RESTA, DONATELLA

RESTA, DONATELLA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE MOLECOLARI AGROALIMENTARI (attivo dal 01/01/1988 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 61 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
A computational label-free method for the quantitative analysis of Lupinus albus storage proteins using HPLC-Chip-MS/MS 1-gen-2008 F. BrambillaD. RestaG. BoschinA. Arnoldi + Book Part (author) -
A HPLC method for the evaluation of the ACE inhibitory activity of plant proteins hydrolysates 1-gen-2012 D. RestaG. BoschinA. Arnoldi + Article (author) -
A label-free internal standard method for the differential analysis of bioactive lupin proteins using nano HPLC-Chip coupled with Ion Trap mass spectrometry 1-gen-2009 F. BrambillaD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino : applicazione di reti neurali artificiali 1-set-2010 D. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Analisi quali-quantitativa di alcaloidi chinolizidinici in semi, ingredienti e alimenti di lupino 1-gen-2008 D. RestaG. BoschinA. D’AgostinaA. Arnoldi Conference Object -
Application of shotgun proteomics with a HPLC-Chip system to the differential analysis of the major storage proteins in legumes 1-gen-2007 F. BrambillaD. RestaG. BoschinF. O’KaneE. SirtoriA. Arnoldi + Conference Object -
Applicazione della proteomica shot-gun all’analisi di alimenti funzionali di proteine vegetali. 18-giu-2007 A. ArnoldiG. BoschinD. RestaF. O’KaneE. SirtoriF. Brambilla Conference Object -
Applicazione di un metodo HPLC-DAD per la determinazione dell’attività ACE-inibitoria di idrolizzati proteici di legumi 1-feb-2011 G. BoschinD. RestaE. SirtoriA. Arnoldi + Book Part (author) -
Approcci proteomici integrati per lo studio e la caratterizzazione delle proteine di lupino : una nuova risorsa per alimenti funzionali innovativi 1-feb-2010 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi Conference Object -
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus 1-gen-2008 A. D’AgostinaG. BoschinD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Composti bioattivi da bulbi di Muscari comosum (lampascioni) 20-set-2012 A. BassoliG. BorgonovoF. CaremoliD. RestaA. ArnoldiG. Boschin + Book Part (author) -
Cross-reactivity between peanut and lupin proteins 1-gen-2011 SIRTORI, ELENAD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Development of a computational label-free approach for the quantitative analysis of complex protein mixtures using HPLC-Chip-MS/MS 1-gen-2007 F. BrambillaD. RestaG. BoschinA. Arnoldi + Conference Object -
Development of quantitative mass spectrometric multiple reaction monitoring assay for major lupin allergenes 1-gen-2008 D. RestaF. BrambillaG. BoschinA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between industrial processing and protein/peptide integrity in bioactive pea proteins 1-giu-2009 E. SirtoriD. RestaA. Arnoldi + Conference Object -
Different experimental approaches to highlight the relationship between processing parameters and protein/peptide integrity in lupin proteins 1-lug-2009 A. ArnoldiD. RestaF. BrambillaE. Sirtori Conference Object -
Discrimination of genotype/chemotype of Lupinus albus and Lupinus angustifolius by the artificial intelligence-based chemometrical characterization 6-giu-2011 A. ArnoldiD. RestaE. SirtoriG. Boschin + Book Part (author) -
Effect of processing parameters on L. angustifolius protein isolate: biochemical and biological approaches 1-gen-2008 E. SirtoriD. RestaF. BrambillaA. Arnoldi + Book Part (author) -
Effects of the thermal processing on the nutritional qualità of lupin-based food products 1-gen-2005 D. RestaA. D’AgostinaG. BoschinA. Arnoldi Book Part (author) -
Evaluation of quinolizidine alkaloids content in lupin based foods 20-set-2012 D. RestaA. ArnoldiG. Boschin + Book Part (author) -