PANI, PAOLA
PANI, PAOLA
Universita' degli Studi di MILANO
Mostra
records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Thermodynamic Approach to Osmo-dehydration
2010 P. Pani, A. Schiraldi, M. Signorelli, D. Fessas
Erratum to: Osmo-dehydration of apple pulp studied by means of classical and Knudsen Thermogravimetric approach
2010 P. Pani, M. Signorelli, A. Schiraldi, D. Torreggiani
Osmo-dehydration of apple pulp studied by means of classical and Knudsen thermogravimetric approach
2010 P. Pani, M. Signorelli, A. Schiraldi, D. Torreggiani
Influence of an osmotic pre-treatment on structure-property relationships of air-dehydrated tomato slices
2008 P. Pani, A. Avitabile Leva, M. Riva, A. Maestrelli, D. Torreggiani
Recupero e valorizzazione di un sottoprodotto della IV gamma : prime esperienze di pre-trattamento osmotico di bucce d’arancia
2007 S. Pinnavaia, P. Pani, E. Senesi, D. Torreggiani
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
---|---|---|---|---|---|
Thermodynamic Approach to Osmo-dehydration | 2010 | P. PaniA. SchiraldiM. SignorelliD. Fessas | Article (author) | - | |
Erratum to: Osmo-dehydration of apple pulp studied by means of classical and Knudsen Thermogravimetric approach | 2010 | P. PaniM. SignorelliA. Schiraldi + | Article (author) | - | |
Osmo-dehydration of apple pulp studied by means of classical and Knudsen thermogravimetric approach | 2010 | P. PaniM. SignorelliA. Schiraldi + | Article (author) | - | |
Influence of an osmotic pre-treatment on structure-property relationships of air-dehydrated tomato slices | 2008 | P. PaniM. Riva + | Article (author) | - | |
Recupero e valorizzazione di un sottoprodotto della IV gamma : prime esperienze di pre-trattamento osmotico di bucce d’arancia | 2007 | P. Pani + | Article (author) | - |