Sfoglia per SSD
Calcium soaps and free fatty acids in dairy cow nutrition:effects on milk yield and quality.
1992 G. Savoini, F. Polidori, V. Dell'Orto, A. Lanzani, P. Bondioli, E. Fedeli, P. Toppino, G. Contarini
Calculation of the Mixing Time as a Function of the Dairy Cow Diet Chemical Homogeneity Inside the Mixing Hopper
2022 F.M. Tangorra, V. Perricone, A. Agazzi, A. Calcante, G. Savoini, A. Costa
Camelina cake in laying hens diet to enrich eggs with omega-3 fatty acids
2017 G. Farina, E. Mariani, M. Vasconi, R. Rebucci, V.M. Moretti, A. Agazzi, G. Savoini, G. Invernizzi
Camelina sativa cake and Cynara cardunculus meal into the diet of dairy goats affects the antioxidant activity and levels of total phenolic compounds in their milk
2021 C. Giromini, F. Omodei Zorini, S. Sandrini, G. Savoini, A. Buccioni, G. Invernizzi
Campioni accurati : la corretta procedura di campionamento delle derrate è decisiva per la sicurezza alimentare delle filiere
2013 V. Dell'Orto, F. Cheli
Can lipid supplementation modulate inflammatory state and immune response in periparturient goats? A case study on hepatic and adipose miRNA expression
2017 G. Farina, A. Agazzi, G. Invernizzi, G. Savoini, J.J. Loor
Cane da lavoro, sportivo o per altre utilità
2021 B. Chiofalo, E. Fusi
Canine amniotic fluid as a new potential diagnostic tool for leptin and oxidative stress detection at birth
2019 E. Fusi, A. Pecile, S. Carli, I. d'Aragona de Vera, G. Pizzi, D. Groppetti
Caratteristiche della componente epiteliale delle cellule somatiche del latte caprino
2008 D. Meggiolaro, D. Magistrelli, L. Rapetti, A. Carnevali
Caratteristiche demografiche di allevatori di bovine da latte in sistemi di stabulazione a posta fissa
2022 M. Zannotti, S. Mattiello, A. Calcante, S. Colombini, M. Zucali, M. Battini
Caratteristiche nutrizionali del latte caprino prodotto nelle Prealpi Lombarde: profilo acidico e aromatico
2006 D. Cattaneo, R. Rossi, S. Panseri, G. Savoini, A. Agazzi, V.M. Moretti
Caratterizzazione di proteine animali trasformate attraverso impiego di un naso elettronico
2006 A. Campagnoli, L. Pinotti, F. Cheli, G. Savoini, C. Pecorini, L. Maggioni, V. Dell’Orto
Carbohydrate digestion and predicted glycemic index of bakery/confectionary ex-food intended for pig nutrition
2019 M. Ottoboni, M. Tretola, A. Luciano, G. Giuberti, A. Gallo, L. Pinotti
I carboidrati.
1988 V. Dell'Orto, G. Savoini
Carbon footprint from a dairy farm with combined milk production and bioenergy systems
2017 E. Vida, D.E.A. Tedesco
The carbon footprint of integrated milk production and renewable energy systems : a case study
2017 E. Vida, D.E.A. Tedesco
Carbon, nitrogen and energy balance of heavy pigs fed diets with restricted protein and energy content
1999 G.M. Crovetto, G. Galassi, L. Rapetti, A. Tamburini
Carne bovina, a chi la colpa se il colore è sbagliato
2005 C.A. Sgoifo Rossi
Carne coltivata e convenzionale tra rischi e opportunità
2023 M. Santinello, M. Faccin, M. Penasa, F. Cheli, C. Giromini
La carne rossa in un approccio di nutrizione totale : proteine, micronutrienti, vitamine e grassi polinsaturi : le indicazioni più recenti in fatto di consumo giornaliero
2013 V. Dell'Orto, F. Cheli
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile