CIAPPELLANO, SALVATORE
CIAPPELLANO, SALVATORE
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
A suitable method for defining the nutritional quality of virgin olive oil
1994 S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Bermano, E. Leopardi, G. Testolin
Alimenti e ingredienti : Pasta
2009 S. Ciappellano
Alimenti e ingredienti: Verdura e insalate
2009 S. Ciappellano
Anthocyanin absorption, metabolism and distribution from a wild blueberry-enriched diet (Vaccinium angustifolium) is affected by diet duration in the Sprague-Dawley rat
2010 C. Del Bò, S. Ciappellano, D. Klimis Zacas, D. Martini, C. Gardana, P. Riso, M. Porrini
Application of affinity chromatography in the purification of enzymatic complexes: mitocondrial complex III
1977 G. Testolin, O. Brenna, S. Ciappellano, P.G. Pietta, M. Pace
Aspetti nutrizionali degli alimenti refrigerati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C. Cantoni, S. Ciappellano, V. Bellisario, V. Rossi, D. Baserga
Aspetti nutrizionali degli alimenti surgelati nella ristorazione collettiva
1979 G. Testolin, C.A. Cantoni, V. Bellisario, S. Ciappellano, M. Mari, S. Pagliazzo
Availability of selenium in dough and biscuit in comparison to wheat meal
1990 S. Ciappellano, G. Testolin, M. Allegrini, M. Porrini
Berry Fruit Consumption and Metabolic Syndrome
2016 S. Vendrame, C. Del Bo', S. Ciappellano, P. Riso, D. Klimis Zacas
Bilberry adulteration : identification and chemical profiling of anthocyanins by different analytical methods
2014 C. Gardana, S. Ciappellano, L. Marinoni, C. Fachechi, P. Simonetti
Chemical composition of Italian cooked dishes
1986 M. Porrini, S. Ciappellano, P. Simonetti, G. Testolin
Cobalamin status is negatively correlated with vascular endothelial-cadherin in vegetarian and vegan women with vitamin B12 deficiency
2022 M. Marino, D. Martini, S. Ciappellano, A. Brusamolino, C. Gardana, A. Battezzati, P. Riso, M. Porrini, C. Del Bo'
Comparazione della proteolisi "in vitro" di carni bovine, suine, equine ed avicole
1981 S. Ciappellano, M. Porrini, G. Testolin, C. Cantoni
Comparison of lutein bioavailability from vegetables and supplement
2003 P. Riso, A. Brusamolino, S. Ciappellano, M. Porrini
Complement activation and polymorphonuclear neutrophil leukocyte elastase in sepsis. Correlation with severity of disease
1992 M. Gardinali, P. Padalino, S. Vesconi, A. Calcagno, S. Ciappellano, L. Conciato, O. Chiara, A. Agostoni, A. Nespoli
Componenti, funzioni ed efficacia degli integratori alimentari
2011 S. Ciappellano
Contenuto vitaminico in alimenti trattati e rispo¬ste nutrizionali
1991 S. Ciappellano, P. Simonetti, M. Porrini, M.P. Lanza, G. Testolin
Cook & Chill e qualità nutrizionale degli alimenti
2003 S. Ciappellano
COVID-19 and nutrition implications: A review
2021 C. Maioli, F. Cioni, S. Ciappellano
Cromo
2014 S. Ciappellano