COLACICCO, AGOSTINA
COLACICCO, AGOSTINA
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Enzymatic deglycosilation and lipophilization of soy glycosides into value-added compounds for food and cosmetic applications
2024 M. Corti, F. Annunziata, A. Colacicco, L. Tamborini, S. Dallavalle, A. Pinto, M.L. Contente
Flow bioprocessing of citrus glycosides for high-value aglycone preparation
2023 A. Colacicco, G. Catinella, C. Pinna, A. Pellis, S. Farris, L. Tamborini, S. Dallavalle, F. Molinari, M. Contente, A. Pinto
Mimicking Natural Metabolisms: Cell‐Free Flow Preparation of Dopamine
2022 S. Donzella, A. Colacicco, L. Nespoli, M.L. Contente
Titolo | Data di pubblicazione | Autori | Tipo | File | Abstract |
---|---|---|---|---|---|
Enzymatic deglycosilation and lipophilization of soy glycosides into value-added compounds for food and cosmetic applications | 2024 | M. CortiF. AnnunziataA. ColaciccoL. TamboriniS. DallavalleA. PintoM. L. Contente | Conference Object | - | |
Flow bioprocessing of citrus glycosides for high-value aglycone preparation | 2023 | Colacicco, ACatinella, GPinna, CFarris, STamborini, LDallavalle, SMolinari, FContente, MLPinto, A + | Article (author) | - | |
Mimicking Natural Metabolisms: Cell‐Free Flow Preparation of Dopamine | 2022 | Silvia DonzellaAgostina ColaciccoLuca NespoliMartina L. Contente | Article (author) | - |