Sfoglia per Autore
Evaluation of the antioxidant activity of red wines in relatinship to their phenolic content
2005 G. Giovanelli
Oxidative stability of red wine stored in packages with different oxygen permeability
2007 G. Giovanelli, O.V. Brenna
Evolution of some phenolic components, carotenoids and chlorophylls during ripening of three Italian grape varieties
2007 G. Giovanelli, O.V. Brenna
Studio della shelf-life di un vino rosso in contenitori plastici a diversa permeabilità all’ossigeno
2007 G. Giovanelli, O.V. Brenna
Antioxidant capacity of cultivated and wild blueberries : effects of processing and frozen storage
2007 G. Giovanelli
A low-cost and low-tech electrochemical flow system for the evaluation of total phenolic content and antioxidant power of tea infusions
2008 S. Buratti, M. Scampicchio, G. Giovanelli, S. Mannino
Autocontrollo dell'igiene
2009 G. Giovanelli
Effetti indotti da un pre-trattamento di scottatura delle bacche sulle caratteristiche compositive e morfologiche di mirtilli osmodisidratati
2009 A. Brambilla, G. Giovanelli, N. Sinelli, D. Torreggiani
Studio della shelf-life di un vino rosso in contenitori plastici a diversa permeabilità all’ossigeno
2009 G. Giovanelli, O.V. Brenna
Applicazione di tecniche analitiche sensoriali-strumentali per la caratterizzazione del prosciutto crudo
2009 S. Buratti, G. Giovanelli, M. Laureati, S. Benedetti, E. Pagliarini
Comparison of polyphenolic composition and antioxidant activity of wild Italian bluberries and some cultivated varieties
2009 G. Giovanelli, S. Buratti
Antioxidant composition of tomato products typically consumed in Italy
2009 G. Giovanelli, E. Pagliarini
Antioxidant capacity of some caramel-containing soft drinks
2009 O.V. Brenna, E.L.M. Ceppi, G. Giovanelli
Application of near infrared spectroscopy for monitoring osmo-air dehydration processes of blueberries
2009 N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Brambilla, E. Casiraghi
Manuale della ristorazione : management, progettazione dei pasti, nutrizione, igiene, merceologia, tecnologia, legislazione
2009 S. Ciappellano, R.C. Foschino, G. Giovanelli, M.A. Giubilesi, R. Guidetti, V. Lavelli, A. Montanari, M. Porrini
La filtrazione
2009 G. Giovanelli
Monitoring of alcoholic fermentation using Mir and Nir spectroscopy
2010 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
Structural and nutritional quality of blueberries as affected by controlled atmosphere storage
2010 G. Giovanelli, N. Sinelli, S. Buratti, S. Benedetti, A. Spinardi, E. Casiraghi
NIR and MIR Spectroscopy as rapid method to monitor red wine fermentation
2010 V. Di Egidio, N. Sinelli, G. Giovanelli, A. Moles, E. Casiraghi
Applicazione della spettroscopia NIR per ottimizzare la gestione delle mele in post-raccolta
2010 N. Sinelli, G. Giovanelli, L. Fongaro, R. Beghi, E. Casiraghi
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile