Sfoglia per SSD
Capillary zone elactrophoresis of hydroxynitrile lyase and b-glucosidase from sweet almond
1996 M. Chiari, S. Riva, D. Tura
Caratteristiche compositive e nutrizionali del latte di asina
2013 A. Arnoldi
Caratteristiche scientifiche e criteri di adeguatezza di uno studio a supporto della validazione dei Claim salutistici
2013 A. Arnoldi
CARATTERIZZAZIONE FITOCHIMICA E VALUTAZIONE DELL'ATTIVITA' BIOLOGICA DI INGREDIENTI BOTANICI CONTENUTI IN INTEGRATORI ALIMENTARI
2013 C.M. DI LORENZO
Cardioprotective effects of moderate red wine consumption : Polyphenols vs. ethanol
2014 M. Iriti, E.M. Varoni
Carob is not allergenic in peanut-allergic subjects
1999 A. Fiocchi, P. Restani, M. Travaini, E. Decet, A. Gaiaschi, L. Bernardo, E. Riva
Castanea sativa Mill. bark extract cardiovascular effects in a rat model of high‐fat diet
2020 M. Micucci, R. Budriesi, R. Aldini, R. Fato, C. Bergamini, F. Vivarelli, D. Canistro, C. Bolchi, A. Chiarini, N. Rizzardi, M. Pallavicini, M. Frosini, A. Angeletti
Catechin stability in commercial teas during their shelf-life
2012 C. Di Lorenzo, A. Dos Santos, E. Moro, F. Uberti, E. Peñas Pozo, P. Restani
La catena alimentare : importante veicolo e sistema di concentrazione delle sostanze tossiche
1999 P. Restani
Caulobacter segnis dioxygenase CsO2: a practical biocatalyst for stilbenoid ozonolysis
2023 V. De Vitis, P. Cannazza, L. Mattio, D. Romano, A. Pinto, F. Molinari, T. Laurenzi, I. Eberini, M.L. Contente
Celiachia quando il glutine non è più amico
2015 C. Di Lorenzo, P. Restani
Cereali pigmentati e loro possibile ruolo funzionale nella dieta dei soggetti celiaci: dati preliminari di un progetto finanziato da fondazione Celiachia
2021 F. Colombo, C. Di Lorenzo, K. Petroni, M. Silano, C. Bani, R. Pilu, E. Falletta, S. Biella, P. Restani
Changes of isoflavones during the growth cycle of Lupinus albus
2008 A. D’Agostina, G. Boschin, D. Resta, P. Annicchiarico, A. Arnoldi
CHARACTERISATION OF PDO CHEESE SAMPLES THROUGH THE IDENTIFICATION OF BIOCHEMICAL MARKERS
2010 L. Monti
Characterization and quantification of soy isoflavone metabolites in serum of renal transplanted patients by high-performance liquid chromatography/electrospray ionization mass spectrometry
2005 D. Locati, S. Morandi, A. Cupisti, L. Ghiadoni, A. Arnoldi
Characterization of bovine serum albumin epitopes and their role in allergic reactions
2004 P. Restani, C. Ballabio, A. Cattaneo, P. Isoardi, L. Terracciano, A. Fiocchi
Characterization of color, phenolic profile, and antioxidant activity of Italian pigmented rice varieties after different technological treatments
2023 C. Bani, F. Colombo, C. Cappa, F. Mercogliano, P.A. Restani, C.M. DI LORENZO
Characterization of color, phenolic profile, and antioxidant activity of Italian pigmented rice varieties after different technological treatments
2023 F. Colombo, C. Cappa, C. Bani, M. Magni, S. Biella, P.A. Restani, C.M. DI LORENZO
Characterization of field-isolates and derived DMI-resistant strains of Cercospora beticola
2003 M. Moretti, A. Arnoldi, A. D'agostina, G. Farina, F. Gozzo
Characterization of isoflavone metabolites in the serum of renal transplanted patients
2007 A. Arnoldi, D. Locati, S. Morandi, L. Ghiadoni, A. Cupisti
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile