ZARDI, MARTA

ZARDI, MARTA  

Universita' degli Studi di MILANO  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) Tipo File Abstract
Caratterizzazione nutrizionale di pasta secca arricchita con granella immatura di frumento 1-gen-2005 M.C. CasiraghiM.A. PaganiM. Zardi + Book Part (author) -
Cooking kinetics of rice samples as measured by FT-NIR spectroscopy 1-gen-2005 N. SinelliM. RivaM.A. PaganiM. Zardi + Book Part (author) -
Fermentation modifies protein/protein and protein/starch interactions in sorghum dough 1-mar-2006 F. BonomiM.A. PaganiM. ZardiS. Iametti + Article (author) -
Influence of the heating rate on the pasting properties of various flours 1-gen-2005 M. MariottiM. ZardiM. LucisanoM.A. Pagani Article (author) -
Influenza del gradiente di temperatura sugli indici viscoamilografici di diversi sfarinati 1-feb-2004 M. MariottiM. ZardiM. LucisanoM.A. Pagani Book Part (author) -
New development for pasta products: immature wheat and functional component 1-gen-2005 M.A. PaganiM.C. CasiraghiM. Zardi + Book Part (author) -
Pasta-products enriched with immature wheat grain : technological and nutritional properties 1-mar-2005 M. ZardiM.A. PaganiM.C. Casiraghi + Article (author) -
Pasta-products enriched with immature wheat grain: technological and nutritional properties 1-gen-2003 M.A. PaganiM.C. CasiraghiM. Zardi + Article (author) -
Performance tecnologica di Saccharomyces cerevisiae in impasti lievitati 19-mar-2007 E. CasiraghiM. RolliniM. ZardiM. Manzoni Conference Object -
Performance tecnologica di Saccharomyces cerevisiae in impasti lievitati 1-gen-2006 E. CasiraghiM. RolliniM. ZardiM. Manzoni Article (author) -
Properties of the protein and carbohydrate fractions in immature wheat kernels 1-dic-2006 S. IamettiF. BonomiM. A. PaganiM. Zardi + Article (author) -