SONCIN, SILVIA
SONCIN, SILVIA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE VETERINARIE PER LA SICUREZZA ALIMENTARE (attivo dal 01/01/2001 al 27/04/2012)
A headspace solid-phase microextraction gas-chromatographic mass-spectrometric method (HS-SPME-GC/MS) to quantify hexanal in butter during storage as marker of lipid oxidation
2011 S. Panseri, S. Soncin, L.M. Chiesa, P.A. Biondi
A study on the shelf-life of chilled vacuum-packed Argentine meat
2008 S. Milesi, S. Soncin, L.M. Chiesa, C. Cantoni
Alterazione odorosa di insaccati stagionati crudi da Serratia odorifera
2005 L.M. Chiesa, S. Soncin, C.A. Cantoni
Alterazioni di carni DFD da Aeromonas hydrophila e Hafnia alvei
2006 C. Cantoni, L.M. Chiesa, M. Duchini, S. Soncin, S. Milesi
Caratteristiche chimiche dei formaggi tremosine del parco alpe del Garda
2007 L.M. Chiesa, S. Soncin, C. Cantoni
Caratteristiche chimico-biologiche del salame Bergamasco tradizionale
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, S. Soncin
Caratteristiche di salumi a base di carne bovina e proprietà chimico-batteriologiche
2007 S. Soncin, C. Sabatini, G. Nervi, M. Duchini, L.M. Chiesa
Caratteristiche di un salame tipico lombardo, il Salame di Montisola
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, S. Soncin, B. Ripamonti, C. Bersani
Caratteristiche tecnologiche, fisico-chimiche e batteriologiche del salame Bergamasco
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, S. Soncin, S. Scasciamacchia
Chemical composition, fatty acid profile and food safety criteria to characterise an artisanal Italian mountain cheese from goats grazin on pastures
2011 L. Valnegri, S. Panseri, M. Franzoni, V. Antoniazzi, S. Soncin, G. Soncini, L.M. Chiesa
Composti volatili organici del salame "Cremona"
2006 L.M. Chiesa, C. Cantoni, S. Soncin, L. Provaria
Composti volatili organici del salame contadino mantovano
2005 C.A. Cantoni, L.M. Chiesa, F. Cesana, S. Soncin
Determination of Carbon Monoxide in Tuna by Gas Chromatography with Micro-Thermal Conductivity Detector
2008 C.E.M. Bernardi, L.M. Chiesa, S. Soncin, E. Passerò, P.A. Biondi
Determination of cortisol, cortisone, prednisolone and prednisone in bovine urine by liquid chromatography–electrospray ionisation single quadrupole mass spectrometry
2012 R. Pavlovic, L.M. Chiesa, S. Soncin, S. Panseri, F.T. Cannizzo, B. Biolatti, P.A. Biondi
Determination of styrene content in Gorgonzola PDO cheese by headspace solid phase micro-extraction (HS-SPME) and gas-chromatography mass-spectrometry (GC-MS)
2010 L.M. Chiesa, S. Panseri, S. Soncin, L. Vallone, I.G. Dragoni
Determination of volatile compounds of precoked prawns (Penaeus vannamei) and cultured gilthead sea bream (Sparus aurata) stored in ice as possible spoilage markers using solid phase microextraction and gas chromatography/mass spectometry
2009 S. Soncin, L.M. Chiesa, S. Panseri, P.A. Biondi, C. Cantoni
Determinazione del contenuto di stirene in formaggio Gorgonzola DOP
2010 S. Panseri, L.M. Chiesa, S. Soncin, L. Vallone, I. Dragoni
Different fibers for the analysis by solid-phase microextraction (SPME) of volatile Compounds in processed meat products
2006 L.M. Chiesa, S. Soncin, P.A. Biondi, P. Cattaneo, C.A. Cantoni
Fatty acid composition of lipid classes in commercial breast muscle of capons as a marker of the dietary fat source
2009 F. Carcione, L.M. Chiesa, D. Ballabio, S. Soncin, P.A. Biondi, P. Cattaneo, C. Cantoni
Features of the aromatic fraction of some artisanal dry-fermented sausages of Lombardy
2006 S. Soncin, L.M. Chiesa, F. Carcione, M. Duchini, P.A. Biondi, C. Cantoni