The bacteria, which are responsable for odorous defects of dry hams, have been described. They are: Proteus vulgaris, Serratia liqaefaciens), Brevibacterium linens and Carnobacterium divergens. Relative experimental data are, also, reported in the text.
Considerazioni sui batteri alteranti i prosciutti crudi / C. Cantoni, S. Milesi, S. Pirani, F. Colombo, L. Chiesa. - In: INGEGNERIA ALIMENTARE. LE CARNI. - ISSN 1825-9758. - 47:486(2008), pp. 1212-1217.
Considerazioni sui batteri alteranti i prosciutti crudi
C. CantoniPrimo
;S. MilesiSecondo
;S. Pirani;F. ColomboPenultimo
;L. ChiesaUltimo
2008
Abstract
The bacteria, which are responsable for odorous defects of dry hams, have been described. They are: Proteus vulgaris, Serratia liqaefaciens), Brevibacterium linens and Carnobacterium divergens. Relative experimental data are, also, reported in the text.File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.