Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 125 a 144 di 897
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Bisphenol residues in conventional and unconventional Provolas cheese 2022 A. Bionda + Book Part (author) -
Bitter or not? BitterPredict, a tool for predicting taste from chemical structure 2017 G. BorgonovoA. Bassoli + Article (author) -
Boosting the catalytic performance of a marine yeast in a SpinChem® reactor for the synthesis of perillyl alcohol 2023 Donzella S.Compagno C.Molinari F.Contente M. L. + Article (author) -
Botanical extracts as new food additives: are they really new? 2022 Patrizia RESTANIChiara DI LORENZOCorinne BANIFrancesca COLOMBO Book Part (author) -
Botanicals in Functional Foods and Food Supplements: Tradition, Efficacy and Regulatory Aspects 2020 F. ColomboP. RestaniC. Di Lorenzo + Article (author) -
"Bottom-Up" Strategy for the Identification of Novel Soybean Peptides with Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activity 2020 Bollati C.Arnoldi A.Lammi C. + Article (author) -
Breve esame delle attuali applicazioni tecnologiche degli enzimi 1981 P. Restani + Article (author) -
Capillary zone elactrophoresis of hydroxynitrile lyase and b-glucosidase from sweet almond 1996 S. RivaD. Tura + Conference Object -
Caratteristiche compositive e nutrizionali del latte di asina 2013 A. Arnoldi Conference Object -
Caratteristiche scientifiche e criteri di adeguatezza di uno studio a supporto della validazione dei Claim salutistici 2013 A. Arnoldi Conference Object -
CARATTERIZZAZIONE FITOCHIMICA E VALUTAZIONE DELL'ATTIVITA' BIOLOGICA DI INGREDIENTI BOTANICI CONTENUTI IN INTEGRATORI ALIMENTARI 2013 C.M. DI LORENZO Doctoral Thesis -
Cardioprotective effects of moderate red wine consumption : Polyphenols vs. ethanol 2014 M. IritiE.M. Varoni Article (author) -
Carob is not allergenic in peanut-allergic subjects 1999 P. Restani + Article (author) -
Castanea sativa Mill. bark extract cardiovascular effects in a rat model of high‐fat diet 2020 C. BolchiM. Pallavicini + Article (author) -
Catechin stability in commercial teas during their shelf-life 2012 C. Di LorenzoA. Dos SantosE. Peñas PozoP. Restani + Article (author) -
La catena alimentare : importante veicolo e sistema di concentrazione delle sostanze tossiche 1999 P.Restani Book Part (author) -
Caulobacter segnis dioxygenase CsO2: a practical biocatalyst for stilbenoid ozonolysis 2023 De Vitis, ValerioCannazza, PietroMattio, LuceRomano, DiegoPinto, AndreaMolinari, FrancescoLaurenzi, TommasoEberini, IvanoContente, Martina Letizia Article (author) -
Celiachia quando il glutine non è più amico 2015 C. Di LorenzoP. Restani Article (author) -
Cereali pigmentati e loro possibile ruolo funzionale nella dieta dei soggetti celiaci: dati preliminari di un progetto finanziato da fondazione Celiachia 2021 F. ColomboC. Di LorenzoK. PetroniC. BaniR. PiluE. FallettaS. BiellaP. Restani + Article (author) -
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus 2008 A. D’AgostinaG. BoschinD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
Mostrati risultati da 125 a 144 di 897
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile