Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 81 a 100 di 213
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Brettanomyces: conoscere le potenzialità di sviluppo e di alterazione in vino 2010 R. FoschinoI Vigentini Article (author) -
Technology and stability of probiotic and prebiotic ice cream 2011 C. AlampreseR. Foschino Book Part (author) -
Intron splice site PCR analysis as a tool to discriminate Dekkera bruxellensis strains 2011 I. VigentiniC. PicozziR. Foschino Article (author) -
Paste alimentari e dolci 2012 R. FoschinoC. Picozzi Book Part (author) -
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità 2012 R. FoschinoI. VigentiniG. De LorenzisC. PicozziS. Barrera CardenasV. Fabrizio Book (author) -
Intraspecific variations of Dekkera/Brettanomyces bruxellensis genome studied by capillary electrophoresis separation of the intron splice site profiles 2012 I. VigentiniG. De LorenzisC. PicozziA. MericoS. GalafassiR. Foschino + Article (author) -
Assessment of transduction of Escherichia coli Stx2-encoding phage in dairy process conditions 2012 C. PicozziG. VolponiI. VigentiniS. GrassiR. Foschino Article (author) -
Near infrared and mid infrared spectroscopy in oenology : determination of main components involved in malolactic transformation 2012 S. GrassiI. VigentiniN. SinelliR. FoschinoE. Casiraghi Article (author) -
Survey on yeast biodiversity in Georgian vineyards: a still pristine environment for the selection of non S. cerevisiae wine strains 2012 I. VigentiniM. RossoniS. CapponiC. PicozziO. FaillaR. Foschino + Conference Object -
Preliminary investigation on two Stx2-carryng bacteriophaghes induced from STEC strains isolated from goat milk 2012 C. PicozziS. GrassiI. VigentiniR. Foschino Conference Object -
Short communication : Characterization of Shiga toxin 2-carrying bacteriophages induced from Shiga-toxigenic Escherichia coli isolated from Italian dairy products 2012 C. PicozziI. VigentiniR. Foschino + Article (author) -
Brettanomyces, un’analisi delle più opportune strategie di prevenzione, di monitoraggio e di lotta lungo il processo produttivo 2013 R. Foschino Article (author) -
Use of non-Saccharomyces strains to improve the sensorial profile in wine 2013 R. FoschinoM. RossoniI. VigentiniC. PicozziO. FaillaA. Scienza + Conference Object -
Production of melatonin and its isomers by yeasts and effects of tryptophan supplementation 2013 I. VIGENTINIC. GARDANAR. FOSCHINOP. SIMONETTID. FRACASSETTIA. TIRELLIM. IRITI Book Part (author) -
MCR applied to milk lactic acid fermentation monitoring 2013 S. GrassiC. AlampreseV. BonoC. PicozziR. FoschinoE. Casiraghi + Book Part (author) -
The genome of the Lactobacillus sanfranciscensis temperate phage EV3 2013 C. PicozziR. Foschino + Article (author) -
Monitoring of lactic acid fermentation process using Fourier transform near infrared spectroscopy 2013 S. GrassiC. AlampreseC. PicozziR. FoschinoE. Casiraghi + Article (author) -
Il DNA come “elemento tracciante” in spumantizzazione 2013 I. VigentiniG. De LorenzisC. PicozziO. FaillaR. Foschino + Conference Object -
Gluten-free bread. I. Development of a gluten-free sourdough 2013 M. MariottiC. CappaC. PicozziR. FoschinoM. Lucisano Book Part (author) -
The way from a wheat- to a gluten free-sourdough up to gluten free breads 2013 M. MariottiC. CappaC. PicozziL. FongaroA. MolesMORETTI, ANGELOI. VigentiniR.C. FoschinoM. Lucisano + Conference Object -
Mostrati risultati da 81 a 100 di 213
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile