Specimens from Italian rice dish "Swordfish risotto", salted anchovies and tuna (frozen tuna and canned tuna salads) were analysed with PCR followed by PCR product sequencing or PCR product enzymatic digestion (PCR-RFLP) to identify fish species. The used methods are simple and could be easily applied in seafood routine quality control.
Tre casi di autenticazione dei prodotti della pesca con PCR : "Risotto al pesce spada", acciughe salate e tonno / F. Colombo, C. Bernardi, I. Trezzi, C. Cantoni, R. Martinoia. - In: INDUSTRIE ALIMENTARI. - ISSN 0019-901X. - 44:450(2005), pp. 859-861.
Tre casi di autenticazione dei prodotti della pesca con PCR : "Risotto al pesce spada", acciughe salate e tonno
F. ColomboPrimo
;C. BernardiSecondo
;I. Trezzi;C. CantoniPenultimo
;
2005
Abstract
Specimens from Italian rice dish "Swordfish risotto", salted anchovies and tuna (frozen tuna and canned tuna salads) were analysed with PCR followed by PCR product sequencing or PCR product enzymatic digestion (PCR-RFLP) to identify fish species. The used methods are simple and could be easily applied in seafood routine quality control.File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.