Sfoglia per SSD  

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 132 a 151 di 896
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
Capillary zone elactrophoresis of hydroxynitrile lyase and b-glucosidase from sweet almond 1996 S. RivaD. Tura + Conference Object -
Caratteristiche compositive e nutrizionali del latte di asina 2013 A. Arnoldi Conference Object -
Caratteristiche scientifiche e criteri di adeguatezza di uno studio a supporto della validazione dei Claim salutistici 2013 A. Arnoldi Conference Object -
CARATTERIZZAZIONE FITOCHIMICA E VALUTAZIONE DELL'ATTIVITA' BIOLOGICA DI INGREDIENTI BOTANICI CONTENUTI IN INTEGRATORI ALIMENTARI 2013 C.M. DI LORENZO Doctoral Thesis -
Cardioprotective effects of moderate red wine consumption : Polyphenols vs. ethanol 2014 M. IritiE.M. Varoni Article (author) -
Carob is not allergenic in peanut-allergic subjects 1999 P. Restani + Article (author) -
Castanea sativa Mill. bark extract cardiovascular effects in a rat model of high‐fat diet 2020 C. BolchiM. Pallavicini + Article (author) -
Catechin stability in commercial teas during their shelf-life 2012 C. Di LorenzoA. Dos SantosE. Peñas PozoP. Restani + Article (author) -
La catena alimentare : importante veicolo e sistema di concentrazione delle sostanze tossiche 1999 P.Restani Book Part (author) -
Caulobacter segnis dioxygenase CsO2: a practical biocatalyst for stilbenoid ozonolysis 2023 De Vitis, ValerioCannazza, PietroMattio, LuceRomano, DiegoPinto, AndreaMolinari, FrancescoLaurenzi, TommasoEberini, IvanoContente, Martina Letizia Article (author) -
Celiachia quando il glutine non è più amico 2015 C. Di LorenzoP. Restani Article (author) -
Cereali pigmentati e loro possibile ruolo funzionale nella dieta dei soggetti celiaci: dati preliminari di un progetto finanziato da fondazione Celiachia 2021 F. ColomboC. Di LorenzoK. PetroniC. BaniR. PiluE. FallettaS. BiellaP. Restani + Article (author) -
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus 2008 A. D’AgostinaG. BoschinD. RestaA. Arnoldi + Article (author) -
CHARACTERISATION OF PDO CHEESE SAMPLES THROUGH THE IDENTIFICATION OF BIOCHEMICAL MARKERS 2010 L. Monti Doctoral Thesis -
Characterization and quantification of soy isoflavone metabolites in serum of renal transplanted patients by high-performance liquid chromatography/electrospray ionization mass spectrometry 2005 D. LocatiS. MorandiA. Arnoldi + Article (author) -
Characterization of bovine serum albumin epitopes and their role in allergic reactions 2004 P. RestaniC. Ballabio + Article (author) -
Characterization of color, phenolic profile, and antioxidant activity of Italian pigmented rice varieties after different technological treatments 2023 Corinne BaniFrancesca ColomboCarola CappaFrancesca MercoglianoPatrizia RestaniChiara Di Lorenzo Book Part (author) -
Characterization of color, phenolic profile, and antioxidant activity of Italian pigmented rice varieties after different technological treatments 2023 Francesca ColomboCarola CappaCorinne BaniMarco MagniSimone BiellaPatrizia RestaniChiara Di Lorenzo Article (author) -
Characterization of field-isolates and derived DMI-resistant strains of Cercospora beticola 2003 A. ArnoldiG. Farina + Article (author) -
Characterization of isoflavone metabolites in the serum of renal transplanted patients 2007 A. ArnoldiD. LocatiS. Morandi + Conference Object -
Mostrati risultati da 132 a 151 di 896
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile