Sfoglia per SSD
Mais e riso pigmentato, un’interessante fonte di composti fenolici: caratteristiche nutrizionali e potenziali attività benefiche
2022 C. Bani, F. Colombo, C.M. DI LORENZO, F. Mercogliano, P.A. Restani
Maize Germ Proteins, Their Composition, Nutritive Value and Functional Properties
1983 P. Cerletti, P. Restani
Mass Spectrometry-Based Proteomic Approach in Oenococcus oeni Enological Starter
2014 A. Napoli, D. Aiello, G. Aiello, M.S. Cappello, L. Di Donna, F. Mazzotti, S. Materazzi, M. Fiorillo, G. Sindona
Mass Spectrometry-based protomic approach in Oenococcus oeni (O. oeni) enological starter
2014 A. Napoli, D. Aiello, G. Aiello, M.S. Cappello, L. Di Donna, F. Mazzotti, S. Materazzi, G. Sindona
Mathematical models : a powerful tool in biology
1989 M. Ferazza, M. Marinovich, P. Restani, C.L. Galli
Meat Allergy
2009 P. Restani, C. Ballabio, S. Tripodi, A. Fiocchi
Mechanical and thermal processing effects on protein integrity and peptide fingerprint of pea protein isolate
2012 E. Sirtori, I. Isak, D. Resta, G. Boschin, A. Arnoldi
Mechanisms involved in "in vitro" hyperproliferation
1989 E. Corsini, M. Marinovich, A. Corsini, A. Granata, E. Tragni, P. Restani, C.L. Galli
Melatonin in Mediterranean diet, a new perspective
2015 M. Iriti, E.M. Varoni
Messa a punto di un metodo HPLC per la valutazione dell’attività ACE-inibitoria di proteine vegetali
2010 G. Boschin, E. Sirtori, G. Scigliuolo, D. Resta, A. Arnoldi
Metabolic Syndrome and Inflammation : A Critical Review of In Vitro and Clinical Approaches for Benefit Assessment of Plant Food Supplements
2013 C. Di Lorenzo, M. Dell’Agli, E. Colombo, E. Sangiovanni, P. Restani
I metalli
1992 P. Restani
Metodica analitica per accertare l'utilizzo della formaldeide nella produzione del formaggio
1986 P. Restani, C. Meloni, C.L. Galli
Metodo qualitativo e semi-quantitativo HPLC-ESI-MS/MS per la tracciabilità delle principali proteine di Lupinus albus
2007 F. Brambilla, D. Locati, S. Morandi, A. Arnoldi
Microalgae as source of bioactive peptides
2018 Y. Li, C. Lammi, A. Arnoldi, G. Aiello
MICROALGAE PEPTIDES IN CARDIOVASCULAR DISEASE PREVENTION: STRUCTURE ELUCIDATION,BIOACTIVITY INVESTIGATION,AND IN SILICO MOLECULAR MODELING ANALYSIS
2021 Y. Li
Microbial degradation of sulfonylurea herbicides: Chlorsulfuron and metsulfuron-methyl
2002 E. Zanardini, A. Arnoldi, G. Boschin, A. D'Agostina, M. Negri, C. Sorlini
Microchip capillary electrophoresis (Lab-on-chip®) improves detection of celery (Apium graveolens L.) and sesame (Sesamum indicum L.) in foods
2010 J.D. Coisson, E. Cereti, G. Garino, M. D'Andea, M. Recupero, P. Restani, M. Arlorio
Milk allergens : chemical characterization, structure modifications and associated clinical aspects
2006 P. Restani, C. Ballabio, A. Fiocchi
Mimicking Natural Metabolisms: Cell‐Free Flow Preparation of Dopamine
2022 S. Donzella, A. Colacicco, L. Nespoli, M.L. Contente
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile