SONCIN, SILVIA

SONCIN, SILVIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE VETERINARIE PER LA SICUREZZA ALIMENTARE (attivo dal 01/01/2001 al 27/04/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 31 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autori Tipo File Abstract
A headspace solid-phase microextraction gas-chromatographic mass-spectrometric method (HS-SPME-GC/MS) to quantify hexanal in butter during storage as marker of lipid oxidation 15-lug-2011 S. PanseriS. SoncinL.M. ChiesaP.A. Biondi Article (author) -
A study on the shelf-life of chilled vacuum-packed Argentine meat 1-gen-2008 S. MilesiS. SoncinL.M. ChiesaC. Cantoni Article (author) -
Alterazione odorosa di insaccati stagionati crudi da Serratia odorifera 1-gen-2005 Luca Maria ChiesaSilvia SoncinCarlo Cantoni Article (author) -
Alterazioni di carni DFD da Aeromonas hydrophila e Hafnia alvei 1-gen-2006 C. CantoniL.M. ChiesaS. Soncin + Article (author) -
Caratteristiche chimiche dei formaggi tremosine del parco alpe del Garda 1-mar-2007 L.M. ChiesaS. SoncinC. Cantoni Article (author) -
Caratteristiche chimico-biologiche del salame Bergamasco tradizionale 1-gen-2005 Carlo CantoniLuca Maria ChiesaSilvia Soncin Article (author) -
Caratteristiche di salumi a base di carne bovina e proprietà chimico-batteriologiche 1-gen-2007 S. SoncinL.M. Chiesa + Article (author) -
Caratteristiche di un salame tipico lombardo, il Salame di Montisola 1-gen-2005 Carlo CantoniLuca Maria ChiesaSilvia SoncinBarbara RipamontiCarla Bersani Article (author) -
Caratteristiche tecnologiche, fisico-chimiche e batteriologiche del salame Bergamasco 1-gen-2005 Carlo CantoniLuca Maria ChiesaSilvia Soncin + Article (author) -
Chemical composition, fatty acid profile and food safety criteria to characterise an artisanal Italian mountain cheese from goats grazin on pastures 1-gen-2011 L. ValnegriS. PanseriM. FranzoniV. AntoniazziS. SoncinG. SonciniL.M. Chiesa Article (author) -
Composti volatili organici del salame "Cremona" 1-gen-2006 L.M. ChiesaC. CantoniS. Soncin + Article (author) -
Composti volatili organici del salame contadino mantovano 1-gen-2005 Carlo CantoniLuca Maria ChiesaFrancesca CesanaSilvia Soncin Article (author) -
Determination of Carbon Monoxide in Tuna by Gas Chromatography with Micro-Thermal Conductivity Detector 1-gen-2008 C.E.M. BernardiL.M. ChiesaS. SoncinE. PasseròP.A. Biondi Article (author) -
Determination of cortisol, cortisone, prednisolone and prednisone in bovine urine by liquid chromatography–electrospray ionisation single quadrupole mass spectrometry 1-gen-2012 L.M. ChiesaS. SoncinS. PanseriP.A. Biondi + Article (author) -
Determination of styrene content in Gorgonzola PDO cheese by headspace solid phase micro-extraction (HS-SPME) and gas-chromatography mass-spectrometry (GC-MS) 1-giu-2010 L.M. ChiesaS. PanseriS. SoncinL. ValloneI.G. Dragoni Article (author) -
Determination of volatile compounds of precoked prawns (Penaeus vannamei) and cultured gilthead sea bream (Sparus aurata) stored in ice as possible spoilage markers using solid phase microextraction and gas chromatography/mass spectometry 1-feb-2009 S. SoncinL.M. ChiesaS. PanseriP.A. BiondiC. Cantoni Article (author) -
Determinazione del contenuto di stirene in formaggio Gorgonzola DOP 2-gen-2010 S. PanseriL.M. ChiesaS. SoncinL. ValloneI. Dragoni Article (author) -
Different fibers for the analysis by solid-phase microextraction (SPME) of volatile Compounds in processed meat products 1-gen-2006 L.M. ChiesaS.SoncinP. A. , BiondiP. CattaneoC. Cantoni C. Article (author) -
Fatty acid composition of lipid classes in commercial breast muscle of capons as a marker of the dietary fat source 1-gen-2009 F. CarcioneL.M. ChiesaS. SoncinP.A. BiondiP. CattaneoC. Cantoni + Article (author) -
Features of the aromatic fraction of some artisanal dry-fermented sausages of Lombardy 1-gen-2006 S. SoncinL.M. ChiesaCARCIONE, FRANCESCAP.A. BiondiC. Cantoni + Article (author) -