RESTA, DONATELLA
RESTA, DONATELLA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE MOLECOLARI AGROALIMENTARI (attivo dal 01/01/1988 al 27/04/2012)
A computational label-free method for the quantitative analysis of Lupinus albus storage proteins using HPLC-Chip-MS/MS
2008 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, G. Boschin, M. Zanotti, A. Arnoldi
A HPLC method for the evaluation of the ACE inhibitory activity of plant proteins hydrolysates
2012 G.M. Scigliuolo, D. Resta, G. Boschin, A. Arnoldi
A label-free internal standard method for the differential analysis of bioactive lupin proteins using nano HPLC-Chip coupled with Ion Trap mass spectrometry
2009 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, M. Zanotti, A. Arnoldi
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali
2010 M. Locatelli, C. Garino, J.D. Coisson, M. Arlorio, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
Analisi quali-quantitativa di alcaloidi chinolizidinici in semi, ingredienti e alimenti di lupino
2008 D. Resta, G. Boschin, A. D’Agostina, A. Arnoldi
Application of shotgun proteomics with a HPLC-Chip system to the differential analysis of the major storage proteins in legumes
2007 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, G. Boschin, F. O’Kane, E. Sirtori, M. Zanotti, A. Arnoldi
Applicazione della proteomica shot-gun all’analisi di alimenti funzionali di proteine vegetali.
2007 A. Arnoldi, G. Boschin, D. Resta, F. O’Kane, E. Sirtori, F. Brambilla
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi
2011 G. Scigliuolo, G. Boschin, D. Resta, E. Sirtori, A. Arnoldi
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi
2010 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, A. Arnoldi
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus
2008 A. D’Agostina, G. Boschin, D. Resta, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
Composti bioattivi da bulbi di Muscari comosum (lampascioni)
2012 A. Bassoli, G. Borgonovo, G. Morini, F. Caremoli, D. Resta, A. Arnoldi, G. Boschin
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins
2011 E. Sirtori, D. Resta, A. Arnoldi, H.F.J. Savelkoul, H.J. Wichers
Development of a computational label-free approach for the quantitative analysis of complex protein mixtures using HPLC-Chip-MS/MS
2007 F. Brambilla, D. Resta, I. Isak, G. Boschin, M. Zanotti, A. Arnoldi
Development of quantitative mass spectrometric multiple reaction monitoring assay for major lupin allergenes
2008 D. Resta, F. Brambilla, G. Boschin, M. Zanotti, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins
2009 E. Sirtori, D. Resta, I. Isak, A. Arnoldi
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins
2009 A. Arnoldi, D. Resta, F. Brambilla, E. Sirtori
Discrimination of genotype/chemotype of Lupinus albus and Lupinus angustifolius by the artificial intelligence-based chemometrical characterization
2011 A. Arnoldi, J.D. Coisson, M. Arlorio, M. Locatelli, C. Garino, D. Resta, E. Sirtori, G. Boschin
Effect of processing parameters on L. angustifolius protein isolate: biochemical and biological approaches
2008 E. Sirtori, D. Resta, F. Brambilla, C. Zacherl, A. Arnoldi
Effects of the thermal processing on the nutritional qualità of lupin-based food products
2005 D. Resta, A. D’Agostina, G. Boschin, A. Arnoldi
Evaluation of quinolizidine alkaloids content in lupin based foods
2012 D. Resta, G. Scigliuolo, A. Arnoldi, G. Boschin