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Lupin-derived compounds having hypotensive activity and process for their production
2013 A. Arnoldi, G. Boschin, D. Resta, G. Scigliuolo
Lupino come fonte di proteine e peptidi per la prevenzione cardiovascolare
2011 A. Arnoldi, G. Boschin, S. Greco, D. Resta, G. Scigliuolo, E. Sirtori
A Lupinus angustifolius protein hydrolysate exerts hypocholesterolemic effect in western diet-fed ApoE−/− mice through the modulation of LDLR and PCSK9 pathways
2022 G. Santos-Sánchez, I. Cruz-Chamorro, C. Bollati, M. Bartolomei, J. Pedroche, F. Millán, M. del Carmen Millán-Linares, A.L. Capriotti, A. Cerrato, A. Laganà, A. Arnoldi, A. Carrillo-Vico, C. Lammi
Lysinoalanine Content of Formulas for Enteral Nutrition
2003 G. Boschin, A. D’Agostina, A. Rinaldi, A. Arnoldi
L’utilisation des protéines végétales en oenologie: le point sur l’utilisation et les risques d’allergie
2003 S. Lefevre, P. Restani, B. Scotti
Mais e riso pigmentato, un’interessante fonte di composti fenolici: caratteristiche nutrizionali e potenziali attività benefiche
2022 C. Bani, F. Colombo, C.M. DI LORENZO, F. Mercogliano, P.A. Restani
Maize Germ Proteins, Their Composition, Nutritive Value and Functional Properties
1983 P. Cerletti, P. Restani
Mass Spectrometry-Based Proteomic Approach in Oenococcus oeni Enological Starter
2014 A. Napoli, D. Aiello, G. Aiello, M.S. Cappello, L. Di Donna, F. Mazzotti, S. Materazzi, M. Fiorillo, G. Sindona
Mass Spectrometry-based protomic approach in Oenococcus oeni (O. oeni) enological starter
2014 A. Napoli, D. Aiello, G. Aiello, M.S. Cappello, L. Di Donna, F. Mazzotti, S. Materazzi, G. Sindona
Mathematical models : a powerful tool in biology
1989 M. Ferazza, M. Marinovich, P. Restani, C.L. Galli
Meat Allergy
2009 P. Restani, C. Ballabio, S. Tripodi, A. Fiocchi
Mechanical and thermal processing effects on protein integrity and peptide fingerprint of pea protein isolate
2012 E. Sirtori, I. Isak, D. Resta, G. Boschin, A. Arnoldi
Mechanisms involved in "in vitro" hyperproliferation
1989 E. Corsini, M. Marinovich, A. Corsini, A. Granata, E. Tragni, P. Restani, C.L. Galli
Melatonin in Mediterranean diet, a new perspective
2015 M. Iriti, E.M. Varoni
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
Metabolic Syndrome and Inflammation : A Critical Review of In Vitro and Clinical Approaches for Benefit Assessment of Plant Food Supplements
2013 C. Di Lorenzo, M. Dell’Agli, E. Colombo, E. Sangiovanni, P. Restani
I metalli
1992 P. Restani
Metodica analitica per accertare l'utilizzo della formaldeide nella produzione del formaggio
1986 P. Restani, C. Meloni, C.L. Galli
Metodo qualitativo e semi-quantitativo HPLC-ESI-MS/MS per la tracciabilità delle principali proteine di Lupinus albus
2007 F. Brambilla, D. Locati, S. Morandi, A. Arnoldi
Microalgae as source of bioactive peptides
2018 Y. Li, C. Lammi, A. Arnoldi, G. Aiello
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