ALTOMARE, ALESSIO
ALTOMARE, ALESSIO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
From Fruit to Beverage: Investigating Actinidia Species for Characteristics and Potential in Alcoholic Drink Production
2024 A. DI CANITO, A. Altomare, N. Giuggioli, R. Foschino, D. Fracassetti, I. Vigentini
Development of a cost-effective prototype to monitor the must fermentation process: first tests in lab-scale
2023 A. Tugnolo, V. Giovenzana, A. Pampuri, S. Vignati, D. Fracassetti, A. Altomare, A. Casson, R. Guidetti, R. Beghi
Microclimate of Grape Bunch and Sunburn of White Grape Berries: Effect on Wine Quality
2023 L. Rustioni, A. Altomare, G. Shanshiashvili, F. Greco, R. Buccolieri, I. Blanco, G. Cola, D. Fracassetti
The Riboflavin Metabolism in Four Saccharomyces cerevisiae Wine Strains: Assessment in Oenological Condition and Potential Implications with the Light-Struck Taste
2023 A. DI CANITO, A. Altomare, D. Fracassetti, N. Messina, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, I. Vigentini
Approcci innovativi e sostenibili per la prevenzione dei difetti fotoindotti nei vini bianchi e spumanti
2023 D. Fracassetti, I. Vigentini, A. Di Canito, A. Altomare, R. Foschino, A. Tirelli