Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1.660 a 1.679 di 1.710
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Usefulness of length heterogeneity-PCR for monitoring lactic acid bacteria succession during maize ensiling 2006 L. BrusettiS. BorinD. MoraA. RizziN. RaddadiC. SorliniD. Daffonchio Article (author) -
Using olive mill wastewater to improve performance in producing electricity from domestic wastewater by using single-chamber microbial fuel cell 2013 A. TencaG. MerlinoM. BarbatoS. BorinV. GaravagliaF. AdaniPEPE' SCIARRIA, TOMMY + Article (author) -
Uso di batteri solfato-riduttori nel biorestauro di dipinti murari 2013 A. BalloiLOMBARDI, EMANUELAF. TroianoA. PoloS. BorinC. SorliniF. CappitelliD. Daffonchio + Conference Object -
Vaccination of lactating dairy cows for the prevention of Aflatoxin B1 carry over in milk 2011 P. Ronzi + Article (author) -
The vaginal isolate Lactobacillus paracasei LPC-S01 (DSM 26760) is suitable for oral administration 2015 S. BalzarettiV. TavernitiM. MinuzzoM.C. RemagniW. FioreS. ArioliS. Guglielmetti + Article (author) -
Validation of a Standard Protocol to Assess the Fermentative and Chemical Properties of Saccharomyces cerevisiae Wine Strains 2022 Foschino R.Vigentini I. + Article (author) -
Valorisation of Bovine Sweet Whey and Sunflower Press Cake Blend through Controlled Fermentation as Platform for Innovative Food Materials 2022 Nicola MangieriStefano BaroffioIleana VigentiniRoberto FoschinoIvano De Noni + Article (author) -
Valorization of cheese whey using microbial fermentations 2020 Picozzi, Claudia + Article (author) -
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità 2012 R. FoschinoI. VigentiniG. De LorenzisC. PicozziS. Barrera CardenasV. Fabrizio Book (author) -
Valutazione del rischio aerobiologico 2006 C. SorliniF. Cappitelli + Book Part (author) -
La valutazione del rischio ambientale dell'emissione deliberata nell'ambiente di organismi geneticamente modificati 2005 C. Sorlini + Book (author) -
Valutazione del rischio microbiologico sulle salme dei santi Ambrogio, Gervaso e Protaso 2019 Troiano F.Cappitelli F. Book Part (author) -
Valutazione del rischio per la gestione dell’acqua di riutilizzo 2023 R. Foschino Article (author) -
Valutazione della compromissione biologica di un suolo contenente ceneri di pirite in un progetto di fitorisanamento 2007 P. ZaccheoL. CrippaE. Dell’AmicoM. ColomboV. Andreoni + Article (author) -
Valutazione della degradazione delle antocianine del mirtillo ad opera del microbiota intestinale 2009 C. GardanaE. CanziS. CiappellanoP. Simonetti Book Part (author) -
Variability at gene and genome levels revealed different genomic lineages in Lactococcus garvieae 2012 C. FerrarioF. BorgoG. RicciM.G. Fortina Conference Object -
Viable But Not Culturable (VBNC) state of Brettanomyces bruxellensis in wine: New insights on molecular basis of VBNC behaviour using a transcriptomic approach 2016 Russo, Pasquale + Article (author) -
The vintage effect overcomes the terroir effect : a three years survey on the wine yeast biodiversity in Franciacorta and Oltrepò Pavese, two Northern Italian vine-growing areas 2015 I. VigentiniG. De LorenzisV. FabrizioF. ValdetaraC. PicozziO. FaillaR. Foschino + Article (author) -
Virome-associated antibiotic-resistance genes in an experimental aquaculture facility 2016 S. ColomboS. ArioliS. GuglielmettiD. Mora + Article (author) -
Viromes as genetic reservoir for the microbial communities in aquatic environments : a focus on antimicrobial-resistance genes 2017 S. ArioliE. NeriG. Della ScalaG. GargariD. Mora + Article (author) -
Mostrati risultati da 1.660 a 1.679 di 1.710
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile