ALTOMARE, ALESSIO
ALTOMARE, ALESSIO
Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente
From Fruit to Beverage: Investigating Actinidia Species for Characteristics and Potential in Alcoholic Drink Production
2024 A. DI CANITO, A. Altomare, N. Giuggioli, R. Foschino, D. Fracassetti, I. Vigentini
A low-cost prototype for monitoring the fermentation of must: initial laboratory-scale tests
2024 S. Vignati, A. Pampuri, A. Tugnolo, V. Giovenzana, D. Fracassetti, A. Altomare, M. Menegon, A. Casson, A. Narote, R. Guidetti, R. Beghi
Microclimate of Grape Bunch and Sunburn of White Grape Berries: Effect on Wine Quality
2023 L. Rustioni, A. Altomare, G. Shanshiashvili, F. Greco, R. Buccolieri, I. Blanco, G. Cola, D. Fracassetti
Development of a cost-effective prototype to monitor the must fermentation process: first tests in lab-scale
2023 A. Tugnolo, V. Giovenzana, A. Pampuri, S. Vignati, D. Fracassetti, A. Altomare, A. Casson, R. Guidetti, R. Beghi
Approcci innovativi e sostenibili per la prevenzione dei difetti fotoindotti nei vini bianchi e spumanti
2023 D. Fracassetti, I. Vigentini, A. Di Canito, A. Altomare, R. Foschino, A. Tirelli
The Riboflavin Metabolism in Four Saccharomyces cerevisiae Wine Strains: Assessment in Oenological Condition and Potential Implications with the Light-Struck Taste
2023 A. DI CANITO, A. Altomare, D. Fracassetti, N. Messina, A.G. Tirelli, R.C. Foschino, I. Vigentini