MOLES, AGOSTINA

MOLES, AGOSTINA  

Dipartimento di Scienze per gli Alimenti, la Nutrizione e l'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Autenticazione di prodotti alimentari mediante tecniche spettroscopiche nel vicino e medio infrarosso 1-gen-2008 N. SinelliA. MolesE. Casiraghi Book Part (author) -
The emitted dose of drug from a valved holding chamber using five pressurized metered dose inhalers 1-gen-2012 F. Di BerardinoA. MolesO. Brenna + Article (author) -
Monitoring of alcoholic fermentation using Mir and Nir spectroscopy 1-gen-2010 V. Di EgidioN. SinelliG. GiovanelliA. MolesE. Casiraghi Book Part (author) -
Monitoring of alcoholic fermentation using near infrared and mid infrared spectroscopies combined with electronic nose and electronic tongue 1-gen-2011 S. BurattiG. GiovanelliA. Moles + Article (author) -
NIR and MIR Spectroscopy as rapid method to monitor red wine fermentation 1-gen-2010 V. Di EgidioN. SinelliG. GiovanelliA. MolesE. Casiraghi Article (author) -
Phenolic content and antioxidant activity of processed products obtained from wild bludberries (Vaccinium myrtillus) and cultivated blueberries (Vaccinium corymbosum) 1-gen-2014 G. GiovanelliA. Moles Book Part (author) -
The way from a wheat- to a gluten free-sourdough up to gluten free breads 1-set-2013 M. MariottiC. CappaC. PicozziL. FongaroA. MolesMORETTI, ANGELOI. VigentiniR.C. FoschinoM. Lucisano + Conference Object -
Valorizzazione e ottimizzazione delle filiere viticola e frutticola valtellinesi attraverso sistemi innovativi in postraccolta e trasformazioni ad alta qualità (VALORVì) 1-gen-2011 L. BodriaR. GuidettiR. BeghiV. GiovenzanaI. MignaniA. SpinardiG. CocettaE. CasiraghiG. GiovanelliN. SinelliS. BurattiS. BenedettiL. FongaroA. Moles + Book (author) -