COLOMBO, FABIO MARIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.684
NA - Nord America 2.524
AS - Asia 1.226
SA - Sud America 96
AF - Africa 30
OC - Oceania 18
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 7.580
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.498
IT - Italia 1.265
GB - Regno Unito 972
CN - Cina 574
DE - Germania 337
SE - Svezia 228
UA - Ucraina 201
RU - Federazione Russa 168
SG - Singapore 164
TR - Turchia 156
KR - Corea 123
IE - Irlanda 111
IN - India 98
FR - Francia 96
NL - Olanda 76
FI - Finlandia 66
CO - Colombia 59
EU - Europa 56
ES - Italia 35
ID - Indonesia 24
JP - Giappone 24
BE - Belgio 22
GR - Grecia 22
HK - Hong Kong 22
DK - Danimarca 19
CH - Svizzera 17
BR - Brasile 16
PL - Polonia 14
NG - Nigeria 13
CA - Canada 12
MX - Messico 12
TH - Thailandia 12
AU - Australia 10
CL - Cile 10
PT - Portogallo 9
NZ - Nuova Zelanda 8
AR - Argentina 7
PH - Filippine 7
EG - Egitto 5
IR - Iran 4
LB - Libano 4
PE - Perù 4
RO - Romania 4
UG - Uganda 4
DZ - Algeria 3
KZ - Kazakistan 3
NO - Norvegia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AL - Albania 2
BG - Bulgaria 2
CZ - Repubblica Ceca 2
HR - Croazia 2
LT - Lituania 2
MU - Mauritius 2
MY - Malesia 2
PK - Pakistan 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
SM - San Marino 2
TN - Tunisia 2
AM - Armenia 1
AT - Austria 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BY - Bielorussia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
IQ - Iraq 1
LV - Lettonia 1
MA - Marocco 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PR - Porto Rico 1
TW - Taiwan 1
UZ - Uzbekistan 1
VN - Vietnam 1
Totale 7.636
Città #
Southend 869
Ann Arbor 322
Chandler 307
Milan 227
Jacksonville 224
Seattle 153
Beijing 151
Princeton 135
Dublin 111
Ashburn 108
Dearborn 108
Mountain View 107
Singapore 104
Wilmington 98
Serra 80
Redmond 78
Nanjing 72
Fairfield 56
Sakarya 54
Andover 53
Bogotá 52
Des Moines 48
Woodbridge 41
Shenyang 36
Bengaluru 35
Istanbul 33
Jinan 33
Redwood City 32
Shanghai 32
Boardman 26
Turin 26
Rome 25
Eitensheim 24
Somerville 24
Athens 22
New York 22
Hebei 21
Naples 20
Nanchang 19
Berlin 17
Cambridge 17
Hong Kong 17
Houston 17
Padova 17
Santa Clara 16
Ankara 15
Bologna 15
Grafing 14
Jiaxing 13
Kunming 13
Tianjin 13
Changsha 12
Florence 12
Auburn Hills 11
Brescia 11
Brussels 11
Elswick 11
Guangzhou 11
Lekki 11
Parma 11
Taizhou 11
Udine 11
Ningbo 10
Verona 10
Gent 9
Hanover 9
Hefei 9
Jakarta 9
Lanzhou 9
Los Angeles 9
Pescara 9
Piacenza 9
Zhengzhou 9
Haikou 8
Phoenix 8
Warsaw 8
Helsinki 7
Pune 7
Washington 7
Afragola 6
Barcelona 6
Baveno 6
Bühl 6
Fuzhou 6
Kiez 6
Matino 6
Napoli 6
Noginsk 6
Rho 6
Santiago 6
Wuhan 6
Ban Kamphaeng Saen 5
Chengdu 5
Ciudad Obregón 5
Fremont 5
Genoa 5
Granarolo 5
Hangzhou 5
Jesi 5
Palermo 5
Totale 4.558
Nome #
Prevalence and Mean Intensity of Anisakidae Parasite in Seafood Caught in Mediterranean Sea Focusing on Fish Species at Risk of Being Raw-consumed. A Meta Analysis and Systematic Review 368
Cause di rigonfiamento di confezioni di formaggi freschi e fusi 346
Identificazione di muffe appartenenti al genere Penicillium con un metodo di Polymerase Chain Reaction (PCR-SSCP) seguito da analisi statistica "computer assisted" dei tracciati elettroforetici : nota preliminare 307
Identification of moulds belonging to the Penicillium genus using a polymerase chain reaction (PCR-SSCP) method followed by 'computer assisted' statistical analysis of the electrophoretic patterns 223
Identification of Penicillium aurantiogriseum species with a method of Polymerase Chain Reaction-Restriction Fragment Length Polymorphism 209
Metodi di riconoscimento di specie nei crostacei 193
Comportamento di pesce azzurro mantenuto in miscele di ghiaccio-acqua con e senza sale 185
Considerazioni sui batteri alteranti i prosciutti crudi 177
A Preliminary Trial Using Multi-target Polymerase Chain Reaction (multiplex PCR) and Restriction Fragment Length Polymorphism (PCR-RFLP) on the Same Feedstuffs to Detect Tissues of Animal Origin 175
DNA barcoding : uno strumento utile all'ispezione degli alimenti 173
Enterobacteriaceae e rigonfiamento di confezioni di carne refrigerate sottovuoto 160
Evaluation of the in vitro antimicrobial activity of mixtures of Lactobacillus sakei and Lactobacillus curvatus isolated from argentine meat and their effect on vacuum-packaged beef 153
Principali problematiche legate ai prodotti della pesca nella ristorazione collettiva 146
Filetti di dentici, di letrinidi o di lutjanidi? Identificazione della specie ittica mediante Isoelectric Focusing 144
Confronto fra i metodi di prelievo mediante tampone e mediante sponge nella valutazione dello stato igienico delle superfici di lavorazione nel settore carni 143
A simple Polymerase Chain Reaction-Restriction Fragment Length Polymorphism (PCR-RFLP) for the differentiation of cephalopod mollusc families Loliginidae from Ommastrephidae, to avoid substitutions in the fishery field 143
Influenza del pH delle cosce fresche sul colore e perdita di peso del prosciutto cotto 140
Valutazione della conservabilità di polpo (Octopus vulgaris) decongelato mediante analisi sensoriali e batteriologiche 139
Presenza di AFM1 in latte e prodotti lattiero-caseari destinati alla prima infanzia, biologici e convenzionali 131
Computer assisted evaluation of IEF patterns in electrophoretic gels : identification of Smoothhounds (Mustelus mustelus, Mustelus asterias) and comparison with lower value sharks 129
Ricostruzione al computer dei colori di alimenti da letture effettuate con colorimetro 128
Buffalo meat as a salted and cured product 126
Batteri lattici e alterazioni dei derivati carnei confezionati sottovuoto 123
A case of identification of pectinid scallop (Pecten iacobaeus, Pecten maximus) in a frozen and seasoned food product with PCR technique 121
Differenziazione tra struzzo ed emù mediante Polymerase Chain Reaction. Parte I: PCR su tessuto muscolare di Struthio camelus 120
Localizzazione di Listeria monocytogenes e Salmonella spp nei macelli 118
Ceppi alteranti isolati da orate (Sparus aurata) d'allevamento 117
Substitution of fish species detected by thin-layer isoelectric focusing and a computer-assisted method for the evaluation of gels 117
Isolation and identification of thermophilic Campylobacter spp.in cattle carcasses from a northern Italian slaughterhouse 116
PCR-SSCP preliminary trial on teleostean and selachian species 116
Tre casi di autenticazione dei prodotti della pesca con PCR : "Risotto al pesce spada", acciughe salate e tonno 115
Ricerca ed identificazione di Campylobacter spp. in carcasse bovine 114
The effect of pH on the calcium ionophore A23187 induced acrosome reaction in boar semen : a preliminary study 108
Identificazione di alici (Engraulis encrasicolus) salate mediante Polymerase Chain Reaction e sequenziamento 107
Investigation of Campylobacter in reared game birds 107
Considerazioni su un caso di identificazione di parassiti in alici marinate 107
Rintracciabilità di bastoncini di merluzzo mediante biologia molecolare 106
β-hydroxyacyl-CoA-dehydrogenase activity differentiates unfrozen from frozen-thawed Yellowfin tuna (Thunnus albacares) 99
Analisi PCR di carne presunta bovina 98
Microbiologia predittiva applicata ai prodotti gastronomici 97
Relationship between endoscopic findings and cellular populations of bronchoalveolar lavage fluid (BALF) in 273 standardbred racehorses with inflammatory airway disease (IAD) 97
Diagnosi di sesso negli equini. Nota preliminare 94
Batteri pigmentati di pesci d'acqua dolce 94
Microbiological shelf life at different temperatures and fate of Listeria monocytogenes and Escherichia coli inoculated in unflavored and strawberry yogurts 94
Relazione tra provenienza e alcuni parametri di qualità di prosciutti cotti ottenuti da cosce fresche estere 93
Osservazioni sul pH come fattore di valutazione della vitalità delle principali specie di molluschi bivalvi : Proposta di temperature intermedie 92
Terreni per l’isolamento degli enterococchi sia con ceppi puri che con campioni di formaggio 92
Polymerase chain reaction products (PCR) on DNA barcode zone resolved by temporal temperature gradient electophoresis: a tool for species identification of mixed meat specimens : a technical note on preliminary results 92
A cosa serve la statistica 90
Amico cigno 88
Metodi di biologia molecolare per l’identificazione del sesso e delle specie animali in prodotti carnei 87
Selected results of DNA-based species identification on animal foods 87
Differentiation of the species ostrich (Struthio camelus) and emu (Dromaius novaehollandiae) by polymerase chain reaction using an ostrich-specific primer pair 85
PCR-SSCP Preliminary Trial On Five Crustaceans Species 82
PCR-SSCP Preliminary Trial On Ten Sea Bivalve Mollusc Species 78
Use of Polymerase Chain Reaction (PCR) and electrophoretic gel computer-assisted statistical analysis to semi-quantitatively determine pig/goose DNA ratio 77
Polymerase Chain Reaction su rumini bovini trattati a diverse temperature 77
Identification of the goose species (Anser anser) in Italian “Mortara” salami by DNA sequencing and a Polymerase chain Reaction with an original primer pair 76
A note on the identification of Rupicapra rupicapra species by Polymerase Chain Reaction product sequencing 73
Identification of tuna species by computer-assisted and cluster analysis of PCR-SSCP electrophoretic patterns 71
Hemolymph parameters as physiological biomarkers in American lobster (Homarus americanus) for monitoring the effects of two commercial maintenance methods 71
Histamine food poisoning : a systematic review and meta anlysis 68
Influence of morphometry on echocardiographic measurements in cavalier king charles spaniels : an inverse probability weighting analysis 67
Microbiological evaluation of carcasses of wild boar hunted in a hill area of northern Italy 52
Database development and survival analysis in a clinical and historical cohort of dogs affected by myxomatous mitral valve disease treated or not with pimobendan using causal inference techniques. 33
Prospective pilot study on the predictive significance of plasma miR-30b-5p through the study of echocardiographic modifications in Cavalier King Charles Spaniels affected by different stages of myxomatous mitral valve disease: The PRIME study 25
Totale 8.079
Categoria #
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Totale 18.505


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020863 0 0 76 28 71 105 139 32 144 133 75 60
2020/20211.062 43 89 97 34 107 115 86 54 111 103 195 28
2021/2022826 58 55 32 50 75 41 92 45 70 85 42 181
2022/2023950 130 121 63 100 94 190 37 49 95 18 44 9
2023/2024623 31 45 38 39 130 69 55 36 5 42 59 74
2024/2025187 56 131 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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