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Brettanomyces: conoscere le potenzialità di sviluppo e di alterazione in vino
2010 R. Foschino, I. Vigentini
Technology and stability of probiotic and prebiotic ice cream
2011 C. Alamprese, R. Foschino
Intron splice site PCR analysis as a tool to discriminate Dekkera bruxellensis strains
2011 I. Vigentini, C. Picozzi, R. Foschino
Paste alimentari e dolci
2012 R. Foschino, C. Picozzi
Valorizzazione delle D.O.C.G. Franciacorta ed Oltrepò Pavese metodo classico mediante impiego di lieviti autoctoni per il miglioramento delle produzioni e come marcatori di tipicità
2012 R. Foschino, I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Barrera Cardenas, V. Fabrizio
Intraspecific variations of Dekkera/Brettanomyces bruxellensis genome studied by capillary electrophoresis separation of the intron splice site profiles
2012 I. Vigentini, G. De Lorenzis, C. Picozzi, S. Imazio, A. Merico, S. Galafassi, J. Piškur, R. Foschino
Assessment of transduction of Escherichia coli Stx2-encoding phage in dairy process conditions
2012 C. Picozzi, G. Volponi, I. Vigentini, S. Grassi, R. Foschino
Near infrared and mid infrared spectroscopy in oenology : determination of main components involved in malolactic transformation
2012 S. Grassi, I. Vigentini, N. Sinelli, R. Foschino, E. Casiraghi
Survey on yeast biodiversity in Georgian vineyards: a still pristine environment for the selection of non S. cerevisiae wine strains
2012 I. Vigentini, D. Maghradze, M. Rossoni, S. Capponi, C. Picozzi, O. Failla, R. Foschino
Preliminary investigation on two Stx2-carryng bacteriophaghes induced from STEC strains isolated from goat milk
2012 C. Picozzi, S. Grassi, I. Vigentini, R. Foschino
Short communication : Characterization of Shiga toxin 2-carrying bacteriophages induced from Shiga-toxigenic Escherichia coli isolated from Italian dairy products
2012 G. Volponi, D.J. Rooks, D.L. Smith, C. Picozzi, H.E. Allison, I. Vigentini, R. Foschino, A.J. Mccarthy
Brettanomyces, un’analisi delle più opportune strategie di prevenzione, di monitoraggio e di lotta lungo il processo produttivo
2013 R. Foschino
Use of non-Saccharomyces strains to improve the sensorial profile in wine
2013 R. Foschino, M. Rossoni, I. Vigentini, S. Capponi, D. Maghradze, C. Picozzi, O. Failla, A. Scienza
Production of melatonin and its isomers by yeasts and effects of tryptophan supplementation
2013 I. Vigentini, C. Gardana, R. Foschino, P. Simonetti, D. Fracassetti, A. Tirelli, M. Iriti
MCR applied to milk lactic acid fermentation monitoring
2013 S. Grassi, C. Alamprese, V. Bono, C. Picozzi, R. Foschino, E. Casiraghi, J.M. Amigo
The genome of the Lactobacillus sanfranciscensis temperate phage EV3
2013 M.A. Ehrmann, A. Angelov, C. Picozzi, R. Foschino, R.F. Vogel
Monitoring of lactic acid fermentation process using Fourier transform near infrared spectroscopy
2013 S. Grassi, C. Alamprese, V. Bono, C. Picozzi, R. Foschino, E. Casiraghi
Il DNA come “elemento tracciante” in spumantizzazione
2013 I. Vigentini, V. Fabrizio, G. De Lorenzis, C. Picozzi, O. Failla, R. Foschino
Gluten-free bread. I. Development of a gluten-free sourdough
2013 M. Mariotti, C. Cappa, C. Picozzi, R. Foschino, M. Lucisano
The way from a wheat- to a gluten free-sourdough up to gluten free breads
2013 M. Mariotti, C. Cappa, C. Picozzi, B. Tedesco, L. Fongaro, A. Moles, A. Moretti, I. Vigentini, R.C. Foschino, M. Lucisano
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