8
LV - Lettonia 8
UY - Uruguay 8
BO - Bolivia 7
DZ - Algeria 7
MA - Marocco 7
PA - Panama 7
SI - Slovenia 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
SY - Repubblica araba siriana 7
ZA - Sudafrica 7
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 6
AE - Emirati Arabi Uniti 6
BD - Bangladesh 6
KE - Kenya 6
SA - Arabia Saudita 6
UZ - Uzbekistan 6
BY - Bielorussia 5
EE - Estonia 5
AL - Albania 4
ET - Etiopia 4
IQ - Iraq 4
JM - Giamaica 4
SC - Seychelles 4
TN - Tunisia 4
A1 - ???statistics.table.value.countryCode.A1??? 3
BA - Bosnia-Erzegovina 3
BJ - Benin 3
CY - Cipro 3
KW - Kuwait 3
LB - Libano 3
LK - Sri Lanka 3
UG - Uganda 3
AO - Angola 2
CR - Costa Rica 2
MD - Moldavia 2
RE - Reunion 2
AM - Armenia 1
BW - Botswana 1
CI - Costa d'Avorio 1
Totale 40048
Città #
Southend 5060
Milan 1414
Chandler 981
Seattle 778
Montréal 756
Mcallen 658
Princeton 629
Munich 627
Mountain View 620
Wilmington 592
Beijing 526
Ann Arbor 496
Fairfield 453
Dublin 450
Rome 333
Dearborn 328
Ashburn 287
Jacksonville 287
Redmond 286
Nanjing 279
Woodbridge 265
Houston 235
Redwood City 233
Cambridge 220
Des Moines 208
Somerville 168
Sakarya 162
Medford 151
Serra 147
Boardman 139
Jinan 138
Bologna 130
Andover 126
Bogotá 117
Turin 112
Bari 111
Shenyang 111
Nanchang 109
Torino 104
Hanover 97
Grafing 95
Seoul 92
Phoenix 82
Napoli 79
Padova 79
Roxbury 78
Hebei 71
Changsha 70
Margão 70
Tianjin 70
Zhengzhou 70
Florence 67
Kiez 65
Parma 65
Palermo 63
Athens 62
Catania 61
Hangzhou 61
Brussels 59
Naples 59
Berlin 57
Guangzhou 56
Menlo Park 55
Dallas 54
Fuzhou 50
Ankara 49
Verona 47
San Diego 46
Jiaxing 45
Modena 45
Bitonto 44
Hamburg 42
Shanghai 42
Warsaw 42
Ottawa 39
Perugia 39
Bangkok 38
Monza 38
Ardesio 36
Nürnberg 36
Sunnyvale 36
Falls Church 34
Kunming 34
Messina 34
Foggia 33
Istanbul 33
Taipei 33
Duncan 32
Limbiate 32
Piemonte 32
Chicago 31
Haikou 31
Como 30
Lima 30
Ningbo 30
Salerno 30
Trieste 30
Hefei 29
New York 28
London 27
Totale 21870
Nome #
L'amido danneggiato : un interessante parametro per la definizione delle caratteristiche qualitative della farina di frumento 2471
Molecular rearrangements in extrusion processes for the production of amaranth-enriched, gluten-free rice pasta 1850
Process conditions affect starch structure and its interactions with proteins in rice pasta 863
Composizione microbiologica e chimica dei granuli di kefir “di frutta” 787
Sprouted wheat as an alternative to conventional flour improvers in bread-making 538
Valutazione del grado di gelatinizzazione dell'amido mediante tecnica NIR 494
La stabilizzazione del germe di frumento mediante fermentazione: effetto sulle proprietà reologiche dell’impasto e sulle caratteristiche del pane 448
Classification of bread wheat flours in different quality categories by a wavelet-based feature selection/classification algorithm on NIR spectra 386
Pasta: quality testing methods 339
Tecnologia dei prodotti lievitati da forno 331
Miglioramento delle caratteristiche panificatorie di miscele commerciali destinate alla produzione di pane senza glutine: effetto dell’aggiunta di grano saraceno e HPMC 331
Quinoa bitterness: causes and solutions for improving product acceptability 331
Caratteristiche reologiche di impasti arricchiti con cereali ad alto valore funzionale 325
La decorticazione? Anche per il frumento tenero 310
Effetto del trattamento di decorticazione sulla qualità del frumento duro 287
Textural changes of gluten-free pastas during cooking and cooking quality evaluation 285
How to make up for missing gluten in gluten-free foods? 274
Indagine sul DANNO TERMICO della pasta secca e sue relazioni con le caratteristiche della MATERIA PRIMA e delle condizioni di PROCESSO 268
Effects of germination on physical and technological characteristics of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) 268
Prodotti ottenuti dalla decorticazione industriale del frumento tenero 252
Debranning process to improve quality and safety of wheat and wheat products 250
Caratterizzazione nutrizionale di pasta secca arricchita con granella immatura di frumento 245
Pizza under the toppings: macro and microstructure of different Italian pizza types 244
La valorizzazione del germe di grano, interessante sottoprodotto della macinazione 235
Characterization of Whole Grain Pasta: Integrating Physical, Chemical, Molecular, and Instrumental Sensory Approaches 233
A molecular view of individual processing steps in pasta making 231
Understanding starch organisation in gluten-free pasta from rice flour 214
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca 214
Influence of packaging material on bread characteristics during ageing 211
Wheat germ stabilisation: heat treatment or sourdough fermentation? An industrial case 209
Quality and nutritional properties of pasta products enriched with immature wheat grain 205
Pasta-products enriched with immature wheat grain : technological and nutritional properties 202
Molecular features of starch in rice pasta depend on processing conditions and affect cooking behavior 201
Effetto delle condizioni di pastificazione sulle caratteristiche macromolecolari di paste di riso 197
Debranning of purple wheat: recovery of anthocyanin-rich fractions and their use in pasta production 196
Microbiological and chemical investigations on Sugar Kefir drink 195
Applicazione della spettroscopia NIR allo studio on-line della lievitazione di impasti 192
Addressing the role of structural features of proteins in cereal processing 189
The debranning of common wheat : an innovative tool to improve flour characteristics 183
Effect of buckwheat bran enrichment on wheat dough and bread properties 183
Influence of the puffing degree on the shel-life of hot-air-puffed amaranth seeds 182
Filiera produttiva e danno termico della pasta alimentare secca 179
Technological and nutritional properties of backery-products enriched with immature wheat grain 178
Caratterizzazione dei prodotti ottenuti dalla decorticazione su scala industriale del frumento tenero 178
Sorghum flour : characteristics and aptitude for gluten-free pasta making 177
Caratterizzazione di pasta integrale commerciale mediante approcci multidisciplinari utili alla definizione della sua qualità 177
Characterization of Sorghum Flours and their Exploitation for Gluten-Free Pasta Making 175
Macromolecular and Micronutrient Profiles of Sprouted Chickpeas to Be Used for Integrating Cereal-Based Food 174
Studio delle proprietà di aggregazione del glutine per la valutazione della qualità del frumento tenero 174
Characterization of bread enriched with sprouted grains 173
Macromolecular Traits in the African Rice Oryza glaberrima and in Glaberrima/Sativa Crosses, and Their Relevance to Processing 173
Flour from sprouted wheat as a new ingredient in bread-making 168
Valutazione del grado di gelatinizzazione dell'amido mediante tecnica NIR 166
Cooking kinetics of rice samples as measured by FT-NIR spectroscopy 165
Rice-based pasta: a comparison between conventional pasta-making and extrusion- cooking 165
Rheological approaches suitable for investigating starch and protein properties related to cooking quality of durum wheat pasta 165
Effect of thermal treatments on rice flour and cooking behavior of rice pasta 163
Boundaries and perspectives from a multi-model study on rice grain quality in Northern Italy 163
A multidisciplinary approach to define the molecular requirements for production of enriched pasta from pigmented wheat 161
Gluten-free bread making trials from cassava (Manihot esculenta crantz) flour and sensory evaluation of the final product 160
Cereali e Derivati 160
Cosa e quali sono gli pseudocereali? : Partiamo dal grano saraceno 158
Qualità panificatoria di miscele di sfarinati di frumento duro con farina di tenero 158
Wheat germ stabilization by heat-treatment or sourdough fermentation: effects on dough rheology and bread properties 157
Fructans in durum wheat: an opportunity for functional foods 156
I processi di trasformazione dei cereali tra tradizione ed innovazione 155
Characterization of a rice-based pasta : comparison with conventional semolina pasta 154
Effect of puffing on ultrastructure and physical characteristics of cereal grains and flours 153
CARATTERIZZAZIONE DI FARINE DI FRUMENTO TENERO MEDIANTE GLUTOPEAK 152
A novel approach to define inter-protein relationships in semolina and in pasta 151
Adaptation of the Mixolab for durum wheat testing 150
In Vitro Starch Digestibility of Commercial Gluten-Free Pasta: The Role of Ingredients and Origin 150
Effect of semolina quality and processing conditions on nonenzymatic browning in dried pasta 149
Formation of 2-acetyl-3-D-glucopyranosylfuran (glucosylisomaltol) from nonenzymatic browning in pasta drying 149
Caratterizzazione strutturale e suo ruolo nella definizione della qualità della pasta 148
New approaches for semolina characterization 147
Prodotti da forno 146
Properties of the protein and carbohydrate fractions in immature wheat kernels 145
Pasta-products enriched with immature wheat grain: technological and nutritional properties 145
Molecular features of fermented teff flour relate to its suitability for the production of enriched gluten-free bread 144
Quality characteristics of dried pasta enriched with buckwheat flour 143
Rheological properties and baking performance of new waxy lines : Strengths and weaknesses 143
Effect of durum wheat genotype and environment on the heat-damage of dried pasta 142
Including buckwheat bran in wheat dough and bread: what happens? 140
Effect of Sprouting on Proteins and Starch in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) 140
What can play the role of gluten in gluten free pasta? 139
Development of a prototype to forecast rice yields and grain quality in the Northern Italian district 138
Dietary fibre enzymatic treatment: a way to improve the rheological properties of high-fibre-enriched dough 137
Effect of High-Pressure Processing on the Features of Wheat Milling By-products 137
Spettroscopia FT-NIR nel monitoraggio on-line di prodotti da forno : lievitazione e raffermamento 136
Decorticazione del grano. Riduzione dell’attività alfa-amilasica della semola e del danno termico della pasta secca 136
Sprouting improves the bread-making performance of whole wheat flour (Triticum aestivum L.) 136
La granella di frumento immaturo come ingrediente per alimenti funzionali 135
Influence of die material on pasta characteristics 134
Traditional Italian products from wheat and other starchy flours 134
Characteristics of cous cous samples prepared with different semolina and process parameters 134
The debranning of common wheat (Triticum aestivum L.) with innovative abrasive rolls 133
Caratterizzazione di impasti e pani gluten-free arricchiti con proteine vegetali. 133
Influenza dei trattamenti termici sulla materia prima nella produzione di pasta gluten-free di riso 133
Characterization of Durum Wheat Semolina by Means of a Rapid Shear-Based Method 133
Totale 24846
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/2018649 0000 00 00 00471178
2018/20196121 1141338346236 199478 675323 848480490567
2019/20206443 859338378473 456676 820514 794645289201
2020/20214742 197358345241 477351 326359 506345913324
2021/20224336 290188231288 342411 451300 266356304909
2022/20235950 776494628502 6091041 280513 5962312800
Totale 42415